Machiaj

Machiaj radiant în aur pentru Revelion

Nuanțe fard de ochi machiaj de Revelion

 Cauti un nou machiaj pentru Revelion? Apoi, avem doar lucrul pentru tine aici și se potrivește atât părului brunet, roșu, cât și părului blond. Surprindeți-vă prietenii cu unul Machiaj în aur pentru Revelion și uitați de stilul simplu pe care îl folosiți în viața de zi cu zi.

Și așa se face stilul machiajului în aur:

Fusta rochii scurte la modă de Revelion

1. Machiajul

Ca și în cazul oricărui machiaj, ar trebui să începeți prin aplicarea unei creme hidratante. Acest lucru nu este folosit doar pentru a hidrata pielea, ci și pentru a vă asigura că Machiaj în aur durează mai mult și arată mai natural. Lăsați crema să se înmoaie. Apoi, aplică machiajul. Pentru ocazie și pentru a se potrivi cu restul stilului, cel mai bine este să alegeți un machiaj care să reflecte lumina. În acest fel, fața ta va primi un plus de strălucire și vă va asigura că radiați energie pozitivă pe tot parcursul serii.

Urmează zona T pentru asta Machiaj în aur randul tau. Aceasta înseamnă fruntea, zona de sub ochi, nasul și mijlocul bărbiei. Ar trebui să faceți această zonă puțin mai ușoară. Pentru a face acest lucru, pur și simplu folosiți machiajul într-o nuanță mai deschisă sau un creion de corecție a luminii.

Cel mai bine este să alegeți fardul pentru obraji într-o nuanță bej cu o strălucire aurie.

2. Și așa se face stilul machiajului în aur: Buzele

Buze idei de machiaj auriu Anul Nou

Luați o căptușeală pentru buze și urmăriți contururile buzelor. Apoi ar trebui să-l folosiți pentru a vă machia pe toate buzele. Acest lucru are avantajul că rujul real durează mai mult. Când vine vorba de alegerea rujului, aveți o gamă largă de opțiuni. Singura cerință pentru asta Machiaj în aur este că alegi o nuanță cu un luciu auriu. Deci, puteți alege o nuanță în roz sau maro. Culorile roșu aprins, cu un strălucire auriu sunt la fel de eficiente. Totul depinde de gustul și tipul tău. După aplicare, tamponează-l cu un șervețel sau batistă și aplică-l a doua oară.

Dacă sunteți pentru Machiaj în aur Dacă vrei un plus de strălucire, poți aplica un ruj pe ruj. În acest caz, totuși, ar trebui să-l aveți la dispoziție toată seara, deoarece nu va dura atât de mult. Dar îl puteți aplica din nou în mod regulat.

3. Accentuează ochii

Sfaturi de machiaj idei ochi Revelion

Mai ales cu ochii, este important să ieșiți în evidență, să străluciți și să atrageți aspectul celorlalți. La urma urmei, după cum știți, ochii sunt numiți ferestre către suflet. De asemenea, ar trebui să ai grijă de ochi Machiaj în aur cădea din nou pe strălucirea aurie. Pentru a face acest lucru, alegeți o umbră aurie într-o culoare puternică pe care să o aplicați pe întregul capac superior, precum și puțin sub ochi și pe colțul interior al ochiului. Dar chiar dacă nu aveți un fard de ochi într-o nuanță puternică de aur, ci mai degrabă este palid, nu este o problemă. În acest caz, aplicați doar un strat mai gros.

Ochii Machiaj în aur poate dura mai mult prin aplicarea unui eyeliner auriu în prealabil. Abia atunci vine fardul auriu. Apoi, ia un creion de ochi maro. Îl puteți folosi pentru a vă accentua ochii aplicându-l la capătul ochiului. În cele din urmă, se adaugă un rimel negru. Pe măsură ce îl aplicați, asigurați-vă că separați bine genele.

Preferați idei mai extravagante? Apoi ridică pentru asta Machiaj în aur Faceți sprâncenele să iasă în evidență cu un gel sclipitor. Pentru a face acest lucru, înmuiați o perie de sprâncene în gel și treceți-o prin sprâncene. În plus, puteți aplica și un rimel sclipitor după rimelul negru.

4. Unghiile

Idei de proiectare a unghiilor pentru a sărbători Revelionul

După cum probabil puteți ghici, ar trebui să vă aranjați și unghiile în aur. Nu trebuie să exagerați, desigur. Deci, dacă sunteți reticenți să vă vopsiți unghiile în întregime în aur, puteți alege în schimb Machiaj în aur Aplică oja preferată și un strat de ojă limpede cu sclipici auriu. Dacă doriți și să decorați unghiile, puteți folosi pietre, cristale sau Swarovski.

5. Hainele

Fusta lungă de Revelion cu plisă

Ar fi trebuit să te hotărăști, Machiaj în aur Pentru a fi folosit de Revelion, ar trebui bineînțeles să alegeți și hainele în consecință. Ar trebui să se potrivească cu el atât în ​​ceea ce privește stilul, cât și culoarea. Prin urmare, alegeți o ținută dintre nuanțe de maro, galben sau auriu.

6. Bijuteriile

Idei de bijuterii seara de petrecere

Nu ar trebui să exagerați cu bijuteriile, care ar trebui, desigur, să fie din aur. Alege pentru asta Machiaj în aur variantă mai simplă, cum ar fi, de exemplu, un lanț subțire cu un pandantiv frumos și cercei agățați.

Cu asta Machiaj în aur vei atrage atenția tuturor și ai garantia că te vei simți frumos. Vă dorim multă distracție copiat și un Revelion plăcut!

Stilurile de mai jos sunt disponibile de la LuLu:

rochii scurte idei de petrecere de Revelion

Rochii scurte în auriu

Rochie Lulu horz modern și elegant

Rochii de cocktail pentru Revelion

Rochii de designer de idei de Revelion

Chic și jucăuș – sclipici în aur

Idei rochii bijuterii coliere aur

Bijuterii din aur

Idei rochii cocktail petrecere scurte feminineidei moderne de design elegant

Fâșii de idei de design pentru oje de unghii