Machiaj

Machiaj festiv pentru Crăciun și Revelion – 7 look-uri pline de farmec

Ghidul ideii de machiaj pentru petrecerea de Revelion, modelarea sprâncenelor, aplicarea fardului de pleoape

De sărbători, nu numai stelele ar trebui să sclipească pe cer! Cu o notă de bronz pe obraji și fard de ochi metalic strălucitor, ești „vedeta” la petrecerea de Revelion! De Crăciun și de Revelion, este întotdeauna foarte distractiv (mai ales fetele mici) să te machiezi solemn. Vă oferim 7 idei interesante de machiaj pentru Crăciun și Revelion, care sunt la modă și vă garantează un aspect plin de farmec. Lasă acest lucru să te inspire!

Idei de machiaj pentru Crăciun și Revelion

Crăciun petrecere machiaj modern 2013 ideen-aur strălucitor fard de ochi luciu de buze

Pentru acest sezon festiv, se aplică următoarele: Totul poate sclipi, străluci și străluci. Nicio femeie nu se poate descurca fără un aspect festiv, cu roșeață pentru obraji și ochi sclipitori. Baza pentru un machiaj răcoros pentru Crăciun și Revelion este, desigur, casa îngrijită. Alege o fard de obraz care se potrivește tonului pielii tale (același sau puțin mai deschis). Culoarea este cel mai bine testată pe față și nu pe mână. Asigurați-vă că aplicați pudră de bronz pe obraji – tonurile mai întunecate sunt potrivite în mod ideal ca fard și radiază o notă estivală, în timp ce tonurile mai deschise de bronz conferă feței o anumită strălucire și prospețime. Sprâncenele sculptate expres sunt o necesitate pentru un aspect îngrijit.

Ochii și gura trebuie evidențiate

machiaj la modă 2013 colțul ochiului machiaj alb ruj-ruj puternic cu obraz roșu

Machiajul dramatic pentru ochi merge bine cu Revelionul. Dar pentru o petrecere de Crăciun este mai bine să nu purtați umbre de ochi extravagante cu particule strălucitoare, ci mai degrabă un machiaj subtil în alb, roz, albastru. Buzele accentuate – de exemplu, strălucite frumos cu luciu de buze conferă feței perfecțiune și o anumită mistică. Puteți da efectului smokey eyes o intensitate reală în ajunul Anului Nou.

Machiaj de petrecere festiv, la modă

Revelion pentru petrecerea de Revelion machiaj strălucitor cu fard albastru superior

Pentru ocaziile festive din acest an, culorile pentru machiajul ochilor precum gri, negru, alb, auriu, argintiu, vinete sunt la modă. Genele artificiale completează perfect un aspect festiv. Acest lucru oferă vederii un efect dramatic de profunzime. Nuanțele de fard de ochi, cum ar fi argintul sau aurul, se potrivesc bine cu acestea, iar strasurile mici pot fi așezate cu ușurință pe ochi ca mici ochi.

Luciu și mica

Machiaj Idei de coafură la modă-Blond Revelion-Bijuterii festive pentru gât

Buzele roșii nu se demodează niciodată 

Idei de petrecere de Crăciun pentru ruj Idei de machiaj de Anul Nou Ochi negru cu lac de unghii

Tonurile naturale pentru buze sunt o mare tendință în iarna 2013

idei de machiaj festiv Crăciun Revelion petrecere-aspect plin de farmec-idei de coafură-ochi fumurii

Conturarea și evidențierea feței: instrucțiuni și sfaturi profesionale