Machiaj

Faceți-vă un machiaj fascinant pentru ochi neon

Fard de ochi machiaj neon-verde-albastru-genelor artificiale

Pentru ocazii speciale, cum ar fi banchete, seri de cocktailuri, zile de naștere, sărbători și alte evenimente, machiajul este, desigur, o parte importantă a completării ținutei. Dacă sunteți un fan al culorilor neon, veți fi garantat că vă veți găsi în acesta Machiajul ochilor cu neon te îndrăgostești și vrei să încerci imediat.

Faceți-vă un machiaj de ochi neon uluitor

instrucțiuni pentru neon-ochi-fard-de-ochi-gene

Pentru asta Machiajul ochilor cu neon Pentru a face asta singur, începeți prin aplicarea unei linii gri de fard de pleoape pe pliul pleoapei cu o perie. Apoi aplicați un fard de ochi gri și alb pe tot capacul. Adăugați un fard de ochi roz coral strălucitor în zona mijlocie a capacului. Urmează un neon portocaliu și apoi un roz neon, care se aplică pe colțul exterior al ochiului. Aplicați o umbră de ochi strălucitoare într-un mov delicat sub linia genelor inferioare. În cele din urmă, adăugați kohl negru la capacul inferior și creion de ochi negru și rimel negru la capacul superior pentru a da aspectului și mai multă expresie.

Nu este această idee de stil doar uluitoare?

Fard de pleoape plin de culoare verde aprins

neon-fard de pleoape-verde-periat-gene-instrucțiuni

Combinați culori contrastante pentru a face machiajul zonei ochilor și mai izbitor și extravagant. Acest exemplu arată o combinație de verde neon și violet, care se potrivește perfect cu ochii căprui și va întoarce capul indiferent de ocazie.

idei-pentru-machiaj-ochi-neon-tutoriale-gene-la-moda

De asemenea, puteți face un curcubeu din culori neon. Începeți cu capacul superior și o culoare galbenă, pe care apoi o schimbați treptat în portocaliu, apoi roz și, în cele din urmă, violet. Creați curcubeul pe capacul inferior mai întâi cu albastru și apoi cu verde până când ați ajuns la culoarea galbenă. Foarte original, nu-i așa? Puteți afla cum puteți imita această idee de machiaj în următorul videoclip.

fard de ochi-albastru-galben-neon-culoare-rimel-negru-machiaj-de-seară

Ideea Ombre în galben neon, portocaliu și roz

eyeliner-gros-trage-dublu-neon-culoare-portocaliu-machiaj sfaturi

Eyeliner de culoare portocalie neon

sfaturi de fard de ochi-fard de ochi de culoare neon-negru-machiaj

Instrucțiuni pentru machiajul ochilor: sfaturi de machiaj pentru un look de petrecere

Joc magic de culori

instrucțiuni de machiaj neon-albastru-fard de ochi-luciu de buze-subtil