Machiaj

Arătând bine de Revelion – idei pentru un look plin de farmec

arata bine impresiona la sfârșitul anului aspect elegant mai profund

Fiecare femeie își dorește cu adevărat de Revelion a arata bine. Aruncați o privire la ideile noastre de machiaj și lăsați pe toți cei prezenți să fie impresionați de aspectul dvs..

Arată bine în ajunul Anului Nou – dfaza pregătitoare contează

Curățarea feței relaxează bine, pielea netedă, mătăsoasă, curățenia și strălucirea

Înainte de a ajunge la machiaj, începeți cu o curățare completă a feței. Baia de aburi și peelingul sunt liniștitoare și contribuie la o piele matasoasă și netedă a feței a arata bine poate sa. Ar trebui aplicată și o cremă hidratantă selectată în funcție de tipul de piele. Lasă-te răsfățat de un masaj facial relaxant, care stimulează și circulația sângelui în piele. Începeți întotdeauna de la centrul feței și masați în exterior. La final, apăsați ușor cu vârful degetelor. Există, de asemenea, câteva sfaturi de care trebuie să ții cont pentru buze. După ce ați aplicat balsam nutritiv pentru buze, vă puteți masa buzele. Ar trebui să tobați zona gurii cu degetele de mai multe ori. Buzele senzuale și irezistibile sunt realizate.

Machiază-te corect și arată bine de Revelion 

crema de îngrijire a feței după curățare reîmprospătează grundul natural

Ia-ți suficient timp și până la urmă nu vei avea nicio îndoială Arata bine. Fundația este pe primul loc. Regula aici este „din afară”. Dacă încă vă deranjează orice roșeață sau cosuri, corectorul poate juca un rol major. Cu ajutorul unei perii sau a unui burete, vă puteți pudra fața în mod corespunzător, fără a o exagera.

an nou arata bine perfect machiaj brocart roz nuanta mov

Lasă-ți imaginația să se elibereze și bucură-te de următorul pas de machiaj, machiajul ochilor. Sprâncenele apar în prim-plan, ar trebui ciupite și apoi vopsite. Ar trebui să conturați întregul ochi cu kohl și mai întâi vopsiți în colțul interior al ochiului cu o nuanță mai deschisă. Apoi subliniați colțul exterior al ochiului cu o nuanță mai închisă. Pentru a utiliza un efect moale, ar trebui să ungeți aplicarea ambelor farduri de pleoape cu un burete. Îndoiți genele și acoperiți-le cu rimel, punând culoarea bine între fire de păr, iar ochii sunt gata! În funcție de tipul de piele și de intensitatea machiajului, ar trebui să fie selectată și fardul obraz. Nu uitați – armonia este o necesitate. Aplicați rujul corect cu o perie. Dacă este necesar, repetați!

Setează un accent festiv și plin de farmec – luciul de buze, rimelul sau fardul de ochi pot fi cu brocart. Ca rezultat final, veți fi recompensat cu un aspect de basm!

Obrajii roșii trebuie selectați în funcție de culoarea pielii

perie rouge păr blond ochi albaștri pudră fond de ten aplica vârf

Buze senzuale și pline cu rujul drept

machiaj pune pe ruj dinți albi delicat roz senzual irezistibil

Sfaturi pentru machiajul de sărbătoare

idei de machiaj tonuri de culoare rimel estompare perie sprâncene pieptene dab

 Un aspect natural și blând 

efect glamour negru kohl negru marginea liniei genelor cu stil

Conturarea și evidențierea feței: instrucțiuni și sfaturi profesionale