Machiaj, VIDEO

Glamour pur pentru ocazii speciale: Machiaj festiv în auriu și roșu

fă-ți machiajul festiv tutorial cu ochii albaștri

V-ar plăcea să apăreați cu machiajul perfect pentru o declarație specială? Apoi, pune-ți buzele roșii și creionul de ochi de pisică! Acestea sunt pur și simplu elemente esențiale pentru machiajul festiv. Cu fardul în aur strălucitor, aspectul este și mai plin de farmec. Indiferent dacă este vorba de o petrecere de Crăciun sau de Revelion sau pur și simplu pentru o seară de fete, acest machiaj cu pliuri tăiate vă invită să sărbătoriți!

Machiaj festiv

Produse de machiaj pentru machiaj cu tăietură aurie

Produse de machiaj și instrumente de machiaj:

Corector

Pulbere de fixare

Fard de ochi în maro ocru, mat

Fard de ochi taupe, mat

Fard de ochi în maro, mat

Fard de ochi crema gel în auriu

Eyeliner lichid în aur

Eyeliner lichid în negru

Ondulator de gene

Rimel

Hidratant

Grund de umplere a porilor

fundație

Gel pentru sprâncene

Bronzer

rosu

Marcator

Căptușeală pentru buze roșii

ruj rosu

Bureți de machiaj

Perie de fond plat

Creionează pensula

Perie blender

Perie de fard plat

Perie Smudger

Perie de față stufoasă

Pensulă unghiulară

Perie Kabuki

Perie de față conică

Și așa funcționează machiajul tău festiv:

Amorsați pleoapele înainte de a vă machia

Folosiți corectorul ca bază, astfel încât fardul să supraviețuiască bine serii. Se întinde pe tot capacul cu un burete de machiaj. În cele din urmă, utilizați pudră de fixare pentru o mai bună aderență.

Asigurați-vă machiajul festiv tutorial fard de aur auriu

Utilizați peria de pliuri pentru a aplica un fard de ochi maro ocru pe pliul pleoapei și întindeți liniile dure cu peria de blender. Apoi subliniați pliul pleoapei suplimentar cu tonul taupe. Aplicați fardul de culoare maro în formă de triunghi pe colțul exterior al ochiului.

Acum aplicați fardul de ochi gel-crem auriu cu o perie de fard plat pe treimea interioară a pleoapei. Amestecați tranziția dintre auriu și maro cu peria de pliuri.

machiaj festiv instrucțiuni pentru ochi albaștri pas cu pas

Acum se face cut-cut. Folosiți eyelinerul auriu pentru a trasa o linie de-a lungul pliului pleoapei și pentru a alcătui o aripă spre colțul exterior al ochiului. Îndepărtați cursa creionului de ochi cu peria de smudger. Cu ajutorul creionului negru, trageți un creion de-a lungul liniei superioare a genelor.

În cele din urmă, umbrește conturul inferior al ochiului cu fardul ocru maro. Curlează genele cu ondulatorul pentru gene și aplică un strat gros de rimel negru.

Gel de sprâncene anticearcan pentru tenuri de ten festive

Crema hidratantă și un grund de umplere a porilor asigură o reglare optimă a uleiului și umezelii pielii. Folosiți un burete de machiaj pentru a lucra fundația în piele de la centrul feței spre exterior.

Periați și formați sprâncenele cu un gel pentru sprâncene și, dacă este necesar, absorbiți excesul de gel.

Aplicați pudra de fard pentru corector pe fața perfectă

Aplicați corectorul într-un triunghi sub ochi, pe centrul frunții, podul nasului și arcul lui Cupidon și lucrați-l cu un burete de machiaj. Pentru un finisaj perfect, setați machiajul cu pudră de fixare. Cel mai bine este să folosiți o perie de fond plat pentru zona sub ochi și o perie mare, stufoasă, pentru restul feței. Definiți pomeții și fruntea cu bronzer și o perie unghiulară și aplicați roșu pe pomeți cu o perie kabuki.

Instrucțiuni festive de machiaj pentru farduri aurii și buze roșii

Pentru un finisaj plin de farmec, natural, aplicați un marcator pe cele mai înalte părți ale feței: pomeți, puntea nasului, vârful nasului și inima buzei. Apoi puneți lumini sub arcada sprâncenelor și în colțul interior al ochiului. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți o perie de fard de ochi curată și plată.

Buzele roșii se potrivesc perfect cu machiajul ochilor în aur! Mai întâi, tapetați buzele cu o căptușeală roșie și apoi aplicați rujul roșu. Ești „gata de plecare”!

machiaj festiv de ochi în buze aurii și roșii