Machiaj, stil

26 sfaturi de machiaj pentru o ședință foto profesională

Sfaturi de machiaj profesional-photoshoot-model-fotograf-studio-cameră-lumină

Cu colecția noastră de 26 Sfaturi de machiaj am dori să oferim sfaturi practice tuturor femeilor care ar dori să se pregătească profesional pentru o ședință foto. Dacă aveți puțină experiență sau nu aveți deloc, este de înțeles dacă încă apar întrebări. Fiecare față poate fi perfect modelată printr-o pregătire optimă și diverse tehnici de machiaj. Apoi stai sub fulgere, radiant și plin de atitudini pozitive. Varietatea sfaturilor de machiaj de la profesioniști este numeroasă dacă doriți să vă subliniați frumusețea naturală și punctele forte. Deși puteți vedea defectele în fotografii mai mult decât în ​​realitate, imitarea cu succes a acestor sfaturi vă oferă nu numai un machiaj profesional de casă, ci și încrederea în sine și carisma unui model real.

Sfaturi de machiaj de la profesioniști încep cu o aură pozitivă

Sfaturi pentru machiaj Face-skin-prepare-professional-artist-model-face-skin-type

La ședința foto, pe lângă toate sfaturile și cunoștințele de machiaj, este important să vă simțiți confortabil ca model în fața camerei. Dacă nu este cazul, imaginile devin nenaturale și par a fi pozate. Cu pregătirea corectă și senzuală, este jumătate din luptă. În cel mai bun caz, dormiți bine în ziua filmării, vă aduceți buna dispoziție la întâlnire și gândiți pozitiv.

Sfaturi de machiaj pentru o față sănătoasă și eficientă

Sfaturi de machiaj pentru pregătirea faței pălăriei-curățarea-masajul-pielii-textura-îmbunătățirea

Ceea ce oglinda nu poate vedea întotdeauna este evocat întotdeauna de cameră. Petele de pe fața ta pot fi văzute mult mai clar decât în ​​realitate, deoarece lipsește tridimensionalitatea mediului și mișcărilor noastre normale. Desigur, pielea perfectă poate fi evocată și cu Photoshop, dar dacă fața ta a fost deja pregătită în mod ideal pentru o ședință foto profesională, nu mai este necesară retușare plictisitoare după aceea.

În primul rând, curățați-vă bine pielea feței

Sfaturi de machiaj pentru față-pălărie-pregătire-curățare-masaj-demachiant facial

Nu vă permiteți să experimentați produse de îngrijire sau produse cosmetice înainte de o ședință foto, astfel încât să nu apară roșeață sau alergii. Folosiți curățătorul facial obișnuit. Nu folosiți o curățare ușoară sau smulgerea sprâncenelor cu până la o zi înainte de ședința foto, pentru a nu irita inutil pielea pleoapelor.

Preparat esențial care clarifică și netezeste pielea

Sfaturi pentru machiaj Face-hat-preparare-umiditate-grund-aplicare-masaj

Machiajul de succes începe cu pregătirea temeinică a pielii tale. Aplicați o cremă hidratantă înainte de machiaj. Un grund poate fi, de asemenea, baza unui grund uniform și radiant. Alegeți îngrijirea pielii în funcție de tipul de piele: pentru pielea uscată, grasă, mixtă, matură etc..

Alegerea texturii și nuanțelor potrivite pentru produsele de machiaj

Sfaturi de machiaj-preparare-pălărie-facială-pregătire-curățare-tampoane de bumbac-oglindă-demachiant facial

Este imperativ ca culoarea și textura machiajului să se potrivească și cu tonul și tipul pielii tale. Nicio diferență de culoare nu trebuie să se observe între pielea machiată și pielea goală. Machiajul se aplică subțire pe toată fața, inclusiv buzele și ochii, în mișcări ascendente, apoi se estompează în jurul marginilor.

Cu machiajul foto, vă machiați și pe gât și decolteu

Sfaturi de make-up-face-photoshoot-professional-skin-ton-green-eyes

Modelele sunt complet alcătuite din cap până în picioare în timpul ședințelor foto profesionale. Acest lucru permite acoperirea defectelor precum vânătăile sau venele mici, care asigură unitatea perfectă a culorii pielii.

Tehnici de machiaj pentru un ten uniform

Make-Up-Tips-professioneles-make-up-font-de-tient-base-products-make-up burete

În primul rând, grundul se aplică pe cele patru locuri – frunte, pomeți, puntea nasului și bărbie. Font-de-Teint este distribuit uniform folosind diverse tehnici de aplicare – cu o perie, burete de machiaj sau cu degetele.

Neregulile pot fi ascunse

Make-Up-Tips-stick-corector-defecte-acoperire-formă-nas-corectare-optică

Produsele de mascare colorate, cum ar fi pixurile corectoare, fondurile de ten cremoase sau corectorii ascund imperfecțiunile pe piele. Culorile complementare funcționează aici – pigmenții verzi ai unui produs de acoperire neutralizează roșeața pielii, cum ar fi rozaceea, vasele de sânge vizibile sau roșeața după tratamentele cu laser. Pigmenții galbeni ascund tonurile albastre ale pielii, cum ar fi cearcănele și varicele.

Placarea fină creează un aspect natural

Sfaturi de machiaj-conturare-profesională-evidențiere-frunte-nas-obraji-bărbie

Culoarea mai închisă a conturului se aplică aproximativ la toate părțile feței pe care doriți să le schimbați sau să le subliniați mai puțin. Dacă doriți o linie de bărbie mai ascuțită, aplicați nuanța închisă puțin sub această linie. De asemenea, puteți face ca o bărbie dublă să dispară în acest fel. Fruntea înaltă este evocată atunci când aplicați vopsea de contur pe tâmple și sub linia părului.

Alcătuiește sfaturi pentru corectarea optică a formei nasului

Sfaturi de machiaj-contururi-profesionale-evidențiere-tehnică-de-machiaj-umbre-tonului-pielii

Dacă vrei ca nasul tău să pară mai îngust, folosește culoarea conturului de pe laturile de lângă podul nasului și marcatorul de pe podul nasului. Dacă doriți să faceți o cocoașă nazală să pară mai mică, aplicați nuanța mai închisă în zona acestei cocoașe.

Conturarea feței ca 1-2-3 – cu pensula de machiaj și tonurile potrivite

Sfaturi de machiaj-tehnică-machiaj-profesională-evidențiere-furnir-pomeți-sub-ochi-frunte

Culoarea mai deschisă a marcatorului subliniază trăsăturile feței și le aduce mai mult în centrul atenției. Ochii par mai atenți, cu o linie îngustă chiar deasupra arcului sprâncenelor. Împotriva cercurilor întunecate și a ochilor pufosiți, utilizați corectorul mai ușor în colțul interior al ochiului și în zona de sub fiecare ochi.

Conturează corect fața cu roșeață

Make-up-tips-corrector-aplicarea-periei-tenului-pentru-corectarea-tonurilor-umbrelor

Obrajii și tâmplele sunt adesea conturate în două sau chiar trei culori. Cea mai întunecată nuanță de sub pomeți conferă osului o mai mare definiție. În tâmple și pe obraji, o roșie mai ușoară cu efect de sclipici este adesea folosită pentru prospețimea tinerească.

Contururile sunt întărite cu bronzer

Sfaturi de machiaj-evidențieri-profesionale-obrajii-bronzer-ton-piele-nud

Pulberea bronzantă este utilizată atunci când doriți să creați un aspect natural, ușor bronzat, ca cizelat. Acesta este cel mai bine folosit pentru a contura părțile laterale ale frunții, sub pomeți, pe vârful bărbiei și direct sub față pe gât. Bronzerul aplicat pe partea nasului reduce vizual lățimea acestuia.

Tehnici de machiaj pentru obraji mai tineri și mai plini

Sfaturi de machiaj-roșu-aplică-corect-pomeții-contur-corector-creion-pensulă de machiaj

Cu corectorul întunecat, aplicați un triunghi cu capul în jos care se reduce din zona din fața urechilor până la centrul obrazului. În acest fel pregătești obrajii pentru fard și nu trebuie să exagerați.

Conturarea și evidențierea – cele mai puternice arme ale profesioniștilor din machiaj

Sfaturi de machiaj-profesional-machiaj-tehnică-creion-evidențierea-conturului-corectare-stilou

Pentru pomeți mai înalți și o față mai îngustă, așezați nuanța corectorului întunecat în cavitatea obrajilor de la ureche până la centrul feței. Dacă această linie este trasată în diagonală spre gură, fața va apărea ulterior mai îngustă. Dacă este trasă orizontal spre nas, se extinde vizual și scurtează fața.

Cum să te machiezi frumos pentru ochi

Sfaturi de make-up-make-up-professional-pomeți-superiori-eyes-smokey-eye-effect

În primul rând, determină ce formă de ochi ai – în formă de migdale, înclinate, rotunde etc., astfel încât să te poți machia ca un profesionist ca niște ochi frumoși. Alegeți și tehnica potrivită de machiaj în funcție de obiectivul ședinței foto. Efectul smokey eyes, de exemplu, este întotdeauna la modă, dar necesită iluminare specială în studio.

Deschide ochii – sfaturile make-up artistilor

Make-Up-Tips-eyeliner-pen-eye rim-eyeliner-make-up-natural-black-brown

Ochii fumurii sunt atemporali, sexy și nu sunt atât de greu de machiat. Cum poți face fardurile mai durabile pentru această tendință de machiaj? Înainte de a te machia, aplică o bază de fard care va uniformiza roșeața mică.

Lumina potrivită pentru a vă pune ochii

Sfaturi de machiaj-ochi-instrucțiuni-profesionale-de-machiaj-perii-nud-naturale-nuanță-perii

Acest machiaj pentru ochi este potrivit pentru toate formele de ochi. Aplicați fard de culoare deschisă la colțurile interioare și exterioare ale ochilor pentru a deschide aspectul. Folosiți o pensulă pentru a peria machiajul sprâncenelor într-o culoare potrivită peste sprâncene în direcția creșterii.

Instrucțiuni de machiaj pentru ochi căprui în nuanțe de prune

Sfaturi de make-up-eye-professional-make-up-instructions-eyeliner-plum-color-eyeshadow

Piersica, bej și un strălucitor auriu deschis – subliniați ochii albastru deschis

Sfaturi de machiaj-ochi-verzi-machiaj-fard-de-ochi-tonuri-maronii-instrucțiuni

Rimelul potrivit completează machiajul ochilor

Sfaturi de machiaj-gene-profesionale-gene-negre-mascara-tuschen-ochi-machiaj

Pentru a simula genele deosebit de groase, negrul este cea mai bună culoare pentru rimelul tău. Genele colorate în gri, maro sau alte culori completează bine culoarea ochilor, dar arată mai puțin vizibil și nu sunt recomandate pentru ședințele foto profesionale.

Machiază-ți ochii ca profesioniștii

Sfaturi de machiaj-profesional-make-up-eyes-smokey-eye-effect-black-highlighting

Pentru ochii mari, desenați un dermatograf întunecat cu kohl sau dermatograf pe linia genelor superioară și inferioară. Pentru ochii mici sau adânci nu sunt recomandate linii dure cu eyeliner și nici un machiaj greu pentru ochi.

Machiajul buzelor – sfaturile profesionale de machiaj

Sfaturi de machiaj-cum-să-aplici-perie-de-buze-profesională cu ruj-în-stil

Înainte de a-ți arăta frumosul zâmbet aparatului foto, recurge la un truc simplu. Folosește-ți rujul ca de obicei și acoperă-ți buzele cu pudră incoloră ca finisaj. Particulele fine de pulbere fac ca buzele să pară mate, iar rujul nu se freacă atât de ușor.

Sfaturi de machiaj în tonuri delicate de nud

Instrucțiuni pentru machiaj-sfaturi-lipliner-culoare-ruj-aplicare-formă-buze

Dacă preferați tonuri delicate de nud pentru machiajul buzelor, puteți obține cele mai bune rezultate din forma buzelor într-un mod subtil. Apoi, puteți adăuga un pic mai mult accent la machiajul ochilor.

Demachiați-vă după ședința foto

Sfaturi de machiaj-machiaj-profesional-pomeți-superiori-buze-roșii

Pentru ca pielea dvs. să poată respira ușor, este esențial să vă demachiați bine după ședința foto folosind un lapte de curățare sau o loțiune micelară. De asemenea, reduceți riscul de alergii prin curățarea regulată a periilor de machiaj cu un produs de curățare adecvat.

Nimic nu ajută la o ședință foto profesională, precum sfaturile de machiaj ale profesioniștilor

Make-up-tips-professional-photoshoot-models-photographer-beautiful-face