Locui

Vopseaua de perete caisă – 35 de idei și sfaturi pentru combinare

caisă vopsea model perete origami lampă masă laterală deco vaze

Marele lucru legat de Culoare perete caisă este că este potrivit doar pentru orice cameră. Indiferent dacă este vorba de sufragerie, dormitor, copii sau baie, veți obține o atmosferă confortabilă care poate fi creată doar printr-o nuanță din paleta portocaliu și roz. Această vopsea de perete poate fi, de asemenea, utilizată deosebit de bine pentru a proiecta încăperi în care există o lipsă de lumină. Acesta este adesea cazul în camerele de pe partea de nord sau pe hol. Acest lucru echilibrează atmosfera întunecată și creează o ambianță caldă.

Vopsea de perete caisă – cu care se combină culorile?

vopsea de perete caise optică acuarelă mobilier pat verde mobilier original

Un alt avantaj al vopselei de perete din caise este că poate fi combinat cu o mare varietate de culori. În afară de nuanțe similare precum portocaliu, roz, coral, somon sau culori de rugină, puteți alege și nuanțe de verde (inclusiv verde măslin), gri sau chiar albastru. În ceea ce privește culoarea ramelor ușilor și ferestrelor, nu trebuie să vă faceți griji. Culoarea peretelui caisului se potrivește bine cu orice culoare a lemnului, dar și cu albul.

Culoarea peretelui cais ca culoare de accent

caisă vopsea perete model sâmburi pepinieră idee roz cuvertură de pat perne colorate

Cu toate acestea, atunci când alegeți această culoare, aveți grijă să nu exagerați. Caisa de culoare a peretelui, combinată cu multe alte mobilier și accesorii în această variantă de culoare sau o variantă similară, poate deveni rapid un lucru prea bun. Dar acest lucru se aplică și utilizării multor culori. În schimb, limitează-te la maximum trei culori într-o cameră. Aceasta include mobilierul.

Dormitor în roz prăfuit: idei pentru combinații de culori ca culoarea peretelui & Co.

Viața cu culori pastelate a pereților – tendință de culoare în zona de living

Idei de viață pentru designul culorilor în dormitor – 12 culori de pereți la modă

Atmosferă caldă datorită caisului

vopsea de perete caise imagini tavan înclinat poze cadru din lemn

Dacă v-ați decis culoarea peretelui caise, vă recomandăm să o folosiți ca culoare de accent pentru un perete. Acest lucru este în conformitate cu tendințele actuale și vă va ajuta să scăpați de greșeala menționată mai sus. Puteți picta toți ceilalți pereți într-o nuanță gri deschis sau într-o nuanță naturală, bej. Evitați nuanțele de culoare care se îndreaptă spre galben. De altfel, toate acestea se aplică și accesoriilor precum perdele, covoare și pături. Culoarea peretelui aleasă caisă poate fi repetată numai în decorațiunile mai mici, cum ar fi abajururi, perne, felinare și altele asemenea.

Nuanțe ale culorii caisei

culoarea peretelui caise nuanțe exemple ambianță caldă design interior

În funcție de producător, veți găsi diferite nuanțe de culoare sub numele de cais. Prin urmare, nu poate fi determinată nicio nuanță specială ca fiind cea potrivită. Deci, este mai bine dacă comparați diferitele variante din magazin și alegeți în acest fel tonul cel mai atrăgător. Aceasta poate avea o culoare galbenă, roșie sau maro. Mai ales dacă vopsiți pereții după ce ați cumpărat mobilierul sau îl decorați cu tapet, de exemplu în timpul unei renovări, vă puteți face și alegerea pe baza mobilierului.

Caisă cu perete alb și gri

perete culoare caisă unitate de perete modernă lowboard rafturi vaze deco

Cine spune că mobilierul modern și minimalist trebuie doar să fie neutru și monocrom? Acesta nu este în niciun caz cazul, așa cum demonstrează camera de zi de mai sus. Mobilierul simplu, lucios poate fi la fel de ușor de combinat cu un perete colorat. O nuanță caldă de cais poate crea un echilibru plăcut cu griul rece și poate face camera să pară deosebit de primitoare.

Hol de intrare în cais

culoarea peretelui caise hol de intrare accente elegante balustradă din lemn de culoare închisă alb

Culoarea peretelui arată, de asemenea, foarte elegant în combinație cu plăci sau placări de pereți din piatră naturală. Cel mai bine este să le alegeți într-o culoare deschisă pentru a crea o atmosferă prietenoasă. Culoarea poate fi, de asemenea, combinată minunat cu culori metalice calde, cum ar fi auriu, cupru, alamă sau bronz, astfel încât să puteți utiliza aceste materiale pentru decorare sau pentru mobilier.

 Ideea camerei pentru tineri cu vopsea diagonală de perete

cais peretii culoare diagonala alba camera tineretului idee perna pat metalic

Într-o cameră de tineret feminină te poți juca cu culori de perete ca aceasta. Combină două nuanțe între ele. Interacțiunea dintre alb și o nuanță de caise este deosebit de atractivă aici. Vă puteți juca și cu modelele aici. Ce zici de această idee, de exemplu, în care cele două culori sunt separate în diagonală una de cealaltă? Complet cu textile și accesorii potrivite.

 Vopsele de perete din nuanțe similare

vopsea caise perete mobilier colorat sufragerie șemineu fereastră franceză

Aici puteți vedea un ton care se îndreaptă deja spre aur. Combinat cu tavanul alb cu un acoperiș înclinat, se creează o interacțiune plăcută, care este chiar îmbunătățită de canapeaua din piele maro și de numeroasele decorațiuni colorate. Dacă sunt folosite culori contrastante ca culori de accent, trebuie să se acorde atenție numărului de culori pentru a nu crea un interior haotic. Scopul este armonia și starea de spirit!

 Caise și roșu

vopsea cai perete camera bebelusului accente rosii mocheta banda raft

Combinația de roșu și cais nu este potrivită doar pentru camera unui bebeluș. Cu toate acestea, pare deosebit de romantic aici. Indiferent dacă este folosit mobilierul clasic pentru copii în casele de țară sau stilul vintage sau minimalistul simplu, este absolut irelevant. Rezultatul este extrem de plăcut în toate cazurile. Aceste două culori principale pot fi, de asemenea, combinate cu alte mobilier din lemn alb sau întunecat, după dorință. În camera pentru bebeluși puteți îndrăzni să încercați și culori mai viu colorate. Cu toate acestea, haosul trebuie evitat.

culoarea peretilor cais alb mobilier camera bebelusului masuta de schimb

Aici puteți vedea o variantă modernă pentru camera pentru bebeluși cu perete de caise. Caisul servește drept accent. Restul pereților rămân albi. Există, de asemenea, mobilier alb, simplu, din care puteți vedea masa de schimb aici. Exemplul demonstrează, de asemenea, că atât lemnul deschis, cât și cel întunecat se potrivesc bine cu acest design de perete. Pe lângă mobilierul alb, s-a folosit și parchet închis la culoare și rezultatul este pur și simplu perfect! Bebelușii și copiii mici nu se pot simți confortabil decât aici.

culoarea peretelui caise idee living cameră atmosferă caldă

Pentru camere mici, se aleg de obicei cele mai deschise culori, cum ar fi alb, crem sau gri deschis, deoarece acestea fac să pară mai mare. Deci, dacă vă decideți să alegeți o culoare caisă, mai bine să nu vă așteptați la acest efect. Totuși, în acest fel creezi confort. Deci, depinde de dvs. să decideți dacă doriți să creați spațiu sau căldură cu vopseaua de perete.

culoarea peretelui cais alb canapea blana decorare planta masuta de cafea lemn

Folosiți culoarea albă nu numai pentru ceilalți pereți, ci și sub formă de mobilier de șezut. Acestea arată foarte elegant și elegant în sine și sunt și mai eficiente în fața culorii contrastante calde. Puteți continua culoarea caisului peretelui cu o pernă de canapea potrivită. Combinația cu covorul din piele de vacă este, de asemenea, foarte frumoasă.

culoare perete pat de zi caise motive florale lenjerie de pat

perete culoare cais dormitor romantic vintage roz alb

culoare perete cais romantic baie cadă scaun transparent toaletă

vopsea de perete caisă artă murală roșu living scaune canapea

culoare perete culoare caisă idee bucătărie perdea masă masă insulă bucătărie

culoare perete cais design bucatarie scaun coral modern

culoarea peretelui coș de caise tăblie stil plajă pasel artă de perete nuanțe bej

culoare perete combinatie cais pat roz roz perne galbene suport haine

culoare perete caisa idee baie lavoar vintage alb

culoare perete accent cais perete dormitor mobilier alb laminat

cais culoare perete verde pastel canapea fotoliu turcoaz masuta de cafea interior

vopsea cai perete zona de living deschisa masa masa parchet lemn rama ferestre alb

cais culoarea peretelui neutru mobilier dormitor mobilier din lemn de culoare deschisă

vopsea de perete caise culori neuronale perdea bej pat galben pastel

culoarea peretelui caisului grinzi stil mediteranean tavan obloane albe

vopsea de perete caise sertar alb bufet ramuri deco portocaliu perdea oglindă

vopsea perete caise birou camera copiilor birou lemn alb eames scaun

vopsea perete caise idee camera tineretului cuvertură de pat blană tapițerie tapițerie sertare

vopsea perete caise albastru deschis idee cameră copii covoare dungi noptieră

vopsea de perete caise accente verzi perne de dormitor elegante

cais peretii culoare gri design interior mobilier semineu masa laterala living idee

cais perete culoare gresie podea sufragerie atât albastru deschis accente florale