Locui

Renovați bucătăria cu o casă completă – planificați procesul și reproiectați-vă inteligent

bucătărie renovare mutare șantier pictură haine de lucru folosiți vopsea albă

Dacă vrei să-ți renovezi bucătăria, nu trebuie neapărat să stai între prieteni sau rude între timp. În schimb, puteți planifica bine renovarea pentru a face față situației rezidențiale rezultate. Nu este nevoie să vă spălați ceștile în cadă sau să deveniți dependenți de fast-food din această cauză. Pentru a vă ajuta în acest sens, am pus împreună câteva sfaturi utile pentru dvs. în această postare.

Renovează bucătăria și rămâi acasă

renovarea bucătăriei mutarea relocării femeilor îmbrățișând șantierul șantier

Profesioniștii în remodelarea locuințelor și cei care au remodelat o bucătărie susțin de fapt că cel mai bun mod de a trece prin acest lucru ar fi mutarea temporară. Cu toate acestea, această opțiune nu este întotdeauna fezabilă în practică. Prin urmare, dacă trebuie să trăiești în casa ta în timp ce renovezi bucătăria, iată câteva sfaturi pe care le poți lua în considerare. În primul rând, este important să fii pe deplin conștient că renovarea bucătăriei este o provocare.

renovarea bucătăriei mutare mutare mașină cafea ulcior sticlă termo bucătărie blat de lucru

Trebuie să țineți cont de faptul că va fi zgomotos și dezordonat în apartamentul sau casa dvs. în timpul procesului. De asemenea, va trebui, probabil, să locuiți într-o cameră liberă, unde funcționează doar cafetiera timp de aproximativ o săptămână. Cu toate acestea, acesta este un flux normal de evenimente atunci când se remodelează o bucătărie.

reproiectați corpurile de bucătărie scară furtun de scurgere construit în dulapuri de perete plan șantier de construcție

De asemenea, puteți întâmpina întârzieri frustrante și cereri de schimbări neașteptate. Cel mai bine este să vă concentrați asupra menținerii unui control moderat al situației, deoarece încercarea de a ține pasul cu ea va face doar lucrurile mai dificile. Acesta ar fi, de asemenea, un moment bun pentru a practica yoga sau pentru a învăța meditația. Aceste variații nu numai că vă vor ajuta să găsiți un loc liniștit în momentele stresante, dar sunt și o scuză excelentă pentru a părăsi casa. Găsiți cursuri bune sau mergeți la un parc.

Planificați și organizați

bucătărie renovează plan lucrări de construcție organizează inteligent bucătărie insulă oală de cafea ceas de perete cuplu

Pregătiți-vă pentru renovare planificând în timp util și organizat, precum și urmând câțiva pași înainte de începerea demolării. Încercați să găsiți suficient timp pentru a împacheta lucrurile din bucătărie și pentru a angaja ajutor în mișcare, dacă este necesar. Luați în considerare, de asemenea, dacă puteți consuma produsele din frigider în timp util sau le puteți păstra undeva. Poate aveți un garaj sau subsol unde puteți menține alimentele la rece.

renovarea bucătăriei planificarea construcției organizarea inteligentă a aragazului chiuvetă aragaz ustensile de bucătărie de top

Luați în considerare costul alimentelor și al altor chestiuni gastronomice pe tot parcursul bugetului de renovare a bucătăriei. Încercați, de asemenea, să vă adaptați obiceiurile zilnice la situație. Rețineți, de asemenea, că excursiile de cumpărături în supermarket sau magazin de hardware necesită o anumită gestionare a timpului, dar oferă o varietate din partea pozitivă. Cu toate acestea, nu neglija stilul tău de viață sănătos, pe care îl menții în mod normal prin alimente de calitate și alte activități.

Amenajarea unei chicinete improvizate

Reproiectați corpurile de bucătărie, rafturile, dulapul, depozitarea alimentelor, vasele

Dacă este posibil, încercați să improvizați o mini-bucătărie într-o altă cameră. De asemenea, ia în considerare ce echipament ai putea găsi util pentru a arunca împreună mese. Câteva sugestii în acest sens ar fi, de exemplu, o cafetieră, un ceainic, un prăjitor de pâine, un aragaz lent, un grătar sau o tigaie electrice portabile și, eventual, un mini-frigider. În general, aveți nevoie de aparate de bucătărie compacte pe care să le puteți deplasa cu puțin efort.

renovarea bucătăriei mutarea chiuvetei spălarea vaselor

Pentru majoritatea renovărilor bucătăriei, organizarea unui astfel de eveniment este o adevărată provocare. Deci, gândiți-vă la modul în care puteți acoperi nevoile multiple de pregătire a alimentelor cu o cantitate mică de ustensile de bucătărie. Curtea interioară, un furtun sau o cadă ar putea fi utile pentru acest lucru. De exemplu, clătirea unui castron de aluat într-o chiuvetă mică sau în baia frumoasă ar fi o idee destul de proastă.

Reproiectați accesoriile de bucătărie sertarul vesela aruncați furculița veche nu folosiți lingura

Faceți o listă cu lucrurile de care nu aveți neapărat nevoie și pe care le puteți lăsa la dispoziție atunci când configurați chicineta. Acest lucru vă poate ajuta foarte mult în economisirea spațiului până când noua bucătărie este gata și cutiile sunt despachetate.

renovarea bucătăriei mutarea materialelor de relocare aruncați obiecte vechi sac de gunoi

Când împachetați vechea bucătărie, așezați o coș de gunoi sau o pungă de gunoi în apropiere, astfel încât să puteți arunca imediat obiectele neutilizabile. În acest fel, întrebați-vă dacă puteți găsi o utilizare pentru acestea în bucătăria renovată pentru a accelera procesul.

Folosiți o cameră ca zonă fără construcții

remodelați accesorii de bucătărie scaune masă masă mobilier temporar mese mic dejun

Determinați o sufragerie locuibilă ca un spațiu rezonabil pentru șederea dvs. în timpul renovării bucătăriei și, eventual, faceți acest lucru cunoscut contractantului clădirii. În acest fel, evitați tăierea și depozitarea instrumentelor, ajutoarelor și a tot ceea ce iese din bucătărie. Cele mai bune opțiuni sunt camere care nu sunt dormitoare și nu sunt chiar lângă sau deasupra bucătăriei.

bucătărie renovare mutare relocare materiale lucrări construcție cameră scară

Dacă trebuie să depoziteze noile dulapuri sau plăci, muncitorii ar trebui să se întindă în cele mai înguste spații. Dacă camera este lângă bucătărie, atunci trebuie să fiți vigilenți, deoarece poate fi o locație dificilă. Într-o zi, o cutie de instrumente poate fi păstrată acolo, dar în următoarea poate exista mai multe dispozitive.

reproiectare corpuri de bucatarie scaune masa de masa trecere mobilier masa pliabila scaune pliante lemn flori vaza

Indiferent dacă folosiți un grătar, mâncați mâncăruri la pachet sau gătiți cu un aragaz lent, aveți nevoie de o masă pentru mese. O posibilitate în acest caz ar fi să vă folosiți terasa sau veranda atunci când vremea este frumoasă. În caz contrar, mesele pliabile temporare, pe care le puteți echipa cu o față de masă frumoasă, sunt la fel de potrivite pentru astfel de scopuri.

Pregătiți meniul zilnic adecvat

renovarea bucătăriei mutarea schimbării reședinței grătar rețete mâncare mic dejun pregătire sănătoasă

Campingul și viața fără bucătărie au multe în comun, inclusiv gătitul sub stele. Dacă ați dorit întotdeauna să vă îmbunătățiți abilitățile, aceasta este marea dvs. oportunitate. Explorați rețete și tehnici simple de gătit alimente pe care nu le-ați încercat niciodată pe grătar, de exemplu. Cel mai bine este să păstrați ustensilele de bucătărie și condimentele însoțitoare în bucătăria dvs. improvizată. Acum, că știi, de asemenea, că aluatul și alte lucruri dezordonate nu sunt la locul lor, este timpul să te obișnuiești cu realitatea meniului tău temporar. Acest lucru ar putea consta în principal din alimente pe care le puteți găti rapid sau găti la grătar în aer liber. Aceasta include supe calde, musli și pâine și unt, pe care le puteți prepara și fără eforturi mari.