Locui

Proiectați scările interioare într-un mod modern – inspirații din apartamentele arhitectului

Scara interioara moderna -stalten-cantilever-scara-glasgela% cc% 88nder-step-wood

O scară integrată în interior îl face să pară deschis, spațios și inundat de lumină. Materialele utilizate sunt alese cu mare grijă, deoarece nu ar trebui să aibă doar durabilitate, ci să se îmbine elegant cu interiorul din jur și chiar să le completeze. În plus, a Scara interioara moderna proiectat și îmbogățit spațiul de locuit.

Scări interioare moderne din lemn și sticlă – trepte din lemn și șnururi portante din sticlă

Scară interioară modern -stalten-cantilever-staircase-glasgela% cc% 88nder-woodstuffen-design

În funcție de selecție și de potrivirea designului interior, scările interioare sunt practic realizate din lemn, oțel, sticlă și beton. Propriile tale idei joacă un rol important în proiectare, dar condițiile arhitecturale sunt luate în considerare mai presus de toate.

Proiectați scările interioare într-un mod modern – design inovator al scărilor

Scara interioara moderna -stalten-consola-scara-glasgela% cc% 88nder-lemn-trepte

Odată ce materialele au fost selectate, prelucrarea suprafețelor intră în discuție, care joacă un rol deosebit de important în interior. Aspectul bun și materialele de înaltă calitate sunt cruciale pentru durabilitatea unei scări interioare.

Scară interioară amplasată în scenă într-un concept de living deschis – vilă modernă AMT din Tel Aviv

interior-scara-design-modern-cantilever-stair-wood-glass glass gela% cc% 88nder-licht

În funcție de alegerea materialelor, desigur de planul de etaj, scara interioară poate transforma complet camera. Fabricat inteligent și proiectat elegant, nu numai că arată bine, dar dă și lumină camerei și radiază căldură.

Apartament în Paris, cu o scară interioară modernă

interior-scara-design-modern-arcuit-scara-placat-cu-perete-din-lemn-design-nobil

O scară interioară deschide vizual camera și lasă lumina să treacă. Astfel arată luminos, deci mai pozitiv și mai mare. Bineînțeles, limita de înălțime dintre nivelurile de viață, dintre interior și exterior, este apoi abolită.

Trepte și placări de perete realizate din același material lemnos

interior-scara-design-modern-arcuit-scara-lemn-design-balustrada-otel

O scară interioară este, fără îndoială, un element de legătură nu numai între diferitele niveluri de locuit, ci și în ceea ce privește designul. Este o componentă arhitecturală care îndeplinește un scop funcțional. În plus, ar trebui să fie în primul rând extrem de persistent. Materialele utilizate pentru proiectarea și construcția unei scări interioare trebuie apoi să reziste la sarcini grele și trebuie testate static de mai multe ori.

Scara interioara moderna – design Robert J Erdman

scări interioare-design-modern-scări-arcuite-lemn-sticlă gela% cc% 88nd-iluminare

În același timp, scara interioară ocupă de obicei un loc central în casă și este un element important în interior. Materialele de înaltă calitate și foarte durabile sunt prezentate în cel mai bun mod posibil datorită manoperei lor fine și elegante. Oțelul este utilizat în principal pentru elementele portante și pentru construcții, dar este lustruit sau periat și rareori este lăsat aspru, numai în scopuri atrăgătoare.

Proiectați scara interioară într-un mod modern

interior-scara-design-modern-arcuit-scara-spirala-scara-iluminat-din-lemn

Lemnul este adesea folosit ca placare sau pentru trepte, dar este întotdeauna mai mult sau mai puțin susținut de metal. Din punct de vedere estetic, dar și din cauza uzurii și coroziunii, structura de susținere, șuruburile, elementele de fixare și de conectare sunt acoperite, îmbrăcate sau încastrate.

Scară în spirală modernă în afară de dedesubt

interior-scara-design-modern-arcuit-scara-scara-spirala-design

Locul central din casă, care este luat de o scară, trezește dorințele proprietarilor pentru modele futuriste. Modernă, elegantă sau fidelă clasicului, fiecare scară este cartea de vizită a unei proprietăți.

Scara din cladirea M proiectata de L’Atelier Ferret Architectures

scara interioara-design-modern-arcuit-scara-negru-alb-stuc

O scară din oțel ca aceasta poate combina vechiul și noul, clasicul și modernul într-un mod impresionant. O scară fără balustradă arată delicată și ușoară. O altă caracteristică specială completează aspectul – lipsesc ridicatoarele. Un alt aspect este schema de culori care împarte suprafețele, precum și incidența luminii. De asemenea, părăsește ultimul etaj pentru a fi folosit ca o altă cameră.

Designul scărilor conectează vechiul și noul

scara interioara-design-modern-scara arcuita-scara din lemn-negru-alb

O scară internă direcționează atenția spectatorului și se concentrează imediat către planul extravagant al apartamentului sau casei. Estetica lor modelează, de asemenea, designul interiorului și afectează percepția generală a ambianței. Modernizată și renovată, dar păstrându-și trăsăturile tipice, o scară arată caracterul inconfundabil al apartamentului.

Scară în spirală simplă realizată exclusiv din tablă perforată

interior-scara-design-modern-apartament-modern-scara-arcuita-tabla perforata

O scară simplă din oțel, interpretată într-un mod interesant, reflectată într-un mod impresionant ca un punct de atracție într-o vilă de oraș. Din sufragerie se deschide în zonele private, desigur că este disponibilă o altă scară. Această scară în spirală din tablă perforată este pusă în scenă cu succes într-o cameră inundată de lumină.

Accent în camera modernă, spațioasă – scară interioară

interior-scară-design-modern-arcuit-scară-spirală-scară-tablă perforată din oțel

În clădirile rezidențiale moderne, proiectarea unei scări interioare este de obicei o provocare pentru a aduce estetica arhitecturii și cultura de viață elegantă și modernă într-una. Proiectele inovatoare interpretează acest element arhitectural într-un mod nou și, pe lângă scopul său practic, ia deja un nou sens.

Scara interioara moderna din tabla perforata

interior-scara-design-modern-scara-arcuita-tabla-perforata din otel

Foaia perforată cu etanșare diferită a deschiderilor creează un joc eficient de umbre, iar scara în sine arată mai mult ca o instalație de artă decât ca o construcție funcțională. Designul interior și mobilierul întregului apartament includ construcția izbitoare din oțel cu detalii metalice.

Scară interioară amenajată modern într-un apartament – apartament din Paris proiectat de S + D Architects

interior-scară-modern-design-pliant-scară-plutitoare-balustradă-oțel

Un apartament duplex cu 140 de metri pătrați de spațiu de locuit a fost renovat și s-a creat o conexiune între camera comună de la etajul inferior și cele două camere de la etajul superior. Scara interioară servește ca accent în arhitectura modernă și este, de asemenea, cunoscută sub numele de scară în consolă sau scară plutitoare.

Proiectați scara interioară într-un mod modern – organizarea scării

interior-scara-design-modern-scara-plutitoare-design-geometric-bu% cc% 88cherwand

O caracteristică tipică a unei scări în consolă este că treapta pare să plutească liber din perete. În ciuda montajului expresiv, acest tip de scară interioară are, de asemenea, o structură de susținere necesară din punct de vedere structural. Treptele de oțel sunt de fapt integrate în perete și apoi învelite de treptele de lemn vizibile. Lemnul este apoi proiectat în gri, ca podeaua.

Pași parcurși în rafturi – scară interioară modernă proiectată de Studio SD

interior-scara-design-modern-scara-din-lemn-plutitoare-spațiu-de-depozitare-design

O scară în consolă poate fi construită în mai multe moduri în ceea ce privește exteriorul. Alte materiale decât lemnul, cum ar fi marmura, granitul sau betonul, sunt de asemenea potrivite pentru trepte.

Vilă modernă de pe Riviera Franceză cu scară interioară modernă din lemn

interior-scara-design-modern-lemn-scara spiralata-placare-perete-design

Această scară în spirală într-un design modern realizat din lemn și cu placare din lemn a scării se caracterizează prin caracterul său sculptural. Un design de scări cu trepte de lemn realizate din fag solid aburit se prezintă într-un design elegant.

Scară interioară modernă proiectată din materiale de construcție tradiționale – Apartament duplex în Paris – Saint-Germain des Prés

interior-scara-design-modern-spirala-scara-lemn-otel-cablu-iluminat

Scara interioară dintr-un apartament duplex din Paris poate fi descrisă ca o singură scară, deși construcția sa este foarte jucăușă și complicată. Treptele din lemn deschis creează un contrast reușit cu stilul lăcuit întunecat și construcția cadrului.

Scară pliată în consolă în apartament duplex parizian modern

interior-scara-design-modern-stringer-scara-perete de carte verde neon

În cazul unei scări cu scări, structura portantă nu este încorporată în scări, ci în trepte. Acestea sunt întărite astfel încât să poată suporta întreaga povară. Cu modele moderne, balustradele sunt apoi complet îndepărtate. Această scară interioară este soluția perfectă pentru lipsa spațiului.

Palma Plaza din Austin, Texas, SUA – studiul din cadrul studiului de sub scări și îl fac funcțional

interior-scară-design-modern-negru-alb-cărămidă-spațiu de depozitare

Acest design al scărilor este mai funcțional ca niciodată. Pașii permit utilizarea spațiului altfel mic în înălțime și oferă, de asemenea, spațiu suplimentar de depozitare sub construcția scării. Este o soluție perfectă pentru încăperile mici care au înălțimea tavanului suficientă.

Cameră pentru copii într-un apartament din Paris – spațiu de depozitare sub scări

interior-scara-design-modern-spatiu-de-depozitare-camera-copiilor-apartament mic

Scările interioare optimizează interiorul din orice punct de vedere și setează accente de design în acesta.