Locui

Organizați mișcarea și efectuați-o – Sfaturi utile

Organizați mutarea -perform-let-have-new-apartment-move-in

Miscarea este chiar după colț. Noul apartament este renovat și gata să se mute. Acum toate cutiile sunt ambalate și majoritatea mobilierului este demontat și gata de transport. Acum trebuie să organizezi mutarea.

Organizarea unei mutări – cutii de mutare, ajutoare și vehicule de transport sunt solicitate aici

Organizați mutarea -perform-let-move-in-new-apartment

Deci, mișcarea poate începe! Sună ușor, dar este departe de a fi. Chiar și capacitatea de a face față transportării a patru sau mai multe etaje în casa scărilor fără lift nu este un joc pentru copii. Și noul apartament poate fi, de asemenea, la etajul superior și nici aici nu există lift. În plus, este posibil să nu existe un vehicul de transport adecvat disponibil și întregul inventar trebuie transportat cu mașina mică. Un coșmar. Și dacă prietenii de ajutor refuză în cele din urmă și nu apar, un dezastru. Companiile care se mută sunt cei mai buni ajutători în acest moment și lasă mișcarea să se întâmple ca prin magie, fără ca tu să ridici tu singur un deget.

Organizați sfaturi utile pentru mutare – împachetați-vă suficient de devreme

Organizați mișcarea - împachetarea cutiilor în mișcare - aranjarea lor - notarea lor

Cu mult în avans, când este stabilită data mutării, puteți planifica să împachetați o cutie în fiecare zi. Cutiile în mișcare sunt peste tot și le puteți împrumuta chiar. Cu toate acestea, ar trebui să etichetați casetele, astfel încât să vă cunoașteți pe voi înșivă sau asistenții în mișcare să știe unde aparține conținutul. Atunci când faceți ambalajul, puteți profita de ocazia minunată de a rezolva și de a elimina lucrurile de care nu aveți nevoie sau de care aveți de două sau trei ori. Plantele de apartament și altele asemenea ar trebui să fie așezate în camionetă, astfel încât să fie în mediul familiar cât mai mult timp posibil, deoarece și ele simt orice schimbare.

Organizați mișcarea sau puneți-o în aplicare

Organizați mutarea - lăsați-o să se efectueze - închiriați un cărucior

Mai ales atunci când trebuie transportate piese de mobilier precum un pian sau un pat cu apă, companiile speciale care se mută Relocare – www.alexanderkeller.ch partener ideal și extrem de util. Chiar și cu posibila depozitare intermediară a diferitelor piese de mobilier, de exemplu, dacă rămâneți în străinătate pentru o perioadă scurtă de timp și reveniți în țară într-un moment ulterior. Sau chiar dacă mutarea dintr-un apartament sau casă în altul nu poate fi lină și fără sudură și mobilierul trebuie păstrat între timp. Nu ar putea fi mai practic decât cu sprijinul unei companii profesionale în mișcare, care are și spațiu de depozitare.

Prietenii buni vă pot ajuta să organizați mutarea

Mutare-organizare-ajutoare-suport-carton

Împachetarea unei mișcări doar pe umăr este o prostie și necesită timp și efort. Cel mai bun lucru de făcut este să-i anunțați pe prietenii dvs. destul de devreme încât veți avea nevoie de mult ajutor de la ei în ziua X. Cu cât sunt mai multe la început, cu atât mișcarea reală va avea loc mai repede. Și în acest moment este de asemenea recomandabil să invitați mai mult decât ați crezut, deoarece trebuie să vă așteptați la două-trei respingeri.

Organizați mișcarea și preveniți stresul

mișcare-organizare-prieteni-băuturi-donație-prietenie-bere

Ajutorii ar trebui să poată să se distreze și să se descurce cu adevărat. Oricine are probleme cu spatele, dureri de genunchi sau șolduri deteriorate nu ar trebui să aparțină echipei de asistenți sau ar trebui să ajute mai degrabă în probleme organizatorice. Dacă există și unul dintre prieteni Șoferul unui camionet este situat, cu atât mai bine. Pentru prieteni, ar trebui să oferiți câteva bunătăți în avans, în funcție de ora de începere a mutării, cum ar fi sandvișuri, cafea sau cârnați cu chifle etc. Acest lucru nu numai că ridică starea de spirit, dar vă oferă și putere și energie pentru transportul cutiilor și al mobilierului. În sfârșit, o bere rece ca mulțumire și mișcarea este gata și poate în același timp a fost o întâlnire plăcută cu prietenii și cunoscuții.

Organizați-vă mutarea și mutați-vă în noul apartament fără griji

Mutați-organizați-efectuați-lăsați-mutați-cutii-mutați-mutați-în