Locui

Locuirea într-un garaj elegant este diferită – transformarea garajului în Australia

Să trăiești diferit - uși de vitrare-transformare-geam-terasă

Puteți trăi diferit și asta este într-un garaj. Garajele sunt în mare parte înghesuite între terase și case, deci sunt întunecate și arată deprimante. Înainte de renovare, acest lucru nu era chiar atât de diferit în Australia. Dar a fost transformat inteligent într-un spațiu de locuit plăcut și modern de către Sam Crawford Architects. Reconstruită și modernizată, camera impresionează prin multă lumină și șic industrial modern. Este tăiat lung și relativ îngust. Spațiul de locuit disponibil este optimizat și puteți diferenția spațiile de locuit, de luat masa și de bucătărie. Cu toate acestea, acestea se întâlnesc foarte ușor unul pe celălalt datorită alegerii materialului.

Trăind altfel în garaj

Viață diferită -garage-conversion-loft-character-clincher

Acolo unde existau uși de garaj, acum sunt folosite ușile de la podea până la tavan. Acestea constau din până la 98% sticlă și deschid camera spre exterior. Se formează un fel de terasă sau zonă de patio. Un copac plantat în mijloc și alte plante pe o parte oferă un fler proaspăt. De asemenea, puteți aștepta cu nerăbdare o grădină interioară. Este posibil să crească plante deoarece spațiul dintre garaj și casa alăturată este acoperit cu sticlă. Astfel, plantele, dar și garajul, primesc suficientă lumină naturală.

Trăiți diferit – conversie în garaj

Viață diferită -garaj-conversie-mansardă-sufragerie-canapea-gri

Pereții exteriori din așa-numita grădină interioară, dar și un perete prin întregul living, sunt îmbrăcați cu cărămidă reciclată din clincher. Pereții din clincher, combinați cu podeaua din beton și oțelul negru, transmit flerul industrial și mansardă. Tavanul este înalt, iar mobilierul este unghiular, robust și extrem de funcțional. Fotografiile profesionale și rafturile deschise cu obiecte personale fac ca unitatea de locuit să arate individual și să-i ofere un aspect confortabil.

Un garaj a fost transformat într-un spațiu de locuit confortabil

Locuind diferit -gară-conversie-uși-camere-moderne-terasă

Arhitecții și proiectanții au ales în principal materiale naturale ca paletă de materiale pentru spațiul de locuit nou creat – oțel, cărămizi reciclate, beton și lemn. Zonele individuale se îmbină între ele și creează o imagine generală atrăgătoare și armonioasă. Podeaua din toată camera este uniformă și din beton. Materialul a devenit un element de design care este de înțeles în zona bucătăriei.

diferit-living-garaj-conversie-bucătărie-clincher-modern

Lângă sufragerie se află bucătăria deschisă. Aici fronturile sunt din lemn, iar blatul de lucru este din beton. Alegerea extraordinară a materialului pentru blatul de bucătărie folosește betonul ca element de design. Cu toate acestea, acest lucru nu este dur, ci perfect neted, impregnat și, prin urmare, cu siguranță ușor de întreținut.

trăind diferit-garaj-conversie-masă-mese-scaune-clincher

Structura neregulată și, prin urmare, foarte fermecătoare pe care o creează cărămizile de clincher reciclate, animează spațiul. Designul peretelui nu pare depășit. În schimb, fotografiile profesionale completează designul individual. Acestea sunt agățate pe perete în rame simple și înguste și creează o referință la fereastra de grilaj și benzile negre din oțel inoxidabil.

diferit-living-garaj-conversie-încorporat-în-bucătărie-lemn-beton-clincher

Ușile pliante către așa-numita grădină lasă să intre multă lumină. Deoarece garajul este atașat la casă și este conectat la aceasta printr-o scară interioară, rezidenții au acces direct la restul clădirii fără a fi nevoie să o părăsească. Dacă doriți mai multă liniște și pace, trebuie doar să închideți ușa vechii clădiri.

diferit-living-garaj-conversie-bucătărie-beton-lemn

Transformarea unui garaj adiacent este o soluție foarte bună pentru a extinde spațiul de locuit al casei și pentru a crea o unitate rezidențială. Acest lucru este izolat de restul casei și oferă astfel posibilitatea de a vă retrage. O astfel de implementare arhitecturală nu este întotdeauna permisă.

* un proiect de Sam Crawford Arhitecți