Locui

Informații importante despre aerul condiționat la domiciliu

LG-Artcool-Stylist-Inverter-V-cu-iluminare-LED Aer condiționat acasă

Aerul condiționat nu este un plus inutil în interiorul nostru. Sistemele moderne de aer condiționat sunt elegante, fără zgomot, echipate cu schimbări rapide de temperatură, eficiente și nu dăunătoare sănătății. Dispozitivele moderne oferă o opțiune atractivă două la unu – pot fi utilizate pentru încălzire și răcire! Cu Aer condiționat acasă temperatura camerei dorită poate fi atinsă rapid, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acestui dispozitiv, care câștigă de fapt mulți fani. Experții spun că încălzirea cu aer condiționat este cu 30-70% mai ieftină în comparație cu încălzirea electrică.

Aerul condiționat acasă – ce oferă comercianții cu amănuntul specialiști?

Modul de funcționare a dispozitivului de aer condiționat la domiciliu

Unitățile split sunt cu siguranță cel mai popular tip de aparat de aer condiționat. Au o capacitate de răcire semnificativ mai bună decât unitățile compacte. Acest sistem de aer condiționat este împărțit într-o parte interioară (în clădire) și o parte în aer liber (în afara clădirii). Ambele părți sunt conectate între ele printr-o conductă. Aparatele de aer condiționat de clasa A au cel mai economic consum de energie. Pentru camere mai mari și pentru uz profesional, aparatele de aer condiționat mobile sunt recomandate ca o opțiune mai bună. Avantajul lor este că pot fi transportate cu ușurință dintr-o cameră în alta, atâta timp cât există aerisire acolo.

Care sunt principalele avantaje ale aparatului de aer condiționat invertor acasă?

Aer condiționat la domiciliu living-negru-mobilier-modern-interior

Aparatele de aer condiționat cu invertor sunt o opțiune excelentă pentru încălzirea locuinței. Cele mai noi modele oferă economii de energie excelente și performanțe bune datorită ultimei generații de tehnologie invertor care reglează viteza compresorului la un nivel eficient de energie.

clima-canal-încălzitoare-aer condiționat-încălzire-ventilație-combina

O noutate pe piață sunt unitățile Clima Canal, care combină aerul condiționat, încălzirea și ventilația într-una. Totul este preasamblat și potrivit pentru instalarea în tavan, pereți, dulapuri. O grilă arată frumos și poate fi integrată în interior.

aer conditionat-casa-incalzire-ventilatie

Încălzirea cu raze infraroșii? Da, acest lucru nu este posibil doar acum, este eficient și economisește energie! Convectoarele centralelor încălzesc rapid camera și mențin prospețimea aerului. Sunt echipate cu un termostat. Construcția lor specială permite transferul de căldură cu până la 30% mai rapid, astfel încât acestea sunt foarte eficiente. Temperatura scăzută a carcasei este sigură la atingere, chiar și pentru copii. Există și modele impermeabile pentru băi. Cu designul lor modern și compact, pot completa orice interior elegant.

La ce caracteristici tehnice ale aparatului de aer condiționat ar trebui să fiți atenți?

aer condiționat divizat la domiciliu -zona de locuit-design modern

Înainte de a decide asupra mărcii și modelului aparatului de aer condiționat, trebuie să calculați corect dimensiunea camerelor și să alegeți aparatul de aer condiționat în consecință. De exemplu, dacă camera are o sută de metri cubi, aveți nevoie de un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 5 kW. În al doilea rând, este de dorit, din motive economice, să selectați aerul cu o rată mai mare (de exemplu, 5) de răcire / încălzire. Întrebați despre o garanție – mărcile mari oferă o garanție de doi sau trei ani. Aflați dacă placa de față este ușor de îndepărtat și curățat. Un alt sfat: dacă aveți un filtru de aer (situat sub capota unității interioare), scoateți-l la fiecare două săptămâni pentru a-l spăla și usca înainte de a-l pune din nou în.

Care sunt cele mai importante extras dintr-un aparat de aer condiționat?

Panasonic-NKR-Split-aer condiționat-dormitor

Este mai bine dacă aparatul de aer condiționat are un filtru bio de purificare a aerului. Un senzor special (Panasonic) semnalează că este murdar. După cum știți, aparatul de aer condiționat de la domiciliu usucă aerul din cameră, astfel încât unele modele Sharp, Panasonic au un filtru de aer care distruge bacteriile și aduce aer de ozon în cameră. Ceea ce contează este nivelul de zgomot pe care îl au diferitele mărci și modele, de la 21 la 48 dB. Modul de repaus este o funcție valoroasă în caz de pană de curent. Iar dispozitivul se va porni automat la restabilirea alimentării. Majoritatea modelelor au temporizator de pornire / oprire și telecomandă.

Care sunt sugestiile în ceea ce privește designul?

split-climatizare-design-modern-montat-pe-perete-Remko-GmbH

Mărci precum LG oferă performanțe de designer, astfel încât clientul poate alege nu numai aerul condiționat funcțional pentru casă, ci și un supliment interior adecvat. În plus, seria Cool permite ca panoul frontal al dispozitivului să fie folosit ca ramă de imagine. Oglinzile subțiri în culori pastelate și o strălucire delicată pot fi potrivite pentru interiorul modern. O varietate de culori – albastru, galben, roșu, argintiu și suprafețe oglindă sunt, de asemenea, oferite de alte mărci. Modelele Haier cu designul lor aerodinamic oval sunt deosebit de potrivite pentru camere mici.

lg-aer condiționat-artcool-picturi-ascunse

aer condiționat-LG-Art-Gallery-pictura-schimbare

Ați decis deja o anumită marcă de aer condiționat? Sau mergeți la cumpărături doar acum?