Locui

Balustrade din lemn – idei pentru balustrada scărilor și terasei

Balustradă din lemn cu idei de piatră naturală

Căutați o bară de mână nouă pentru scări, terasă sau balcon? Atunci este mai bine să alegeți una Balustradă din lemn, deoarece sunt disponibile în diferite modele, iar atmosfera pe care o emană este doar minunată. Există balustrade orizontale, balustrade verticale și balustrade cadru, între care puteți alege în funcție de gustul dvs. și de stilul interiorului dvs..

Balustrade din lemn pentru decorarea perfectă a casei

balustrade-din-lemn-ecologice

Balustradele au încetat de mult să aibă doar o parte funcțională. Sunt folosite și pentru decorare, motiv pentru care ar trebui să vă alocați timp. Am dori să vă inspirăm prin exemplele pe care vi le vom arăta în acest articol.

Balustrade din lemn pentru terasă și balcon

Balustradă din lemn pe balcon

Balustrada orizontală este adesea utilizată pentru zona exterioară. Dacă cadrul principal este format din grinzi verticale din lemn, acestea pot fi conectate orizontal în diferite moduri. Dacă doriți ca balustrada de lemn să fie într-adevăr din lemn, puteți folosi plăci de lemn care sunt atașate orizontal. Geamurile de sticlă sunt, de asemenea, eficiente și populare ca elemente de conectare.

Cu toate acestea, o balustradă verticală este potrivită și ca balustradă din lemn. După cum sugerează și numele, plăcile sunt din nou atașate vertical.

Balustrade clasice din lemn

Idei de balustradă din lemn-pe-verandă

Aceste prime două variante sunt balustrade din lemn mai clasice, potrivite pentru orice mobilier sau stil de terasă. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați câteva efecte balustradei din lemn, puteți utiliza balustrada cadrului. Sunt posibile modele de plăci diagonale, care pot fi, de asemenea, combinate cu un model de grilă realizat din benzi subțiri de lemn.

Balustradă din lemn pentru scări

Balustrade-cu-ornamente din lemn

Aceste tipuri de balustrade din lemn menționate mai sus pot fi desigur utilizate și pentru uz interior, adică ca balustrade pentru scări. Balustrada în jos sau în sus a unei scări pare foarte originală doar din această cauză. Cu toate acestea, este posibilă o mare varietate de modele pentru balustrada de lemn a unei scări și nu există limite, indiferent dacă scara se află pe coridor sau în sufragerie. Uitați-vă la balustradele izbitoare pentru scările de mai jos. Combinați lemnul din interiorul casei cu modele grozave realizate din metal sau alte materiale și creați o zonă eficientă pentru scări.

Decorează casa cu stil

Decor de balustradă din lemn acasă

Idei pentru interior și exterior

Coarne de căprioară asemănătoare balustradei de lemn

balustradă de lemn în formă de spirală

Balustrade din lemn în alb și maro

Balustrade din lemn-în-casa-peisaj montan

Balustrade din lemn ca decor

Idei de proiectare a casei de balustrade din lemn