Locui

Adu natura în casa ta: 6 idei cu lemn și plante

Aduceți natura în casă cu o mulțime de plante verzi

Pentru majoritatea oamenilor, natura înseamnă găsirea păcii și evadarea din viața de zi cu zi agitată pentru a vă reîncărca bateriile. Cei care locuiesc în marele oraș și rareori se bucură de natură pot veni cu aceste idei aduce natura în casa ta. Materialele naturale, plantele și obiectele găsite din pădure oferă o senzație plăcută de natură în propriii patru pereți și au un efect calmant asupra corpului și minții stresate de viața de zi cu zi.

Aduceți natura în casa dvs. – o mulțime de plante

Aduceți natura în camera de zi-palmier-verde% cc% 88n-plante-la% cc% 88pfe-coș

Plantele și florile aduc natura direct în casă și oferă fiecărei camere, fie ea rustică sau modernă, un efect complet nou. Nu numai că arată frumos, dar au și un efect pozitiv asupra sănătății noastre, fiind toxici Substanțe din aer se filtrează și se mărește umiditatea. Cele mai bune plante de interior pentru aer curat includ steaguri de frunze, sanseverie, crini verzi și iederă.

Grădină de plante în bucătărie

casă-natură-obține-grădină-de-plante-bucătărie-busuioc-cupă

Dacă apartamentul dvs. nu are spațiu pentru o grădină de bucătărie, puteți crea în continuare o mică grădină de ierburi în bucătărie. Pe lângă verdele strălucitor, ierburile proaspete oferă parfumuri rafinate și conferă fiecărui fel de mâncare aroma sa specială. Există multe ierburi pe care le poți cultiva singur, precum busuioc, rozmarin, cimbru și mentă. Grădina dvs. de plante nu trebuie neapărat să stea pe pervaz, dar poate fi instalată și suspendată pe perete sau deasupra insulei de bucătărie. Cu puțină măiestrie și imaginație, puteți crea singur o grădină de plante verticale.

Aduceți natura în casa dvs. – masă cu trunchi de copac

Aduceți natura în casa voastră

De la arțar deschis până la nuc închis la culoare: indiferent de tipul de lemn pe care îl preferați, faptul este că lemnul transmite căldură și confort. Puteți aduce mai multă natură în casă cu mobilier din lemn masiv, în care boabele și culorile nu sunt ascunse, ci puse în mod deliberat în centrul atenției. Natural, autentic și natural sunt cuvinte cheie care caracterizează tendința de viață a naturii. Mese de cafea din felii de copac în formă naturală, de exemplu, sunt foarte populare cu oamenii care doresc să-și mobileze casa în armonie cu natura.

Aduceți natura în casa dvs. – pereți verzi

casă-naturală-obține-plante-de-perete-verzi-ferigi-înverzire-verticală

Grădinile verticale și pereții verzi cresc din ce în ce mai mult în popularitate de ceva timp. Folosite anterior în spații comerciale, astăzi își găsesc deja drumul în apartamente private. Plantele sunt plantate una lângă alta și una peste alta pe perete și inspiră aspectul lor natural. Datorită versatilității sistemelor de instalare (pungi de țesătură, module de cutie și rame de sârmă), peretele verde poate fi adaptat individual nevoilor proprietarului casei și situației camerei. Pereții plantelor oferă și alte avantaje, cum ar fi izolarea fonică și împrospătarea aerului pentru un climat interior calm și sănătos.

Lămpi ramificate – ochiuri deasupra mesei

natur-haus-fetch-accessories-pendant-light-branch-lamp-lamp-dining table

Un alt punct de atracție sunt ramurile și crenguțele fără frunze, care pot părea puțin bizare, dar pot fi perfect încorporate în interior. Data viitoare când te plimbi prin pădure, fii atent la ramurile frumos formate pe care le poți folosi pentru o varietate de proiecte DIY!

Această lampă suspendată, de exemplu, este foarte ușor de realizat dintr-o ramură și din diverse becuri cu un cablu textil. În acest articol veți găsi instrucțiuni detaliate despre cum să faceți acest lucru!

Mijloace de comandă ramificate

natur-haus-fetch-accessories-jewelry-stand-gold-lacated-branch

Pe această ramură lăcuită cu aur puteți să vă înveliți și să vă organizați minunat bijuteriile. Tot ce aveți nevoie este o vază, o ramură frumos modelată, spray de vopsea și ziare vechi pe care să le îmbrăcați. Pulverizați ramura liber cu spray-ul de vopsea și lăsați-o să se usuce. Apoi puneți ramura în vază și atârnați bijuteriile. Pentru mai multă stabilitate, puteți umple vaza cu nisip, scoici, pietricele sau nisip decorativ grosier.