Iubesc familia

Proiectarea unui colț de joacă în grădină pentru copii – 20 de idei

Colț de joacă în grădină-copii-face-cer-iad-jocul pentru copii

Vara, când vremea este plăcută, este întotdeauna mai bine ca copiii și adulții să petreacă cât mai mult timp afară. Soarele și contactul cu alți copii, plante și animale au un efect pozitiv asupra sistemului imunitar. De ce merită să investești ceva timp și un Colț de joacă în grădină să construiască pentru copiii înșiși.

Colț de joacă în grădină – conferiți jocurilor tradiționale în aer liber o notă nouă

Colț de joacă în grădină -copii-fac-mulci-tabla-neagră

Cel mai frumos lucru despre o zonă de joacă privată din grădină este că copilul se poate juca singur în timp ce faceți treburile casnice sau pregătiți ceva delicios. Cu toate acestea, locurile potențial periculoase ar trebui să fie observate și securizate.

Colț de joacă în grădină pentru întreaga familie

Colț de joacă în grădină-copii-design-cort-foi-familie

Sistemele simple și jocurile de modă veche pentru copii, precum „Raiul și iadul”, nu și-au pierdut farmecul și, dacă le proiectezi într-un mod nou și creativ, primesc o notă nouă. Este, de asemenea, o mare oportunitate de a petrece mai mult timp cu cei dragi.

Colț de joacă în grădină cu un fler modern

joacă colț-grădină-copii-design-balansoar-bord-modern

O zonă de joacă proiectată corespunzător și bine acoperită are loc și în grădina modernă. Alegeți același material și design în aceleași culori, astfel încât aspectul general să fie consistent.

Colț de joacă în grădină pentru copii mici – balansoar din lemn

joacă colț-grădină-copii-design-balansoar-lemn-copii mici

Balansoarul din lemn arată la început de modă veche, dar este un sistem bun care îi învață pe copiii condițiile sociale. Acest balansoar poate fi ridicat și coborât la orice înălțime, adaptându-l astfel la dimensiunea copiilor. Cu un pic de meșteșug, fiecare do-it-yourselfer poate construi unul singur.

Colț de joacă în grădină pentru cei mici – loc cu nisip din lemn

joacă colț-grădină-copii-face-nisip-cu-copii-joc

Toată lumea cunoaște vechea groapă de nisip din copilărie. La vârsta de 10 luni, copilul se poate juca cu nisipul și se poate juca cu el în următorii câțiva ani. Cu toate acestea, sistemele de acest tip din locurile de joacă publice prezintă un mare risc, deoarece nu știi cine și ce a ajuns pe nisip. În propria grădină puteți păstra nisipul din cutie curat și, de asemenea, acoperiți-l, astfel încât să poată fi folosit a doua zi în sezonul ploios.

Colț de joacă în grădină pentru copii mici – garaj sau parcare pentru toate jucăriile

joacă colț-grădină-copii-design-copii-mici-garaj-din-lemn

Copiilor mici și mai ales băieților le place să se joace cu camioane, excavatoare și mașini mari care pot fi umplute cu nisip sau pietre în exterior pentru a le transporta în celălalt punct. Benzi pe care sunt conduse mașini și camioane, precum și garaje și o parcare pot fi proiectate foarte creativ. Folosește-ți imaginația și aduce bucurie copilului tău.

Parc de aventuri imaginativ în propria grădină

joacă colț-grădină-copii-design-tren-umbrele-de-soare-ciuperci

Un adevărat parc de aventuri poate fi evocat pentru copilul din grădina din spate. Merită luate în considerare umbrele și scaunele mici, cu posibilitatea de a face obiecte de artizanat sau de a lua masa în aer liber, deoarece petreceri pentru copii sau zile de naștere pot fi aranjate acolo. În plus, nu trebuie să duci copilul în parcul din apropiere în fiecare zi.

Faceți o zonă de joacă în grădină foarte ieftină – castelul cavalerului din carton

joacă colț-grădină-copii-fac-cavaler-castel-carton-hârtie

De asemenea, este ieftin să faci ceva pentru copii. Cu toate acestea, nu sunt interesați de ceea ce costă cât de mult. Atenția și diligența sunt foarte apreciate. Dacă îi oferi și timp liber, copilul tău va fi foarte fericit să se joace într-un castel de cavaler din carton ca acesta.

Proiectați un cort improvizat ca zonă de joacă în grădină

zonă de joacă-grădină-copii-design-cort-camping-creativ

Campingul este foarte popular în rândul copiilor mici, mai ales atunci când un prieten vine în vizită. Poți juca pirați sau tâlhari și poate chiar să petreci noaptea în grădină. Un cort improvizat nu este dificil de conceput. Obțineți suficiente perne și pături.

Creați colțul de joacă potrivit în grădină – gaura de porumb

joacă-colț-grădină-copii-design-bord-cornhole-gazon-covor

„Cornhole” sau „gaura oarbă” este un joc popular în care trebuie să lovești gaura cu saci mici plini cu porumb. Un colț de joc real poate fi din lemn tematic pentru a se potrivi jocului. Pentru aceasta este necesară o tablă neagră și platforma specială.

Colț de joacă în grădină – ideal pentru toate jocurile de apă

zonă de joacă-grădină-copii-proiectare-apă-joc-puncte-cornhole

Nu te poți juca cu apă înăuntru, dar poți să te joci afară. Copiii adoră jocurile cu apă, pentru că te umezi mai mult sau mai puțin și la un moment dat te stropi. O adevărată competiție apare atunci când trebuie să lovești găleți cu baloane de apă. Fiecare lovitură de găleată aduce anumite puncte. Pentru ca niciunul dintre jucători să nu poată fi păcălit, toată lumea ar trebui să joace baloane cu o culoare diferită.

Trageți cu baloane umplute cu apă

zonă de joacă-grădină-copii-design-jocuri-cu-apă-baloane-tragere

Puteți agăța baloane de apă pe un copac din grădină și le puteți trage așa. Umpleți suficient baloane cu apă și agățați-le la diferite distanțe între ele.

Colț de joacă în grădină sau în aer liber – Twister în aer liber

zona de joaca-gradina-copii-design-gazon-exterior-Twister

„Twister” este un joc comunitar popular care se joacă de obicei pe podea. Alternativ, poate fi jucat și în aer liber și în grădină. Pentru a face acest lucru, punctele sunt pur și simplu colorate în patru culori pe peluză sau pe plăcile terasei și jocul poate începe.

Creați o zonă de joacă în grădină – perete de alpinism

joacă colț-grădină-copii-design-alpinism-zid-de-construcție-din-lemn

Alpinismul este numit sport extrem, dar facilitățile speciale – pereții artificiali de alpinism, îi permit să se deplaseze atunci când sunt complet securizate. Este potrivit și pentru copiii de la 7 ani. Un perete de lemn ca acesta poate fi construit și în grădina din spate.

Alpinism pentru copii

zonă de joacă-grădină-copii-design-alpinism-distracție-sport

Alpinismul îi învață pe copil abilități importante și acțiuni autodeterminate. În plus, acest sport se practică în grupuri, unde se poate simți și comunitatea. Nu uitați că alpinismul este o nevoie de bază pentru copii.

Colț de joacă în grădină pentru copii – sistem simplu de urcare pe frânghie

zonă de joacă-grădină-copii-design-alpinism-frânghie-lemn

O variantă simplificată a zidului de cățărare este construirea unui sistem din frânghie între două suporturi. Întrebați în prealabil ce dimensiune ar fi potrivită pentru copilul dvs. și, de asemenea, despre anumite metode de împletitură care sunt potrivite pentru obiectiv.

Colț de joacă în grădină – telecabină

zonă de joacă-grădină-copii-design-telecabină-sistem-mare

Telecabina este deosebit de populară în rândul băieților. De asemenea, poate fi proiectat în orice mod doriți în propria grădină. Dar există puțin mai mult spațiu liber pentru plante. De asemenea, este recomandabil să întindeți frânghia între doi copaci grajduiți.

Colț de joacă în grădină sau doar un leagăn

joacă colț-grădină-copii-design-leagăn-mașină-anvelopă-agățat

Balansoarele comune sunt distractive atât pentru tineri, cât și pentru bătrâni. O variantă populară este balansarea anvelopelor. Anvelopa auto este agățată de un copac cu un lanț de oțel stabil sau durabil sau o frânghie groasă. Asigurați-vă că aveți o aderență bună, astfel încât copiii să nu cadă neașteptat de pe leagăn.

Balansoarul de modă veche este încă atractiv pentru copii

joacă colț-grădină-copii-design-leagăn-pur și simplu-de modă veche

Vechiul leagăn bun pentru unul este, de asemenea, o opțiune distractivă. În plus, nu ocupă mult spațiu și nu este deloc complicat să te construiești. Mai întâi găsiți o locație adecvată, astfel încât să nu fie rănit nimic sau nimic. Iar cel mai bun sfat de dat este pur și simplu să le oferiți copiilor mai mult timp!