Iubesc familia

Jocuri amuzante pentru copii în grădină – 9 idei grozave pentru vacanța de vară

Jocuri pentru copii în grădină aruncând prieteni-roșu-frisbee-zi-de-vară

Vara este cel mai popular sezon pentru copii – vacanțele lungi de vară promit o mulțime de distracții și aventuri de neuitat cu prietenii și familia. În acest articol vă prezentăm idei pentru distracție Jocuri pentru copii în grădină care sunt potrivite pentru copii de toate vârstele. Cei mici petrec mai puțin timp cu smartphone-ul și tableta și mult mai mult în aer curat.

Jocuri populare pentru copii în grădină – o rețetă pentru apă cu bule bune

Jocuri pentru copii în grădină rețetă-bule de săpun-fă-te-fete

Vrei să pregătești activități interesante în aer liber pentru copiii tăi fără a cheltui mulți bani? Bulele de săpun sunt foarte populare în rândul copiilor și nu necesită un buget mare. Lichidul potrivit este cel mai important pentru bule de săpun bune și stabile. Aici oferim o rețetă pentru aceasta:

– 1,4 litri de apă distilată

– 2-3 linguri de sare

– 100 de grame de zahăr

– 150 mililitri de detergent

– 12 mililitri de glicerină (se găsesc în fiecare farmacie).

Mai întâi, încălziți o soluție de zahăr cu 200 ml de apă și zahărul într-o cratiță, adăugați sarea și amestecați până când cristalele de sare și zahăr sunt dizolvate. Apoi amestecați detergentul și încă 200 de mililitri de apă și amestecați cele două soluții împreună. În cele din urmă adăugați restul de apă și glicerina, amestecați bine și lăsați să se odihnească timp de 1-2 ore. Așa îți faci propria ta apă cu bule potrivită pentru bule de săpun perfecte de diferite dimensiuni.

Jocuri pentru copii în grădină – creați-vă propriile bețișoare pentru bule de săpun

Jocuri pentru copii în grădină suflante-face-it-yourself-curățători de țevi-margele de plastic

De asemenea, puteți face singuri bastoane de suflare pentru bule de săpun. O modalitate rapidă și ușoară de a face acest lucru este să folosiți produse de curățat țevi și margele de plastic. Curățătoarele de țevi pot fi pliate și modelate după cum doriți. Se face un mâner cu perle și în același timp se păstrează forma aleasă.

Bulele uriașe de săpun promit multă distracție

Jocuri pentru copii în grădină, bule de săpun imense-seöber-fac-copii-să-se joace-afară

Bulele uriașe de săpun uimesc atât copiii, cât și adulții și sunt un joc perfect în aer liber. Copiii mici se pot bucura de bulele de săpun și se pot juca cu ele. Copiii de 5 ani pot încerca să-i facă singuri. Rețeta prezentată cu apă cu bule este perfectă pentru bule uriașe de săpun.

Faceți-vă rapid bule de săpun uriașe

Jocuri pentru copii în grădină-face-te-gigant-bule-de-săpun-bețișoare-ochi-șuruburi-fir

Pentru a face bule de săpun uriașe, aveți nevoie doar de două bețe, două șuruburi pentru ochi și niște fire groase sau șnur. Mai întâi atașați șuruburile de ochi la partea superioară a celor două tije. Conectați cele două tije cu un cablu de orice lungime. Folosiți o altă bucată de șir pentru a lega un triunghi mare pe primul șir. Legați nodurile la câțiva centimetri de bare. Pentru o formă mai bună a triunghiului, puteți introduce o greutate mică în șir. Când totul este gata, înmuiați tijele cu corzi într-o găleată cu apă cu bule și întindeți-le deschise pentru a face bule de săpun uriașe.

Faceți bule de săpun dintr-o sticlă de plastic

jocuri pentru copii-grădină-făcând-bule-de-săpun-sticle-de-plastic-fără-fund

Bulele de săpun pot fi făcute și dintr-o sticlă de plastic. Fundul sticlei este tăiat și scufundat în soluția de săpun. Puteți obține bule de săpun suflând prin partea superioară a sticlei. Nu uitați să explicați principiul copilului, astfel încât soluția cu bule să nu le intre în gură.

Jocuri pentru copii în grădină – o adevărată aventură

jocuri pentru copii-grădina-jocuri-aventură-depășirea-obstacolelor-monitorizarea-părinților

Dacă aveți o zonă liberă mai mare în grădină, puteți crea o întreagă zonă de joacă pentru copii. Puteți pune diferite obstacole pe gazon pentru ca copiii să le depășească.

Depășește obstacolele din anvelopele mașinii

jocuri pentru copii-grădină-jocuri de aventură-mașină-anvelope-obstacole-curse-cuceritoare

Anvelopele auto sunt perfecte ca obstacole în jocurile de aventură din grădină. Sugarii cu vârsta de până la 2 ani pot urca de la o anvelopă la alta. Un joc pentru copiii mai mari ar fi să sară de la un cerc la altul fără să cadă.

Jocuri sigure pentru copii în grădină

jocuri pentru copii-grădină-tobogan-obstacol-cucerire-echilibru-păstrare-cască

Este deosebit de important să le asigurați siguranța atunci când există obstacole pe care se presupune că copiii trebuie să-și păstreze echilibrul. Căștile și genunchii protejează împotriva rănilor și sunt recomandate pentru astfel de jocuri de aventură.

Jocuri pentru copii în grădină pentru copii mici

jocuri pentru copii-grădină-jocuri-creative-pictură-zbura-zbura-culoare-amuzant

Pentru copiii cărora le place pictura, puteți încerca metode neobișnuite de desen sau pictură în aer liber. De exemplu, cu pantofii din folie cu bule și vopsele acrilice, copiii mici pot picta poze frumoase cu picioarele și se pot distra în același timp. O altă idee este să folosiți vechiul swatter în locul unei pensule.

Vopseați cu un zdrobitor de muște

jocuri pentru copii-grădină-pictură-paletă-culori-zbura-hârtie de ambalat

Materialele necesare pentru a vopsi această artă creativă sunt: ​​un swatter cu o formă interesantă, vopsele strălucitoare, hârtie de ambalat și bandă adezivă cu care hârtia este atașată la podea. Pulverizează diferitele culori pe o paletă și pictează imagini frumoase împreună cu copilul.

Jocuri pentru copii în grădină – bowling în aer liber

jocuri pentru copii-grădină-bricolaj-exterior-bowling-plastic-sticlă-minge-bowling-ball

Bowlingul nu poate fi jucat doar în centrul de bowling. Dacă vremea este frumoasă, puteți proiecta o bowling pentru copii în grădină. Tot ce aveți nevoie este de câteva sticle identice și o minge.

Idei pentru bolii creative pentru bowling de grădină

jocuri pentru copii-grădină-bowling-dreuss-jucând-sticle-vopsite-snaguri-frânghii

Pentru a condimenta bolii din sticle de plastic, puteți vopsi ace împreună cu copiii sau le puteți decora ca niște eroi populari. Este important doar să umpleți sticlele cu puțină apă, astfel încât să nu fie răsturnate de vânt.

Jucând mikado gigant în grădină

jocuri pentru copii-grădină-uriaș-mikado-prieteni-jucând-gazon-afară

Popularul joc Mikado poate fi jucat și în grădină, deși bețele de lemn ar trebui să fie puțin mai mari. Puteți fie să cumpărați un set de Mikado gigant, fie să îl creați singur și să-l pictați.

Desenați jocuri pentru copii în grădină cu cretă

jocuri pentru copii-grădină-alee-joc-de-masă-cretă-cuburi-pictate

Jocurile interactive pentru copii din grădină asigură mai multă mișcare și dezvoltă memoria celor mici. Cu creta puteți atrage cerul și iadul, precum și alte jocuri de sărituri. Dacă sărbătoriți o petrecere de aniversare a copiilor în grădină, jocurile de masă cu copiii ca personaje sunt o decizie bună, potrivită pentru mai mulți oameni.

Idee pentru joc de societate la intrarea în garaj

jocuri pentru copii-grădină-joc-de-masă-alee-stradă-cretă-vopsea-tu-începutul-sfârșitul

Copiii pot desena jocul de societate cu cretă pe aleea mașinii. O idee ar fi să trasăm o cale sinuoasă cu un început și un sfârșit care ar trebui valorificate. Orice număr de goluri poate fi creat de-a lungul căii, pe care sunt scrise aleatoriu „+3”, „-2”, „+5” și „-7”. Aproximativ o treime din goluri ar trebui lăsate goale.

Jocuri pentru copii în grădină – reguli pentru jocul de societate

jocuri pentru copii-grădină-joc-de-masă-desen-stradă-desen-cu-cretă-desen-joc-cuburi-te-faci

Puneți-i pe copii să arunce un zar și să meargă pașii corespunzători înainte. Dacă copilul pășește pe un spațiu etichetat, atunci ar trebui să urmeze instrucțiunile de pe acesta. Câștigătorul este cel care ajunge primul la linia de sosire.

Jocuri pentru copii în grădină pentru întreaga familie

jocuri pentru copii-grădină-întreaga-familie-joacă-croquet-goluri-rachete-mingi

Jucăm crochet pentru întreaga familie și suntem perfecti pentru a ne juca în aer liber. Ei pot organiza un turneu între ei și pot recompensa câștigătorii cu ceva delicios.

Aruncă inele strălucitoare

jocuri pentru copii-grădină-întuneric-strălucitor-inele-aruncare-sticlă-joc-aruncare-inel

O idee foarte simplă pentru jocurile pentru copii din grădină este jocul cu aruncarea inelului. Jocul de îndemânare nu este doar distractiv, ci servește și la îmbunătățirea coordonării mișcărilor. Pentru jocuri seara, puteți face inele strălucitoare din astfel de brățări în întuneric.

Jocuri pentru copii în grădină – creați singur un teren de minigolf

jocuri pentru copii-grădină-mini-golf-design-în aer liber-joc-gard-flori

Dacă există suficient spațiu în grădină, puteți proiecta acolo un teren de minigolf. Deci, copiii se pot distra cu prietenii și pot face sport în același timp.