iluminat

Luminile LED cu baterie – lumini portabile

LED-uri-cu-baterie-lampă-de-masă-lampă-modil-exterior-tetatet

Iluminarea adecvată îmbunătățește atmosfera, susține arhitectura și îmbunătățește mobilierul. Luminile companiei italiene de design Davide Groppi permit o utilizare creativă a luminii. Atunci când își dezvoltă produsele, accentul este pus pe mobilitate. Cablurile și / sau conexiunile de alimentare au fost complet desființate în proiectele prezentate. Obțineți o prezentare generală a ultimei colecții lumini LED cu baterie de la compania italiană cu noi.

Luminile LED cu baterie – aprindeți oriunde dorim

Luminile LED cu baterie-lampă de masă-difuzor-integrat-popup

În natura umană, cineva se simte atras de lumină și se simte confortabil atunci când există lumină armonioasă. Cu toate acestea, departe de conexiunea de alimentare, iluminatul nu funcționează cu adevărat sau, dacă da, nu îndeplinește cerințele estetice. Cu un design foarte minimalist, modelul Groppi strălucește printr-o nouă idee pentru lămpile LED cu baterie. Ele emit lumină armonioasă acolo unde doriți – la masă, deoparte sau pe terasă.

Lumină LED cu baterie „Popup”

LED-uri cu lampă-de-masă-lampă-de-proiectare-minimalist-pop-up

Lumina LED cu baterii „Popup” poate fi integrată în orice mediu de viață modern datorită aspectului său simplu. Este mobil și asigură o bună dispoziție cu un difuzor integrat. Aceasta înseamnă că muzica plăcută poate fi ascultată și atunci când iluminatul este corect. Versiunea extinsă „Tetatet” este cu câțiva centimetri mai mare și, prin urmare, poate ilumina o gamă mai largă.

Lumină LED cu baterie „Picnic”

Lucrări cu LED-uri cu baterie-design-capac-armonic-picnic

Următoarea lampă din colecție se numește „Picnic” și cu siguranță a primit numele datorită aspectului său simplu, ușor de modă veche. Lampa de masă arată ca un acordeon ușor înclinat, cu capac. Lampa mobilă este ridicată de mânerul capacului pentru ao instala în altă parte.

Lumină LED cu baterie de 35 mm

LED-uri cu baterie-aufha% cc% 88ngen-mobile-35-mm

Cea mai mică și poate cea mai extraordinară lampă din colecție se numește ’35 mm și acesta este cel mai bun mod de a o descrie. Arată ca un cadru de diapozitive și este la fel de mare. În interior există o ilustrație care poate fi schimbată în funcție de situație.

Luminile LED cu baterie pentru iluminare armonioasă în fiecare zonă

LED-uri cu baterie-lumini-exterioare-lampă-de-masă-moderne-minimaliste

Mobilitatea și greutatea redusă permit tehnologia LED, care produce o performanță ridicată cu un consum minim de energie. Lămpile funcționează similar cu o lanternă și sunt la fel de ușor de transportat, dar arată de o sută de ori mai bine. Obiectele strălucitoare de la Groppi par mai mult ca accesorii și rămân fidele funcției lor.

Lămpi LED cu baterie pentru interior și exterior

lampi-cu-led-cu-baterie-lampa-mobila-gradina-tetatet

Lampă de masă cu LED cu baterie „Tetated”

iluminat-cu-lampă-de-masă-iluminat-cu-lampă-de-masă-iluminat-design-modern-tetat

Luminile LED transportabile cu un design jucăuș

lumini-conduse-cu-baterie-picnic-mici-mobile-amuzante

Lumini mici pe care le poți lua cu tine

lumini-cu-led-cu-baterie-înclinate-acoperire-design-picnic

Luminile LED portabile cu baterie

lumini-led-cu-baterie-portabile-mici-35-mm

* puteți găsi mai multe informații despre gama de produse Davide Groppi Aici