iluminat

Lumini sferice atractive pentru exterior – iluminat indirect pentru grădină

Iluminare cu design sferic complet - lumina lunii

Vă prezentăm elegantul exclusivist Lumini exterioare Sphere de Moonlight, care au primit deja Premiul pentru industrie 2012. Acestea se caracterizează prin stabilitate UV, durabilitate, impermeabilitate și robustețe. În plus, acestea contribuie la impresia generală pozitivă a grădinii dvs. și asigură o siguranță optimă la apusul soarelui.

Luminile exterioare Kugel contribuie la un design individual de grădină

Iluminare indirectă câștigătoare a premiului de proiectare a lămpii lunare

Cele atractive Lumini de exterior Sphere sunt ideale pentru orice zonă în aer liber – parcuri, grădini și cărări. Moonlight International GmbH este o companie cu avantaje economice, ecologice și tehnologice internaționale ridicate care a câștigat 8 premii de design în decurs de 2 ani – inclusiv Red Dot Design Award, IF Design Award, premiul japonez de design Good Design Award și altele.

Lumini sferice în aer liber la modă de la Moonlight

Iluminare indirectă exterioară lumină sferică lunară

Designurile lămpii Moonlight pot să nu fie comparabile cu alte lămpi. După cum se știe, forma sferică este un simbol al perfecțiunii. Deoarece nu are margini sau colțuri, se spune că este forma ideală a lucrurilor. the Lumini exterioare Sphere calmează atmosfera și asigură armonie în fiecare cameră. Simplu și absolut minunat în același timp – așa numesc ei o capodoperă! Colecțiile actuale de lămpi cu bile din polietilenă sunt rezistente la impact, durabile și versatile.

Lumini de exterior pentru grădină cu premii internaționale

Design de lumini plutitoare exterioare fără LED

Produsele companiei includ lumini sferice cu bază, podele și lumini de perete, lumini cu suprafață structurată sau aspect de piatră, emisfere, lumini cu bile suspendate etc., precum și lămpi cu filtre colorate. Cu un sistem de filtrare brevetat la nivel mondial, un spectru atractiv de 24 de culori este încă disponibil (până la 250 de culori sunt încă disponibile). the Lumini exterioare Sphere în alb, totuși, sunt clasicii care pot încânta pe toată lumea noaptea. Lămpile cu economie de energie sunt produse în diferite dimensiuni – în funcție de gustul dumneavoastră. Suprafețele netede sunt, de asemenea, foarte ușor de întreținut – le puteți șterge pur și simplu sau le puteți curăța cu detergent și apoi cu apă limpede. Produsele de Lumina lunii sunt de fapt un atu pentru orice casă sau grădină.

Lampă de exterior Moonlight Design - elegant elegant

Sphere lumini de iluminat exterior idei-ecologice

Sferă luminează inovația designului lămpii de exterior

Proiectare lămpi cu bile de grădină

Lampă interioară indirectă Moonlight

Lumini sferice - cu baterie - pe expoziția de plajă cu nisip

Economisire de energie, formă de minge-bul, lumină de lună

Idei de iluminat sferic cu corp de iluminat pentru piscină

Lampă în afara zonei Moonlight Design

Lampă cu bile, filtru de culoare, cu design de iluminat exterior

Lampă cu bile de iluminat exterior la modă

Lumini sferice - diferite dimensiuni - iluminat exterior