iluminat

Lămpile în formă de bec și cablurile colorate sunt la modă!

Lampă în formă de bec, colorat-cablu-o sursă de alimentare-masă de luat masa

Iluminarea în spațiile de locuit este o problemă complexă. Dar un lucru este sigur: lumina creează atmosferă și conferă întregii camere caracter. Datorită designului luminilor utilizate, puteți seta, de asemenea, accente elegante și vă puteți exprima propriul gust în mobilier. Tendința retro cucerește în prezent toate fațetele vieții noastre și nu se oprește la designul lămpilor. Lampa în formă de bec luminează o adevărată revenire și se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare. Cablurile colorate dau întregului lucru o notă modernă!

Lampă în formă de bec colorat-cablu-art-masă-de-masă-industrial-alb

O lampă în formă de bec combină designul retro cu tehnologia avansată, deoarece este echipată cu o sursă de lumină LED modernă și economisitoare de energie. Selecția becurilor cu LED este cu adevărat imensă. Când cumpărați lămpile cu LED, țineți cont de specificațiile lumenului de pe ambalaj și selectați luminozitatea dorită. 710 lumeni corespund puterii de lumină a unui bec de 54 de wați. Cu toate acestea, lămpile cu LED consumă mai puțină energie electrică decât becurile convenționale. De asemenea, trebuie remarcat faptul că temperatura culorii de 2.700 Kelvin corespunde aproximativ albului cald al lămpilor cu incandescență.

fotoliu-lampă-bec-formă-verde-accent

Lămpile cu LED-uri sub formă de bec oferă numeroase opțiuni de proiectare, deoarece puteți alege becul, cablul și priza în funcție de preferințele dvs. și să evocați rapid un punct culminant vizual în apartament. Cablurile colorate pot fi fie adaptate la instalația existentă, fie asigură contraste de culoare strălucitoare. Cablurile textile sunt disponibile în diferite modele și în culori simple. Soclurile în tonuri de negru, alb sau metalic nu mai trebuie ascunse sub abajururi. Nu mai există limite pentru imaginația ta!

lampă-bec-formă-perete-tavan-posibilități-de-montare

Indiferent dacă sunt agățate direct de tavan sau înnodate cu măiestrie, cablurile colorate din țesătură sunt un adevărat punct de atracție și oferă o etapă interesantă pentru mici trucuri. Puteți determina în prealabil lungimea cablului potrivit pentru proiectul dvs. de iluminat și puteți comanda un cablu textil în funcție de dorințele dumneavoastră. Un cablu mai lung poate fi scurtat sau înnodat. Din păcate, cablurile mai scurte nu pot fi extinse.

cabluri-lampă-colorate-vă-faceți-vă-înfășurarea-firului

Dacă doriți să dați o lampă veche un aspect nou, puteți condimenta cablul plictisitor înfășurându-l cu fir de nailon colorat. Acest lucru durează puțin mai mult, dar rezultatul merită. Când este timpul să faceți o pauză, puteți pur și simplu să fixați capătul șirului pe cablu și să continuați mai târziu.

Pentru asta Cablu de croșetat

cordon-lampă-colorat-face-bec-croșetat

Un cablu plictisitor poate fi condimentat foarte ușor cu o învelitoare colorată! Acest proiect DIY este perfect pentru începători la croșetat. Tot ce aveți nevoie este un fir de croșetat la alegere și un cârlig de croșetat asortat. Așa se întâmplă:

Faceți o buclă strânsă și puneți-o pe cârligul de croșetat. Apoi ghidați firul de lucru și acul sub cablu. Apoi preluați din nou firul de lucru și trageți-l prin buclă. Apoi ghidați acul înapoi sub cablu și buclați firul în jurul cablului. Continuați până când toată lungimea cablului este croșetată. Fie mișcați cusăturile împreună, fie lăsați-le libere. La sfârșit înnodează firul.

Decorați cablul lămpii cu bandă washi

lamp-cord-make-colorful-washi-tape

Așa cum v-ați convins deja, benzile washi sunt foarte versatile și oferă numeroase utilizări posibile! Chiar dacă nu sunteți cu adevărat talentat la realizarea de lucrări reale, puteți încerca această idee simplă. Este minunat când le dai obiectelor de zi cu zi o atingere individuală și apoi le faci unice. Cablurile plictisitoare ale lămpii pot fi înfrumusețate cu Washitape în cel mai scurt timp. Banda poate fi lipită pe cablu în unghi sau drept. Arată deosebit de frumos atunci când alternează dungi înguste și largi de diferite culori. Acestea ar trebui, desigur, să se potrivească în culori.

Suspendarea lămpii în formă de bec

lampă-bec-formă-faceți-vă-singur-textil-cablu-dormitor-sufragerie

Pentru a scoate frumos în evidență cablul, lămpile trebuie așezate corect. Un cablu textil taie, de asemenea, o figură fină ca o lampă de perete lângă pat. Pentru aceasta aveți nevoie de un suport de perete adecvat. Un suport simplu pentru raft din lemn sau metal lucrează la fel de bine în acest scop.

lampă-bec-formă-podea-lampă-ramură-ramură

Iar cei care preferă stilul rustic ar trebui să obțină o ramură mare. O lampă de podea sau o lampă suspendată poate fi construită în doar câțiva pași prin înfășurarea cablului în jurul ramurii de mai multe ori. Rezultatul este o lampă neobișnuită și atractivă, care conferă fiecărei camere o atingere absolut individuală și este un adevărat punct de atracție chiar și atunci când nu este aprinsă..

nod-becuri-becuri-textile-cablu-scandinav-negru-alb

Dacă doriți să luminați o masă mai lungă, puteți închide mai multe lumini în linie dreaptă. Lămpile nu trebuie întotdeauna să atârne bine la aceeași înălțime. O suspensie la diferite înălțimi creează un aspect interesant și oferă ceva mai multă varietate.

lampă-bec-formă-roșu-stil-edison

Dacă designul lămpii ar trebui să arate mai industrial, atunci puteți înlocui ramura cu o tijă de garderobă în formă de U. Dacă doriți să conectați mai multe lumini la o linie de alimentare de pe tavan, aveți nevoie de un distribuitor, cunoscut și sub numele de baldachin multiplu. Copertina lămpii este utilizată pentru a acoperi dispozitivele de fixare și conexiunile.

lampă-bec-formă-roșu-cablu-diferite-suspensii-înălțime-stil-industrial

O astfel de lampă de plafon, cu multe becuri diferite care atârnă de cabluri textile lungi, este perfectă pentru încăperile cu tavan înalt. Deoarece cablurile textile pot fi comandate la metru, puteți alege, de asemenea, între diferite lungimi de cablu. Cu un cablu textil lung de 25 sau 50 de metri, puteți agăța prizele la orice înălțime dorită. Este, de asemenea, o idee minunată pentru camere mari și holuri goale, unde alte plafoane par complet pierdute.

lampă-bec-formă-roșu-cablu-lemn-masă-masă

Becurile Edison se numără printre cele mai populare lumini vintage cu aspect antic. Filamentul face călăria specială a becului tradițional Edison. Designul retro este reinterpretat astăzi și este echipat cu cea mai recentă tehnologie LED. Forma specifică a becului și a prizei metalice sunt păstrate.

lampă-bec-cu-forma-led-galben-înfășurat-prin-cablu

Interacțiunea dintre un cablu colorat, o priză și un bec bombat în formă de glob a dus deja la o lampă de designer cu drepturi depline – „E27” de Muuto. Producătorul danez pune frumusețea simplității în prim plan și atrage atenția privitorului asupra becului. Cadrul este acoperit cu cauciuc colorat.

dormitor-lampa-coridor-modern-lampa-bec-forma-roz-cablu

Acum câțiva ani, Plumen a prezentat o lampă de economisire a energiei, care poate fi descrisă ca o sculptură ușoară. Tuburile fluorescente curbate elegant seamănă cu o floare și vin în propriile lor în combinație cu un cablu colorat. Suspendat individual sau grupat în grup – Plumen 001 este flexibil și poate fi utilizat oriunde.

Dacă doriți o lampă extrem de individuală, cu un design minimalist, încercați una dintre aceste idei și fiți surprinși!

lampă-bec-formă-roz-cablu-culoar-podea-alb-lemn