iluminat

Lămpi și lumini: nu numai practice, ci și decorative

Iluminatul din living Intensitatea luminoasă determină Sfaturi pentru alegerea corpului de iluminat potrivit

Lămpile și luminile nu servesc doar unui scop practic. Oricine se află în proces de înfrumusețare a propriilor patru pereți va întâlni cu siguranță obiecte decorative din ce în ce mai ușoare. De la mici lumini LED care împodobesc balconul sau pereții dvs. până la elemente decorative care sunt puse în scenă de lumină – piața este gigantică.

Lămpile și luminile ca elemente decorative: decorațiunile ușoare pun accentele abile

Lămpi cu accente și lumini cu detectoare de mișcare în grădină și în fața intrării casei și în patul de flori

Adesea asociem iarna sau Crăciunul cu decorațiuni ușoare. Dar chiar și vara, decorul poate face ca totul să strălucească și să strălucească. Specialitatea numeroaselor lumini mici care sunt conectate pentru a forma un șir de lumini: Camerele dvs. de zi apar ca și cum ar fi sclipitoare. Aceasta pune camera înăuntru o atmosferă foarte primitoare, armonioasă.

Lămpi și lumini în bucătărie Iluminat decorativ Lumini de zână

Există, de asemenea, elemente decorative care pot fi utilizate funcțional și decorativ. Aceasta include în primul rând iluminarea căii pentru grădina dvs. sau zona exterioară din fața ușii de intrare. Nimeni nu vrea să caute scările în amurg sau să se plimbe pe o cărare stâncoasă. Luminile arată calea, ceea ce este deosebit de util pentru străini, cum ar fi pizza sau poștașul, dar și pentru prieteni și cunoscuți. Dacă vă decideți asupra unui astfel de decor, ar trebui să integrați și un detector de mișcare. La urma urmei, nu vrei ca lumina să ardă toată noaptea. Mai degrabă, utilizarea acestor elemente decorative este dorită doar atunci când o persoană dorește să alerge în grădină sau să vină la ușa din față.

Iluminarea cu detectoare de mișcare în grădină economisește electricitate Lămpile cu led pentru calea grădinii

Caracteristica specială a acestei decorațiuni este următoarea: Pe lângă efectul funcțional și decorativ, veți obține mai multă siguranță în propriii dvs. pereți. Pentru că nici un spărgător nu crede că este frumos când lumina se aprinde brusc când încerci să pătrunzi.

Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare un lucru în legătură cu decorarea ușoară: Dacă ați decis să decorați cu lumini, ar trebui să acordați atenție calității lor. Luminile trebuie să corespundă unei clase de eficiență energetică ridicată. Modelele care au o evaluare mai slabă decât A vă pot plăti o factură mare pentru electricitate într-o perioadă scurtă de timp. Pentru a evita acest risc, ar trebui să aveți încredere în lumini LED noi de înaltă calitate atunci când cumpărați. Acestea sunt ecologice, economisesc energie și sunt deosebit de durabile.

Lămpi și lumini: fără pericol de lumânări

Lămpi și lumini Lămpile de zână cu LED-uri nu evită niciun pericol de incendiu din cauza lumânărilor

Lumânările sunt, de asemenea, elemente minunate pentru a ușura starea de spirit a propriilor patru pereți. Dar dacă uiți o lumânare sau adormi la lumina lumânărilor, ai un risc imens. Incendiile pot da foc unor case întregi în câteva secunde. Dar tehnologia modernă are și aici soluția perfectă sub formă de lumini LED. Chiar și pâlpâirea unui foc în lumină este modelată pentru a menține starea de spirit cât mai perfectă.

Ce este important când vine vorba de lămpi și corpuri de iluminat

Iluminarea colțului de lectură pentru biroul de acasă.Lumini suspendate.Lămpile de podea combină lumina directă și indirectă

O lampă, o lumină decorativă sau o lumină de cale mică are întotdeauna sarcina de a genera lumină. Prin urmare, cel mai important factor de luat în considerare atunci când cumpărați este ceea ce este cunoscut sub numele de intensitatea luminii. Acesta este dat prin intermediul valorii lumenului și, prin urmare, oferă informații despre cât de strălucitoare poate lumina o lampă. Lămpile de tavan ar trebui să aibă o valoare lumen ridicată între 600 și 4000 lumeni. Deci, puteți fi sigur că întreaga cameră este difuzată, niciun colț nu rămâne neluminat și vă puteți bucura de lumină mult timp.

  • 1000 lumeni sunt aproximativ potrivite pentru o suprafață de tavan de 10 m².
  • 2000 lumeni, pe de altă parte, sunt potrivite pentru o suprafață mai mare între 10 și 20 m².

Folosind această formulă simplă, puteți stabili ce corp de iluminat este potrivit pentru scopul dvs. și când. Deoarece elementele decorative sunt rareori utilizate pentru iluminarea completă a camerei, valoarea lumenului poate fi, de asemenea, ușor mai mică.

Proiectați iluminatul în stil Economisiți costurile cu energia electrică și comparați tarifele la energie electrică

Cu toate acestea, asigurați-vă că acordați atenție efectului culorii. Există multe nuanțe diferite de culoare.

Galbenul este culoarea deschisă pe care oamenii o simt cel mai armonios. Albul poate părea rapid rece sau chiar clinic. O astfel de lampă decorativă vă poate ajuta să dormiți liniștit și rapid în dormitor. Pe de altă parte, tonurile verzi sau chiar albastre nu trebuie folosite în dormitoare sau în încăperile de lucru.

Științific, este, de asemenea, necesar ca tonurile roșii să motiveze, să stimuleze și, prin urmare, să fie utilizate în principal în camera hobby-ului.

Un serviciu sofisticat

Lămpi și corpuri de iluminat Planificarea conceptului de iluminare Determinarea culorii și intensității luminii

Ați dori acum să economisiți bani și să vă schimbați furnizorul de energie electrică. Mulți clienți sunt motivați la început, dar nu este de dorit să parcurgeți gama largă de furnizori pentru noi cele mai bune prețuri. Un ceas cu alarmă tarifară de la Stromvergleich.de, vă poate ajuta în acest sens.

Odată activat, își asumă sarcina plictisitoare de a compara noii furnizori de tarife, opțiunile tarifare actualizate și ofertele neobișnuite.

Cu acest tarif cu ceas cu alarmă, energia electrică nu costă mulți bani. De asemenea, puteți reveni la gama de furnizori de energie electrică ecologică. Mediul vă va mulțumi cu siguranță.