iluminat

Lămpi de masă de designer fascinante – idei pentru dormitoare

Noptieră Flos Pistole-Philippe Starck Design

the Lămpi de masă de designer sunt la fel de importante la amenajarea unei camere ca și covorul sau mobilierul potrivit. Vă prezentăm câteva lămpi de masă interesante, care sunt disponibile într-o gamă nesfârșită de dimensiuni, stiluri, finisaje și construcții. Există o lampă de masă modernă potrivită pentru fiecare design și fiecare stil, pentru fiecare cameră în care aveți întotdeauna nevoie de lumină.

Lămpi de masă de designer – creați o atmosferă confortabilă

Lampă de podea cu finisaj crom cartel

the Lămpi de masă de designer sunt la fel de frumoase, precum și funcționale și practice. Activitatea amoroasă a multora este întinsă în pat și citind cărți sau reviste înainte de a adormi. Somnul este desigur important pentru bunăstarea trupului și a sufletului. Lumina din dormitor nu trebuie să deranjeze dormitorul. Ar putea fi atmosferic, reconfortant și calmant fără ca lumina să strălucească în ochi.

Idei originale pentru cadouri – lămpi de masă de designer

Lampă neagră modernă dovleac violet

Dacă prietenii tăi se mută într-un apartament nou, ei ar fi Lămpi de masă de designer un cadou potrivit. Lămpile de masă pot fi folosite ca lampă de birou, lumină de citit sau pentru iluminarea unei camere întregi. Aceste lămpi contemporane excelente sunt piese de artă care aduc bucurie.

Design lampă de masă – concepte originale

Lampă de masă de designer-Paletă roz-Three Cheers

Cele originale Lămpi de masă de designer Stilurile moderne sunt adesea o combinație de metal, lemn și sticlă. Nebunul lampă de noptieră „Flos” de la Philippe Starck arată dramatic și ar plăcea mai ales persoanelor cu gust extravagant. Interesanta lampă de masă cu numele „Lampă de piatră echilibrată” de Vivaterra a fost inspirat de forme naturale. Proiecte “Driftwood Lamps” de la Magazin Marza sunt simple și frumoase.

Modele interesante de lămpi de masă

Sognibelli Innovation lampă Zeroombra

Pentru un impact colorat, ați putea folosi unul dintre cele superbe Lămpi de masă de designer din colecția de bijuterii a cartel alegeți – „Finisajul crom”, excentricul „Sofy Lamp” sau delicata „Pink Paillette Lamp Lamp” de la Trei urale. Cea mai dinamică și fascinantă lampă de noptieră de designer este cu siguranță „Lampa 45” de Munkii.

Decor modern pentru dormitoare

Lămpi de noptieră design Balanced Stone Lamp-Vivaterra

O lampă de noptieră inovatoare este „lampa Sognibelli” de Zeroombra. Reprezintă o combinație originală și în același timp foarte simplă de noptieră și lampă. Ar atrage oameni cu artă conceptuală contemporană, precum și cu interes pentru inovațiile care economisesc spațiu. Cele moderne Lămpi de masă de designer sunt o idee excelentă de decorare. „Lampa modernă de sticlă neagră” de la Purple Pumpkin este într-adevăr un clasic modern cu designul său elegant și combinația de materiale.

Lampa Sofy – interesantă lampă de masă albastră

Iluminare de designer-Kartell Lampa Sofy

Design lampă de podea

Proiecte de lămpi de masă Lămpi Driftwood-Marza Shop

Iluminare originală în dormitor

Lampă inovatoare cu design 45-Munkii