iluminat

Lampă suspendată de designer de la Mineheart – candelabru în bec

lampă cu pandantiv de designer mineheart combină stilurile de amenajare

Designerii de iluminat pot fi foarte inventivi atunci când vine vorba de stiluri și concepte. De obicei, unele trec rapid în categoria tradițională sau modernă relativ rapid, în timp ce altele proiectează opere de artă atemporale care pot arăta superb în orice cameră. Dacă îți plac fuziunile interesante sau aspectul eclectic, acesta este Lampă suspendată de designer „Regele Edison” alegerea perfectă pentru tine.

Lampă suspendată de designer – amestec de baroc și modern

design lampă pandantiv mineheart baroc mix modern

Un mic candelabru baroc așezat în interiorul unei beciuri de sticlă uriașe și atârnat de un cablu de mătase împletit. Lampa cu pandantiv King Edison by Tineri & Battaglia combină simplitatea becului, inventat de Thomas Edison, cu luciul baroc al unui candelabru regal. Candelabrul în miniatură este realizat din alamă, becul – din bec din sticlă transparentă suflată manual și accesoriile sunt cromate mat. Lampa cu pandantiv King Edison are o dimensiune de 15 cm în diametru și 21 cm în înălțime.

Lampă cu pandantiv de designer “King Edison”

lampă cu pandantiv de designer mineheart king edison candelabru din alamă

Designerul britanic Brendan Young și designerul italian Vanessa Battaglia au apărut pentru prima dată pe scena internațională de design cu colecția lor de mobilier la Salone Satellite din Milano în 2003. Au apărut prima dată sub numele de Studiomold. Primele piese de designer au inclus scaunul „Love 36” realizat din mingi de tenis și difuzoarele premiate „Recycled Sound” realizate din discuri de vinil vechi.

Mini candelabru din alamă la interior

pandantiv mineheart Young Battaglia duo de designer

În 2011 și-au fondat propriul brand de design Mineheart, care produce o serie de articole pentru interior. Tapet, covoare, tehnologie, iluminat și mobilier – totul este fabricat în Anglia. Duo-ul de designeri Young & Battaglia are asta Lampă suspendată de designer prezentat la ICCF 2013 la New York luna trecută.

Bec de sticlă transparentă și candelabru din alamă

    pandantiv mineheart bec din sticlă transparentă candelabru din alamă lampă cu pandantiv designer mineheart king edison eclectic

lampă cu pandantiv de designer king edison mini candelabru din alamă

Duo-ul de designeri

vanessa battaglia brandon tânăr designer duo Anglia