iluminat

Lampă FloorLeaf de la Sofian Tallal – design ecologic

lampă cu podea decorativă-design-interior-iluminat

Vă prezentăm un proiect inovator, FloorLeaf Lampă numită – parte a colecției NatureLight de către Sofian Tallal. Este o lampă de podea creativă, inspirată de grădină și păduri. Designul ecologic inspiră și este un exemplu excelent că o lampă decorativă poate fi, de asemenea, combinația perfectă între funcționalitate și eleganță.

Lampă FloorLeaf – design ecologic

lampă de podea iluminat cameră-plantă-optică-deco

Este excelent Lampă FloorLeaf are un întrerupător care arată ca picături de apă. Lumina LED de deasupra arată super elegantă și există alte lumini mai mici ascunse în „foi”, care vor asigura lumina perfectă pentru lectură pentru toți fanii cărților. Proiectul acestei lămpi moderne este oferit în verde, precum și în alb, portocaliu, roșu, verde deschis, violet și chiar galben.

Lampă FloorLeaf – design modern și creativ pentru casa ta

lampă de podea lampă de podea-design-modern-frunze-formă-iluminat

the Lampă FloorLeaf va face parte din noua colecție a Sofian Tallal numită NatureLight și va fi vândută online – în prezent precomanda este disponibilă pe site-ul financiar. Clienții pot comanda acest design pentru următoarele două luni, iar atunci când costurile minime de producție sunt acoperite de comenzi, producția va începe.

Lampă de podea elegantă pentru birou și casă

cameră de zi cu lampă de podea modernă

Conform planului designerilor, acest design elegant ar putea ajunge pe piață la începutul anului 2013. O alternativă excelentă care vă va împrospăta casa sau biroul. Idei proaspete și culori puternice – așa poate fi descrisă noua lampă FloorLeaf de la Sofian Tallal! Setați un accent impresionant în camera dvs. de zi sau într-o altă cameră și obțineți un ochi decorativ, precum și o lumină plăcută care se va umple în fiecare seară de confort și o ambianță plăcută.

Lampă LED cu formă de frunze

lampa-de-podea-moderna-Sofian-Tallal

Lampă elegantă modernă

Lampa lasă lumina LED

Opțiuni de culoare – Lampă FloorLeaf

Lampă de podea colorată

Detalii interesante de design ecologic

detaliu lampă cu frunze de podea

Lampă de podea elegantă – potrivită pentru citit

Lampă de podea cu design ecologic FloorLeaf

Formă curbată

lampă de podea super-elegantă-Sofian-Tallal

Imitația unei plante

lampă de podea verde FloorLeaf

Design lampă în culori vii

lampă-podea-practică-Sofian-Tallal

Mai multe informații despre Site-ul web Sofian Tallal.