iluminat

Iluminat modern – lampa de perete imită lumina lunii

Decor cu strălucire lunară

Vă prezentăm un proiect din Franța. the lampa de perete se numește Lunaire / Mond / nu fără motiv – iluminatul modern imită strălucirea moale a lunii.

Lampă de perete inspirată de fazele lunii

Lampă albă Franța producător

Inspirat de fazele lunii, acesta lampa de perete poate fi setat diferit. Surpriza este legată de efectul eclipsei de Lună – lampa poate imita cu ușurință acest efect. Un mic disc de aluminiu este plasat în fața becului cu LED-uri. Datorită micului disc din față, sunt create efecte de lumină interesante care accentuează diferitele părți ale lămpii. Lampa poate fi repoziționată cu ușurință și, în funcție de dorințele dvs., poate difuza lumina moale în cameră sau poate servi pur și simplu ca decor în camera de zi modernă. Pot fi create stări diferite în funcție de regimurile selectate. Designul este oferit în două versiuni – o versiune minimalistă complet albă sau o combinație de culori contrastante între alb și negru.

Lampă de perete cu formă rotundă – design creativ din Franța

Unghi de iluminare diferite opțiuni

the lampa de perete este rezultatul colaborării designerului francez Ferreol Babin și producătorul de mobilă Fontana Arte dezvoltat. Designerul talentat surprinde întotdeauna cu piese de mobilier originale care creează iluzii optice. Talentul său „strălucește” datorită designului lămpii Luminaire Exlipse. Nobilul brand Fontana Arte este cunoscut de mult timp pentru modul său de lucru cooperativ. Numeroși designeri au contribuit la popularitatea companiei. Proiectul lor se concentrează întotdeauna pe originalitate. Încercați să prezentați noi concepte și combinații materiale. Colecțiile sale sunt pentru naturi tinere și curioase cărora le place să fie surprinse și au simțul umorului. În orice caz, am fost total entuziasmați de proiect – construcția minimalistă și funcțiile cool sunt un punct culminant absolut!

Lampa este formată din 3 discuri metalice

Lampă rotundă din aluminiu metalic

 Varianta alb-negru

iluminare cu accent din metal alb

 În funcție de setare, sunt iluminate diferite discuri

Aplica de perete alb-negru minimalist

Lampa în detalii

Lampă de perete cu bec din aluminiu

Idei de iluminat de perete cu lampă Lunaire