iluminat

Designul candelabrelor adaugă o notă de farmec interiorului

Designul candelabrelor grile multe becuri individuale

Imaginează-ți că stai întins pe iarbă și privești cerul nopții. Lumina moale de la milioane de stele are o mare atracție. Poate calma simțurile și relaxa sufletul. Acea Design de candelabru marca clasică Baxter aduce în casă o bucată din acel cer și atmosferă nocturnă. Becurile mici creează un efect sclipitor care arată în mod natural ca lumina stelelor.

Designul candelabrului simulează optic cerul nopții

Scaune, candelabre, pur glamour

Acea Design de candelabru poartă numele simplu Q3. Se compune dintr-un cadru geometric în care multe becuri mici sunt agățate în rânduri. Efectul creat de această construcție este pur și simplu încântător – iluminarea în formă de cub creează o iluzie optică tridimensională. Este greu de imaginat stând într-un apartament din marele oraș. Candelabrul nu numai că arată natural, ci și super modern. Construcția minimalistă se potrivește în orice cameră. Fie că lampa suspendată este suspendată deasupra unei canapele sau a unei mese de cocktail este o chestiune de gust. În sufragerie, două lumini pandantive pot fi agățate deasupra mesei. Sclipirea ușoară a becurilor individuale vă va fascina cu siguranță oaspeții!

Designul candelabrelor aduce efectul WOW

Fotoliu din piele candelabru culoare maro

Al doilea design de la nobilul brand italian Baxter se numește Bell. Designul pur al candelabrului glamour aduce efectul WOW în interior. Forma sa ușor sinuoasă și elementele cu luciu ridicat creează o sclipire, similară cu Q3. Cine ar putea rezista marii atracții a acestor lumini pandantive?

Baxter este o companie italiană de mobilier și iluminat. Proiectați mobilier modern și confortabil și lumini care creează emoții. Motto-ul ei este – nu trebuie să descrieți sentimentele, este suficient dacă le experimentați.

Candelabru cu design minimalist

Cerul nopții de culoare galbenă lungă a peretelui

Ambianță pură glamour – cameră de zi cu candelabru Q3

Mobilier de iluminat din piele pentru iluminat italian

Designul Bell – formă naturală și suprafață cu luciu ridicat

Culorile neutre din sala de mese lucioasă

Corp de iluminat plin de farmec pentru zona de relaxare într-un stil minimalist

Zona de relaxare lampă tapet scaune din piele albă

Mesele mai lungi au nevoie de mai multe lămpi suspendate

scaune de masă cu design modern, lucios

Lampa suspendată creează o atmosferă confortabilă pentru oaspeți

lumina suspendata moderna idei interioare sufragerie