iluminat

Design elegant de iluminat de Willowlamp – candelabru Rose

design de lămpi de willowlamp candelabru de trandafir buclat

Acest chic Proiectarea corpurilor de iluminat sub forma unui trandafir de Willowlamp este un adevărat miracol. Este un semn al inovației și frumuseții. Acest candelabru este nu numai fabulos, ci și deosebit de atrăgător și creează o atmosferă minunată.

Design de corp de iluminat de Willowlamp în negru

lumina de design de willowlamp trandafir negru

Acea Proiectarea corpurilor de iluminat este oferit în două versiuni – buclă și dreaptă. În acest moment, modelele sunt dezvoltate și într-o versiune cu lumini LED. Candelabrul poate fi construit sau suspendat, făcându-l potrivit pentru mai multe tipuri de tavane. Această lampă spectaculoasă de designer este extrem de unică, dar nu numai datorită calităților de înaltă tehnologie, ci și datorită designului elegant și a formei interesante de trandafir. Willowlamp poate fi văzut ca o bijuterie, deoarece este un element decorativ minunat pentru interior.

Utilizați designul de iluminare de la Willowlamp ca decor

design de lămpi de willowlamp trandafir auriu

Deși se crede că trandafirul este o floare delicată, acest candelabru nu este atât de fragil. Acea Proiectarea corpurilor de iluminat a fost realizat din crom și oțel inoxidabil și ar putea fi de fapt văzut ca indestructibil. Nu vă lăsați păcăliți de această structură delicată. Candelabrul Willowlamp este de fapt destul de solid. Lampa de designer are și alte avantaje în afară de rezistența sa. Forma neobișnuită răsucește lumina într-un mod foarte special și creează o atmosferă de cameră ca de poveste, care este o plăcere pentru ochi.

Un candelabru fabulos cu pandantiv de trandafir de la Willowlamp

lumini de design de willowlamp trandafir candelabru trandafir

Ce ar putea fi mai frumos decât lumina caldă care iese din acest candelabru de trandafiri? Acea Proiectarea corpurilor de iluminat seamănă cu cea mai frumoasă floare și emană intimitate și romantism. Acest model este potrivit pentru fiecare cameră, fie că este vorba de sufragerie, dormitor sau hol. Poate fi folosit și ca decor într-un restaurant. Această piesă de designer fabuloasă va fi un plus decorativ perfect pentru interiorul dvs..

Design frumos de candelabru cu elemente de aur și argint

lămpi de design de willowlamp trandafir auriu argintiu

Designul frumos al lămpii arată ca o bijuterie

design de lămpi de willowlamp trandafir suspendat

Desenul candelabrului cu trandafiri Willowlamp

proiectarea luminilor prin desenul candelabrului trandafirului Willowlamp