iluminat

Construiește-ți singur un pat mansardat cu mobilier Ikea – modele de paturi cu spațiu de depozitare

Când amenajați camere și apartamente mici, trebuie să încercați întotdeauna să maximizați spațiul mic. Dacă doriți să amenajați un dormitor pentru a economisi spațiu, puteți pune patul și comoda împreună și le puteți transforma într-unul Construiește-ți singur un pat de mansardă. Aici vă prezentăm câteva hack-uri Ikea pentru mobilier cu ajutorul cărora puteți face singur un pat cu spațiu de depozitare și astfel puteți obține cel mai mare beneficiu din spațiul limitat.

Construiește-ți singur un pat de la mansardă Ikea

Construiește-ți singur un pat mansardat ikea-hack-nordli-dresser-white-camera pentru copii-albastru

Fiecare dormitor are nevoie de cel puțin un pat, o comodă sau un dulap și, eventual, un birou cu scaun. Cu toate acestea, dacă spațiul disponibil nu este suficient, există câteva trucuri pentru economisirea spațiului care pot fi folosite pentru a profita la maximum de el.

Construiește un pat din dulapurile Ikea

Construiește-ți singur un pat mansardă, spațiu de depozitare-mobilier pentru cameră pentru copii-nordli-comodă

Patul cu spațiu de depozitare este o idee bună de amenajare pentru o cameră mai mică, cum ar fi camera copiilor. Dacă sunteți în căutarea unei alternative ieftine, puteți economisi bani și spațiu în același timp cu un pat mansardat realizat din comode și saltele Ikea. . Scaunul cu trepte Ikea Bekväm este perfect ca o scară către patul mansardat cu spațiu de depozitare.

Amenajează camera copiilor – construiește-ți singur un pat mansardat

Construiește-ți singur un pat mansardă-depozitare-malm-dresser-albastru-cameră-copil-băiat

Principiul acestui hack Ikea este foarte simplu. Dacă doriți să construiți singur un pat de mansardă, primul lucru de care aveți nevoie este o comodă Ikea standard, de exemplu din seria Malm. De asemenea, sunt necesare o saltea confortabilă și un cadru de pat sau un cadru cu lamele. Dacă doriți, puteți instala și șine de pat suplimentare și capete pentru protecție.

Hacks Ikea și idei creative pentru creșă – 20 de inspirații

Condimentați și reproiectați scaunul Frosta de la Ikea – 18 idei creative

Conversia tăbliei Ikea Mandal – idei de imitat

Comoda Ikea Malm ca cadru de pat

Construiește-ți singur un pat mansardă ikea-hack-dresser-kullen-storage-space-drawers

Funcțiile de spațiu de depozitare și mobilier de dormit sunt combinate cu spații de depozitare și sertare sub pat. Astfel de paturi mansardate sunt perfecte nu numai pentru o cameră pentru copii, ci și pentru apartamente cu o cameră și camere pentru studenți. Comodele din seria Malm de la Ikea au sertare fără mânere și se potrivesc perfect pentru dormitoare cu un design curat.

Construiește-ți singur un pat de mansardă – dulapuri de bază Ikea pentru bucătărie ca cadru de pat

Construiește-ți singur un pat mansardă-spațiu de depozitare-dulapuri de bucătărie-cameră pentru copii-ikea-hack

Dacă doriți să construiți singur patul mansardat, există și dulapuri de bucătărie disponibile ca rame de pat. Se deschid spre exterior și au suficient spațiu de depozitare pentru haine, cărți, rechizite școlare și multe altele. Rețineți doar că aveți nevoie de dulapuri de bucătărie puțin mai adânci, astfel încât partea de sus să fie suficient de largă pentru un pat.

Amenajați o cameră creativă pentru copii

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-creativ-dulapuri-pentru-camere-pentru-copii-dinozauri

Dulapurile de bucătărie pot fi vopsite în orice culoare pentru a se potrivi cu restul decorului și a culorii pereților. Dacă este o cameră pentru copii, puteți înlocui în continuare mânerele plictisitoare ale dulapurilor cu jucării mici, cum ar fi dinozaurii. Astfel creați un design creativ pentru camera copiilor.

Pat cu spațiu de depozitare pentru dormitor

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-dormitor-pat-depozitare-stolmen-comoda

O combinație de utilitate și stil modern se realizează cu un pat elegant, cu spațiu de depozitare. Majoritatea mobilierului Ikea se caracterizează prin designuri ajustate și creează un mobilier modern, dar ieftin.

Construiește-ți singur un pat mansardat cu spațiu de depozitare suplimentar

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-ikea-hack-stuva-storage-system-cot-idea

Dacă doriți să construiți singur un pat mansardat în camera copiilor, atunci ar trebui să obțineți un scaun pentru copii. Chiar și copiii mai mici se pot culca seara și pot ieși din nou dimineața. Protecția împotriva căderii ar fi, de asemenea, necesară pentru a asigura siguranța copilului în timpul somnului.

Combinați patul mansardă și comoda

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-ikea-nordli-dresser-hack-cot-scale

Cu toate acestea, scaunul cu trepte nu este suficient pentru comode mai înalte ca un pat de mansardă. În acest caz, puteți cumpăra o scară sau o puteți construi singură și o puteți construi în pat. Acest lucru oferă, de asemenea, o oportunitate de joacă pentru cei mici, deoarece de obicei le plac jocurile de alpinism.

Mobilarea practică a camerelor pentru copii

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-copii-cameră-copii-Ikea-mobilier-sertar-comoda-spațiu de depozitare

Camera copiilor pentru copii mici nu ar trebui să fie prea mare, dar cu siguranță ar trebui să aibă o zonă de joacă. Patul mansardă cu spațiu de depozitare în camera copiilor este o idee bună de amenajare pentru camera mai mică, deoarece lasă suficient spațiu pentru a se juca și chiar oferă oportunități de joacă.

Ikea Hack – Construiește-ți propriul pat cu spațiu de depozitare

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-ikea-hacks-stolmen-dresser-bedroom

Dacă doriți să construiți singur un pat mansardat în camera studenților sau în camera de oaspeți, atunci ar trebui să alegeți cel mai bun loc pentru acesta, astfel încât să ocupe cât mai puțin spațiu posibil în cameră. Paturile mansardate cu spațiu de depozitare sunt de obicei așezate în colțul camerei sau într-o alcovă pentru a lăsa restul spațiului liber.

Pat elegant, cu spațiu de depozitare

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-idee-pat-supraetajat-spațiu-de-depozitare-scări-interior-elegant

Acest pat supraetajat este perfect pentru spațiile mici, deoarece este construit deasupra unui sifonier cu sertare și dulapuri și este destinat pentru două persoane în același timp. Fie pentru o cameră pentru copii elegantă, fie pentru o cameră modernă pentru studenți, patul cu spațiu de depozitare realizat din mobilier Ikea creează ordine în fiecare cameră.

Faceți singur paturi supraetajate cu mobilier Ikea sau instalați-le

Construiți-vă-propriul-loft-pat-sertare-spațiu-de-depozitare-pat-supraetajat-alb

Dacă vrei să construiești singur un pat de mansardă din mobilierul Ikea, atunci probabil că nu ai nevoie de ajutorul unui meșter. Cu toate acestea, dacă este un pat supraetajat cu o construcție mai complicată, atunci ar fi indicat să-l angajezi pe meșter pentru treabă. În acest fel puteți asigura siguranța patului de la mansardă și îl puteți folosi fără griji.

Construiți-vă singuri paturi mansardate din dulapuri și rafturi de bucătărie

Construiți-vă-ideile-proprii-dormitor-bucătărie-dulapuri-scări

După cum sa menționat deja, nu puteți construi singur un pat mansardă din comode Ikea, ci și din dulapuri și rafturi de bucătărie. Aici arătăm două exemple despre modul în care acest lucru este posibil. Patul cu spațiu de depozitare de la dulapurile de bucătărie Ikea este construit împreună cu un spațiu liber pentru o noptieră și o scară. Dulapurile de bază se deschid spre exterior și oferă spațiu de depozitare pentru multe articole diferite. Pe de altă parte, un pat cu mansardă realizat din rafturile Ikea poate servi în același timp ca bibliotecă și spațiu de depozitare. În rafturile gratuite puteți pune coșuri de depozitare de la Ikea, care joacă rolul de sertare.

Remodelați comoda Ikea Nordli într-un pat cu spațiu de depozitare

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-ikea-mobilier-nordli-dresser-pat-cameră-pentru-fete

Comoda Ikea Nordli este perfectă ca cadru de pat dacă vrei să construiești singur un pat de mansardă. Designul elegant al piesei de mobilier se încadrează în orice interior și poate fi decorat după dorință. Puteți pune două comode unul lângă altul pentru a face patul mai lung cu spațiu de depozitare. De asemenea, este necesar un cadru de pat, cel puțin pe partea exterioară, pentru a menține salteaua în poziție.

Folosiți rafturile Ikea Expedit ca rame de pat

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-creativ-idee-dormitor-ikea-hack-expedit-raft

Puteți folosi rafturile vechi Ikea Expedit și un cadru simplu cu lamele pentru a construi un pat practic de tip mansardă, cu mult spațiu de depozitare. Această idee de amenajare este destinată în special camerelor studenților, deoarece designul economisește spațiu și oferă suficient spațiu pentru toate manualele. În plus, cadrul patului din rafturi poate fi vopsit după dorință, condimentat și astfel proiectat individual.

Hacks Ikea – construiește-ți singur o canapea extensibilă sau un pat mansardat

Construiți-vă-propriul-pat-mansardă-ikea-mobilier-cu-sertare-alb-saltele-saltele-perne-canapea-pat

Dacă nu este un dormitor, ci un living mic, puteți înlocui canapeaua cu o canapea extensibilă care economisește spațiu, cu spațiu de depozitare. Diferite mobilier Ikea cu spațiu de depozitare pe care este așezată o saltea sunt potrivite pentru aceasta. Cu câteva perne de canapea pe ea, canapeaua extensibilă este perfectă pentru vizionarea la televizor sau pentru un mic pui de somn după-amiaza.