iluminat

22 de corpuri de iluminat și lămpi idei de design pentru fiecare interior

lampă de podea modernă - design chic alb

Vă oferim 22 de idei pentru lumini și Design lampă, care îți va împrospăta interiorul. Nu numai practic, ci și inovator – această iluminare este decorul perfect pentru orice interior modern!

Design elegant al lămpii pentru camera de zi

lampă de acoperiș modernă idee de iluminat cameră de zi

Design Aqua a prezentat recent o nouă plafon care poate deveni un adevărat punct culminant în camera dvs. de zi. Că trimite Design lampă va atrage atenția tuturor.

Design lampă – Ubundus

lampa moderna living design cool

Scott Jarvie a venit cu un nou design de lampă – modelul se numește Ubundus și fascinează prin forma sa inovatoare. Perfect pentru toți fanii stilului minimalist.

Candelabru modern din lemn

candelabru rustic-design idei de locuit din lemn

Remedios Simon a proiectat un candelabru din lemn. Acea Design lampă creează un joc captivant de lumină și umbră.

Lampă de masă modernă

Decor lampa de birou lampa de masa

Această lampă de masă modernă LED de Shane Holland poate fi completarea perfectă pentru interiorul biroului – forma sa sinuoasă este practică și inovatoare.

Lampă de podea futuristă – design lampă de Matt Downer

lampă de podea modernă living

Această lampă de podea futuristă este opera designerului Matt Downer și poate seta accente frumoase într-o zonă de living spațioasă. Designul se numește lampă cu macara – lampa de podea are forma unei macarale.

Designul lămpii – decorul perfect

lampă modernă suspendată capac bambus

Acest Design lampă a fost decorat cu bambus. Capacul lămpii se mișcă cu ușurință la fiecare briză și este perfect pentru terasă sau terasă.

Lampă de podea în culoare roșie

lampa de podea moderna-rosu chic

Această lampă de podea spirală de la Aquilalberg în culoarea roșie se pot potrivi atât cu mobilierul clasic, cât și cu cel modern.

Lampă de masă din lemn

lampă din lemn rustic-lampă de masă Ardea

Ardea este o frumoasă compilație de tradiție și modernitate – aruncă lumină moale și este fabricată din lemn de cea mai bună calitate. Designul are un aspect rustic. Lampa era din Armitrani proiectat.

Felinar modern de la Holo

sac de lampă la modă, inovator Molo

Aceste felinare moderne din  Design Molo va fascina cu siguranță toate femeile. Chic, elegant și cu capac în formă de geantă – designul lămpii ne-a impresionat cu adevărat!

Interesante lumini pandantive

lampă suspendată modernă-mobilier scandinav

Pentru toți cei cărora le place stilul scandinav – aici vine iluminarea potrivită. Lampa Hood de lângă Formează-ne cu dragoste este un sistem de iluminare modular pentru sufragerii mari.

Ghiveci de flori cu iluminare integrată

Plante de cameră de iluminat ghiveci de flori

Grădinarii vor adora aceste ghivece de flori cu iluminare încorporată Oniproiecte cu siguranță aștept cu nerăbdare. Designul a fost numit tematic Babilon.

Design lampă – plafoane

Lămpi de iluminat de tavan de formă geometrică

Arhitectul spaniol Ramon Esteve a proiectat un sistem de plafon care este perfect pentru bucătării. Sistemul este format din patru module în diferite înălțimi și dimensiuni. În acest fel, pot fi create diverse forme și figuri geometrice.

Lampă realizată din becuri

Lampă cu bec - design modern

Designerul englez Scott, Ritch și Victoria ia o Design lampă de la becuri, care amintesc de lămpile de la mijlocul secolului al XIX-lea.

Lămpi lucrate manual cu capace din placaj

interior lampă cu capac de lampă modern

Aceste lămpi lucrate manual cu un capac din placaj de Erwin Zwiers  au un aspect rustic. Fiecare design de lampă este realizat cu atenție și este unic. Iluminarea inovatoare poate fi utilizată atât într-un bar, cât și într-o sală de conferințe.

Lampă pandantivă roșie de la LZF

idee modernă de lampă cu pandantiv roșu-lumină

Această lampă pandantivă roșie a fost prezentată recent la un târg de către LZF cadouri. Designerii talentați au arătat ce model frumos poate fi creat cu puțină imaginație și culoare proaspătă.

Design de lampă futurist

Pandantiv Iris model cool-light

Iris este numele acestor modele drăguțe din Alex MacMaster. Acestea sunt oferite în diferite culori – de la roșu până la culoarea naturală a lemnului cald și lumină difuză moale în cameră.

Design lampă sculpturală

idei de lampă de designer cu lămpi suspendate la modă

Este greu de crezut că această lampă cu pandantiv sculptural este într-adevăr prevăzută cu un capac din lemn. Poate de aceea lampa este atât de impresionantă Elisa Strozyk chiar mai mult.

Iluminatul colorat setează accente

sistem de iluminat modern-futurist

Compania israeliană Aqua Creations a deschis recent un nou magazin în care a fost prezentată iluminarea colorată șic din ultima colecție.

Iluminarea elegantă a podelei ca decor

iluminat decorativ de podea - mobilier elegant

Iluminatul poate seta accente, dar poate servi și ca decor – iluminatul din podea provine ca exemplu Grimanesa Amoros.

Iluminare LED

Lampă cu cabluri de iluminat cu LED

Designerul Christian Haas a iluminat o frânghie cu LED – rezultatul – iluminare inovatoare și interesantă.

24 de idei pentru decorarea stâlpului de bambus – cum este folosit bambusul în cameră?