Iluminat, decor și sărbători

Ideea de iluminare ecologică și elegantă – Stiren

iluminare-modernă-idee-ecologică-design

Styrene de Paul Cocksedge este un design inovator care atrage atenția tuturor – dacă doriți un design ecologic și elegant Ideea de iluminare vei fi fascinat de acest design. Este o lampă pandantivă inovatoare care va oferi interiorului un aspect modern.

Idee de iluminat cu un design futurist

iluminat magic cameră de zi

Dacă vă întrebați care este atracția acestui lucru Ideea de iluminare minciuni, răspunsul este foarte simplu – este o lampă suspendată ecologică, care se potrivește bine cu un design futurist. Forma amintește de o minge disco, dar culoarea albă o face să arate elegant și elegant. Perfect pentru o bucătărie minimalistă sau pentru un living complet alb. Styrene a fost proiectat de designerul englez Paul Cocksedge ca proiect al său pentru teză. Dar, datorită designului interesant, această iluminare l-a făcut celebru pe designer. Astăzi, 10 ani mai târziu, designul este încă foarte popular și face parte doar din gama online a magazinului online Cocksedge. Lampa rotundă originală a fost realizată din pahare de plastic. Astăzi oferă și alte modele interesante care se vor potrivi în casa ta.

Ideea inovatoare de iluminat din Anglia

lampă-pandantiv-rotund-modern-stiren

Iluminatul este compact și practic și se poate potrivi în aproape orice cameră. Încercați – mergeți prin casă și imaginați-vă unde se va potrivi lampa în fiecare cameră. Datorită construcției interesante, există un joc de lumină și umbră, astfel încât se creează o ambianță misterioasă în fiecare cameră. Corpul de iluminat cu pandantiv se potrivește cel mai bine cu designul interior de înaltă tehnologie, interioarele în stil neoclasic sau minimalismul. Combinați lampa cu un covor cu motive argintii în dormitor și vă veți putea relaxa într-o atmosferă răcoroasă sau combinați-o cu elemente de cristal – de exemplu vaze la masa de luat masa și setați accente interesante. Posibilitățile sunt practic nelimitate și lasă mult spațiu imaginației

De la Abigail

Iluminare elegantă – stiren

elegant-iluminat-stiren

Lampă suspendată ecologică realizată din pahare de plastic

lampă suspendată ecologică din pahare de plastic

Stiren de design original

iluminat original cu stiren