Idei meșteșugărești

Un decor frumos de masă din lumânări și pergament

decorare-lumânare-masă-DIY-idee-pergament

Astăzi avem instrucțiuni pentru unul Decoratiuni de masa din lumanari și pergament pentru tine, atât de simplu este chiar și pentru cei mai abili dintre noi. Se potrivește minunat ca decor pentru nuntă, mai ales dacă preferați să faceți fără flori sau doriți să economisiți bani cu mai puține aranjamente florale. Aveți nevoie, printre altele, de vaze transparente din sticlă sau de ochelari frumoși de orice formă.

Un decor frumos de masă din lumânări și pergament – combinațiile

decorare-lumânare-fă-te-singur-masă

Dacă doriți, puteți combina pahare de diferite dimensiuni între ele. Navigați doar pe Internet sau în diverse magazine, pentru că, dacă aveți noroc, puteți găsi și vaze sau ochelari care sunt la vânzare și, prin urmare, mai ieftini. Lucrul grozav este că puteți vinde din nou vazele mai târziu dacă nu aveți nevoie de ele. Cu unul, cu toate acestea, puteți fi sigur că acesta este cazul Decoratiuni de masa din lumanari va crea o ambianță minunat de confortabilă și caldă, pentru că tocmai aceasta este forța lumânărilor.

Pentru decorațiunile de masă din lumânări și pergament aveți nevoie:

pergament-lumânări-decor-masă-idee-fă-o-singur

  • Pergament, de preferință cu un model frumos
  • vaze cilindrice
  • Lămpi de ceai sau lumânări cu LED-uri
  • banda adeziva

Niste sfaturi

instrucțiuni-decorare-lumânări-idee-cum-să-te-faci

Trucul acestui proiect pentru un Decoratiuni de masa din lumanari este să găsești pergament destul de plictisitor care nu se potrivește cu ocazia. În mod ideal ar trebui să aibă un model excelent. S-ar putea să găsiți chiar și unele cu broșuri care să se potrivească cu nunta. Din nou, căutați-l pe internet sau întrebați un magazin de papetărie despre diferite modele și stiluri. Odată ce ați găsit pergamentul potrivit, restul va fi atât de ușor, chiar și un copil Decoratiuni de masa din lumanari ar putea suna. Înfășurați-l în jurul vazei, tăiați partea în exces și lipiți cele două capete împreună cu bandă adezivă.

Compoziția terminată

lumânări-decorare-pergament-trandafiri-ceai-lumină

Când va veni timpul să aprinzi lumânările, ar fi mai bine să folosești o brichetă, mai ales pentru vazele mai înalte. Dacă este interzis să aprinzi lumânări în sala de nunți, vei avea în cele din urmă șansa să încerci aceste lumânări moderne cu LED-uri. Pentru a condimenta lucrurile și a adăuga mai multe modele, alegeți câteva șervețele frumoase. Depinde în totalitate de gustul dvs. dacă alegeți șervețele de hârtie sau șervețelele din pânză. Spre deosebire de majoritatea celorlalte decorațiuni de masă, puteți continua să le folosiți după nuntă, să vă decorați casa cu ele și să creați o atmosferă confortabilă. Acesta este motivul suficient pentru a vă oferi acest lucru Decoratiuni de masa din lumanari și clipește cu pergament, nu-l vei găsi?

Ideea cu hârtie pergament este ideală pentru lumânările de nuntă 

pergament-decorare-lumânări-idee-nuntă

 O idee cu abajururi mici

lumânări-pahar de vin-nuntă-decorare-idee

 Înfășurați paharele de vin cu hârtia 

lumânări-lampă-masă-decorare-pahar-vin-pergament

 O idee de nuntă 

lumânări-de-nuntă-idee-dragoste-scris-pergament-decor

 Tipărit tematic 

nunta-seara-masa-decorare-idee-pergament-lumanari