Idei meșteșugărești

Tinker cu margele de lemn – 15 idei de decorare grozave pentru apartament

Tinker ceramice-păsări-agățate-cachepots-tillandsias cu margele de lemn

Margelele din lemn sunt foarte populare atunci când se realizează bijuterii lucrate manual, cum ar fi brățări, coliere sau cercei. Cu toate acestea, ele sunt utilizate și în gospodărie și pentru decorarea apartamentului. Astăzi vă vom oferi câteva idei despre cum să o faceți acasă clipește cu mărgele de lemn și să poți face singur decorațiuni frumoase. Aceste jardiniere cuiburi de păsări suspendate, de exemplu, nu sunt deloc complicate de realizat și vă vor lumina cu siguranță camera de zi, balconul sau grădina.

Faceți jardiniere agățate cu mărgele de lemn

Tinker cu margele de lemn instrucțiuni-ceramică-păsări-face-propria-veselă

Aveți nevoie de ghivece mici cu figuri de animale, în exemplul nostru sunt folosite păsări ceramice. De asemenea, aveți nevoie de șnururi din piele colorată, sârmă de cupru, inele mici din lemn, margele naturale din lemn, un pistol de lipit fierbinte, foarfece și plante. Vă recomandăm să folosiți tillandsias sau plante suculente pentru plante.

Mai întâi ar trebui să tăiați firul de cupru suficient de mult timp pentru aproximativ 16 mărgele de lemn. Apoi trageți perlele în sus, faceți un cerc și legați un nod. Înfășurați un inel de lemn pe două cordoane de piele și faceți un semn unde ar trebui să atârne pasărea. În cele ce urmează, înnodați cablurile din jurul firului între fiecare 4 mărgele de lemn. După aceea, pasărea din ceramică trebuie lipită de bilele de lemn, aplicând un pic de clei pe partea interioară a mărgelelor cu pistolul de adeziv fierbinte..

Tinker cu margele de lemn – decorați apartamentul rapid și ușor

Tinker cu margele de lemn agățat-oală-trepte-decorare-idee

După ce pasărea este fixată ferm de mărgele de lemn, ar trebui să legăm un nod sub ghiveciul de plante și unul sub inelul de lemn cu un alt șnur de piele. O culoare diferită este preferabilă contrastului. Apoi formează o buclă așa cum se arată mai sus și înfășoară bine șirul. În cele din urmă, puneți tillandsia în oală și cuiburile păsărilor sunt gata.

Fă-ți singur o operă de artă din mărgele de lemn

Tinker dormitor-decor-roz-floare-oglinda cu margele de lemn

Acest candelabru nu poate oferi de fapt nicio lumină, dar este totuși un decor frumos pentru dormitor. Pentru a-l face, aveți nevoie de un coș suspendat din metal, vopsea spray în orice culoare, margele din lemn în două dimensiuni diferite, șnur de bumbac și o mare răbdare. Este ușor de creat, dar consumă mult timp.

Un candelabru din bile de lemn – un plus ideal pentru mobilierul camerei

Realizați o candelabru-oglindă-plantă-decorare-idee cu mărgele de lemn

Mai întâi ar trebui să tăiați cablul în dimensiunea aleasă și să faceți aproximativ 80 de corzi, în funcție de dimensiunea coșului suspendat. Apoi înfășurați câte o mărgele de lemn mică și 8-10 pe fiecare șir. Stropiți coșul suspendat cu vopsea și lăsați-l să se usuce. Când toate șirurile de margele de lemn sunt gata, acestea trebuie legate de coșul suspendat uscat cu noduri duble sau triple. Dacă vă place să experimentați, puteți încerca totuși să conectați lumina la candelabrul de mărgele din lemn.

Folosiți mărgele de lemn în gospodărie

cu-margele-de-lemn-tinere-suport-pentru-prosop-de-mana-inel-montate-pe-perete-albastru-fac-o-singur

Cu aceste mărgele mici puteți face și accesorii de bucătărie în loc să le cumpărați. Prosoapele prezentate sunt ușor de realizat și pot fi vopsite pentru a se potrivi cu decorul bucătăriei tale. Cu bile de lemn ceva mai mari și un inel metalic, puteți obține acest efect frumos ieftin în bucătăria dvs..

Tinker cu mărgele de lemn – numeroase variante pentru o viață prietenoasă cu natura

cu-idei-de-decorare-cu-margele-de-margele-de-lemn-cu-lampa-cu-umeras-cu-suport-foto-cu-suporturi

Deoarece există mărgele de lemn de diferite dimensiuni, acestea pot fi folosite în fiecare cameră. Pentru vestiar, de exemplu, puteți realiza un suport pentru umerașe. Pentru camera de zi sau camera copiilor, puteți atașa suporturi foto la perete și lăsați cele mai bune amintiri din vacanță agățate. Unele bile de lemn fac cordonul lămpii mai interesant și o ghirlandă de lemn va înfrumuseța orice perete alb. Coastele din lemn sunt, de asemenea, excelente și protejează suprafețele de căldură și pete.

Suport prosoape de bucatarie din margele de lemn – practic si elegant

cu-mărgele-din-lemn-titular-pentru-prosoape-bucătărie-idee-bucătărie-de-uz casnic

O altă idee pentru bucătăria dvs. este acest simplu suport pentru prosoape de bucătărie. Este destul de practic, ocupă puțin spațiu și este ușor de asamblat. În plus, puteți decora toate sau unele dintre mărgelele din lemn în mod diferit și puteți crea propriul design.

Înfășurați frumos cadourile cu mărgele de lemn

cu-margele-din-lemn-cadouri-interesante-ușor-rapid-de-ambalat

Puteți împacheta chiar și cadouri cu ajutorul acestor mici bile de lemn elegant și cu gust.

Faceți ghirlande de Crăciun cu mărgele de lemn

cu-margele-de-lemn-ghirlande-colorate-pictate-colorate-de-Craciun-brad

Mărgelele din lemn sunt potrivite pentru decor în fiecare anotimp. Aici vă prezentăm instrucțiunile pentru crearea unei ghirlande interesante și colorate pentru un mic pom de Crăciun. De asemenea, puteți face acest decor frumos împreună cu copiii dvs..

Pașii principali pentru realizarea ghirlandelor cu mărgele de lemn

cu-margele-din-lemn-ghirlande-pictate-manual-fac-it-yourself-decor-de-Craciun

Materialele necesare sunt ata de broderie, vopsea acrilică, ac și pensulă. Veți avea nevoie de burghiul afișat dacă aveți bile de lemn în loc de margele de lemn. Puteți picta mărgelele de lemn cu diferite culori. Utilizați o lungime dublă de ață de broderie așa cum se arată în fotografii și legați noduri în fața și în spatele fiecărei mărgele de lemn. Când toate perlele au fost trase în sus, ghirlanda ta unică este gata.

Stelele Tinker din mărgele de lemn – o bijuterie frumoasă pentru casa ta

cu-margele-de-lemn-decorate-cu-stea-bile-din-cordon-fac-tu-singur

Ca supliment la decorațiunile de Crăciun sau pur și simplu pentru iubitorii de stele, puteți face singuri stele de mărgele din lemn sau fulgi de zăpadă.

Decorațiunile de casă arată frumos pe perete

cu-margele-de-lemn-fac-decorare-fulg-de-nea-decor-de-Craciun-singur

Timpul pentru a face o stea sau un fulg de zăpadă din mărgele de lemn este de aproximativ 30 de minute, dar după aceea aveți decorațiuni frumoase în casă pentru întreaga perioadă de sărbători..

Realizați decorațiuni de Crăciun cu mărgele de lemn

cu-margele-de-lemn-tinere-decor-de-Craciun-ghirlanda-om-de-lemn-suport-lumanare

Cu puțin mai multă imaginație, puteți crea numeroase decorațiuni festive pentru sezonul de Crăciun. Aici am prezentat câteva idei, cum ar fi bărbați din lemn cu pălării sau suporturi de coroane, dar cu siguranță puteți veni cu multe altele chiar dvs..

Coasterele cu mărgele din lemn – un accesoriu popular pentru fiecare gospodărie

cu-margele-de-lemn-fac-usor-de-fabricat-farfurii-fac-cupe-fierbinti

Acest coaster simplu nu este complicat de realizat, dar este cu adevărat util și elegant în același timp. Tot ce trebuie să faceți este un șir și câteva mărgele de lemn de dimensiuni medii.

mărimea Dulapuri din lemn pentru ceainice

cu-margele-de-lemn-tinzatoare-sub-coaster-hand-made-ceainic-bile-din-lemn-bucatarie

Un coaster mai mare poate fi realizat doar cu încă câțiva pași. Bilele de lemn sunt utile, deoarece protejează blaturile din bucătărie și masa de masă de pete nedorite.

Tinker coaster hexagonal cu margele de lemn în șase trepte

cu-mărgele-din-lemn-șifoniere-de-coastă-vă-faceți-vă-fir-cu-ac-instrucțiuni

Mai sus am arătat cum poți să faci singur un trivet pentru un ceainic. Acestea pot fi găsite și în magazine, dar este mult mai distractiv să te joci cu copiii sau prietenii de acasă.

Margele de lemn pentru obiecte de artizanat sunt folosite peste tot în casă

cu-margele-de-lemn-comutatoare-de-lumini-cu-cordon-de-cablu-colorate-cu-bile-din-pictate-colorate

Margelele colorate din lemn se potrivesc în fiecare cameră și pot fi, de asemenea, fixate pe corzi existente. De exemplu, prezentăm acest întrerupător de lumină, care este împodobit cu câteva mărgele colorate din lemn și arată foarte drăguț.

Faceți decor pentru grădină cu mărgele de lemn

cu-margele-de-lemn-morcovi-morcovi-portocalii-iepuri-gradina-decor-pascala

Fie de Paște sau pur și simplu pentru că arată frumos în grădină, iepurii cu morcovi sunt foarte populari pentru decorare. Cu mărgele de lemn de culoare portocalie puteți face morcovi mici și vă puteți bucura de un decor frumos de primăvară.

Decorează candelabrul cu mărgele de lemn

cu-margele-din-lemn-abajur-abajur-apartament-decor-carte-alb-floare-carte

Candelabrul dvs. simplu poate fi împodobit cu margele de lemn pentru un aspect mai elegant, oferindu-vă o senzație de natură prietenoasă în casă.

* Puteți citi instrucțiunile complete pentru crearea jardiniere suspendate Aici Găsi.

* Faceți un suport pentru prosoape – veți găsi toate materialele și pașii necesari Aici.

* Faceți stele / fulgi de zăpadă cu mărgele de lemn – completați instrucțiunile de sub aceasta legătură.