Idei meșteșugărești

Tinker comoara din diferite materiale – 15 idei grozave

Cufărul cu comori, din carton, cufărul cu comori mici

Aproape toți copiii și mai ales băieții sunt entuziasmați de numeroasele povești pentru pirați și comori ascunse. Din acest motiv, vânătoarea de gheață este considerată unul dintre cele mai populare jocuri la zilele de naștere și petreceri ale copiilor. Comorile colectate ar trebui apoi ascunse și depozitate corespunzător. În acest scop, puteți face un cufăr pentru comori pentru copilul dvs. și îl puteți decora frumos. Deci, toate monedele de aur și bijuteriile sunt depozitate corespunzător și bine ascunse. Vânătoarea de comori este, de asemenea, mai distractivă cu un cufăr de casă, deoarece nimeni nu știe exact cum arată. Cum puteți să creați singur o cutie de comori și ce materiale sunt cele mai bune pentru aceasta, puteți afla în articol.

Faceți o ladă dintr-o cutie cu ouă

Pieza comorilor-ideea-carton-ou-cutia cu comori

Pirații din povești sunt mereu în căutarea unor comori grozave, care sunt adesea ascunse într-un cufăr decorat pe o insulă pustie. Lăzile de comori sunt de obicei din lemn și au o încuietoare mare care poate fi deschisă doar cu cheia potrivită. Deoarece un cufăr de tezaur din lemn este mult mai complicat să te faci singur, am găsit câteva alternative la lemn care sunt mult mai ușoare și în același timp sunt potrivite pentru obiecte de artizanat cu copii. De exemplu, puteți condimenta cutia de ouă goală și puteți crea cu ea o veritabilă comoară. Procedura este foarte ușoară și cei mici pot ajuta și ei.

Pieza de comori-Tineri-Pieza de comori-pirat-cutie cu ouă

Ai nevoie doar de câteva materiale pentru acest proiect de ambarcațiuni creative, deci este considerat foarte ieftin. Iată lista scurtă a materialelor:

  • o cutie pentru ouă sau altă cutie mică de carton
  • vopsea acrilică maro și aurie
  • Pensulă
  • stilou negru
  • Decorațiuni și decorațiuni la alegere (de ex. Știfturi, bijuterii decorative, autocolante etc.)

Cutia cu ouă pentru șase ouă este cea mai bună pentru această idee de ambarcațiuni, deoarece seamănă cel mai mult cu un cufăr. În primul rând, tu sau copilul ar trebui să pictați cutia cu ouă. Vă recomandăm culoarea maro, deoarece creează un aspect de lemn. Vopsiți cutia atât în ​​exterior, cât și în interior și lăsați-o să se usuce bine. Apoi, puteți decora capacul cu dungi aurii și puteți picta câteva șuruburi pe el cu stiloul. Vopsiți închiderea cutiei în aur pentru a face o încuietoare.

Cufărul de comori-jucărie-cutie-ouă-pirați

De asemenea, puteți vopsi interiorul lăzii cu aur sau îl puteți lăsa maro. Alternativ, poate fi acoperit cu o țesătură mătăsoasă sau cu niște hârtie de țesut pentru a proteja comorile. Departamentele din cutia pentru ouă sunt perfecte pentru monedele de aur, pe care le poți face și tu. De exemplu, cartonul poate fi decupat într-o formă rotundă și vopsit în aur.

Sfat: cu puțină vopsea 3D, puteți face frumoase piese de aur cu gravuri pentru lada de comori. Pentru a face acest lucru, aplicați vopseaua 3D înainte de a vopsi cartonul și folosiți-o pentru a desena orice simboluri, cum ar fi cranii sau diverse inițiale. Lăsați-l să se usuce peste noapte și apoi vopsiți cartonul cu aur.

Realizați o cutie de comori din carton pentru jocuri distractive pentru copii

cufăr-comoară-decorați-decorați-hârtia-țesătura

În general, cu cât este mai mare cufărul cu comori, cu atât mai multe comori poți găsi sau păstra în el. Dacă doriți să creați un cufăr mai mare, cartonul este cel mai bun material pentru acesta. Cartonul poate fi folosit pentru a proiecta cufere de comori de orice dimensiune și pentru a le vopsi și decora în diferite moduri. În plus, nu trebuie să cumpărați acest material, puteți folosi cutii vechi din diverse articole.

Pieza de comori-monstru-carton-vopsea-monede

Deficiențele dintr-o cutie de comori din carton pot fi ușor ascunse cu un decor adecvat, astfel încât cufărul să arate întotdeauna bine. Fie că îl vopsiți cu culoare, îl acoperiți cu țesătură sau îl decorați cu tehnica șervețelului, vă decideți singur. Umplerea unui cufăr poate fi la fel de variată. De la monede de aur la bucăți de aur la diferite bijuterii și alte obiecte de valoare. Principalul lucru este că cutia este bine umplută și că va aduce o mare bucurie celui care o găsește.

Instruciuni din carton care aranjează pieptul cu comori

În imagine veți găsi instrucțiuni simple despre cum să faceți o frumoasă cufă dintr-o cutie de scutece. Tehnica funcționează cu orice altă cutie, desigur, atâta timp cât este dreptunghiulară și suficient de adâncă. Pentru a ușura vopsirea și decorarea cutiei de carton, aceasta este mai întâi demontată și apoi reasamblată cu partea exterioară spre interior. Doar lipiți marginile și baza este gata.

Pentru a face un capac tipic pentru cufărul de comori, aveți nevoie de o altă bucată de carton. Decupați mai întâi două semicercuri de dimensiuni egale, care sunt cele două capete ale capacului. Acum decupați un dreptunghi de o dimensiune adecvată și creați o umflătură. Atașați piesa mare la capete și capacul este gata.

cufăr-comoară-carton-carton-pur și simplu-decorați

Când cele două părți ale cuferei sunt gata, ar trebui să le asamblați. Dacă este posibil, lucrați din interior pentru a nu păta exteriorul cutiei. Când ați terminat de jucat cu lada de comori, ajungem acum la decor. Din nou, maro este culoarea perfectă, deoarece creează un aspect de lemn. Cu toate acestea, puteți alege orice altă culoare pentru cufărul de comori pirat. Decorul este doar o chestiune de gust și poate fi ajustat în funcție de preferințele copilului dumneavoastră.

Pieza de comori-jucărie-carton-idee-decorare

Dacă cartonul folosit nu arată foarte bine cu vopsea, îl puteți acoperi și. Hârtia de ambalat funcționează foarte bine în acest caz. Puteți folosi, de asemenea, diverse panglici cadou pentru a decora și a face un cufăr cu comori foarte special.

Pieza de comori-jucărie-carton-hârtie-decorare-ziua de naștere a copiilor

Lada de comori făcută de sine oferă multe idei minunate pentru o petrecere de ziua copiilor cu motto-ul piraților. Puteți folosi cufere de comori ca decorațiuni de masă la petrecerea piraților și le puteți umple cu dulciuri sau le dați. Lada de comori creează atmosfera potrivită și se combină perfect cu alte motive de pirați. Comoda este perfectă și pentru un joc de vânătoare de comori. Poate fi umplut cu comori și ascuns undeva în grădină sau în apartament. Apoi, copiii pot căuta comoara cu ajutorul unei hărți a comorilor și se pot distra mult.

Tinker cufăr de comori din lemn

pirate-comori-piept-comori-lemn-de-înghețată

Puteți face și o cutie de tezaur din lemn, dar forma exactă a pieptului poate fi mult mai dificilă. De aceea, am venit cu o idee simplă care nu arată ca un adevărat cufăr de comori, dar este minunată pentru comorile copiilor. Această cutie este făcută numai din bețișoare pictate care sunt legate împreună cu lipici. În funcție de numărul de bastoane de gheață folosite, puteți crea un cufăr de adâncime superficial sau mai adânc. Un capac poate fi apoi proiectat din același material și decorat cu autocolante diferite.

Pieza comorilor-lemn-decorator-vopsea

Alternativ, puteți cumpăra o cutie simplă din lemn și o puteți decora ca o ladă. Cel mai bine este să lăsați sarcina copiilor. Pentru a face acest lucru, asigurați-le culori potrivite pentru lemn. Dacă se dorește, lada de comori poate fi furnizată cu numele copilului, astfel încât să devină mai personal.

O ladă poate fi folosită și pentru ca copiii să-și păstreze propriile comori, cum ar fi monedele, baloanele și alte obiecte care sunt de o mare importanță pentru ei. Fetițele au, de obicei, deja niște bijuterii și le pot ascunde în cufărul din lemn.

Faceți o cutie de comori din carton și hârtie

Pieza de comori-jucărie-șablon-manual-din-carton-mic

Cuferele de comori simple pot fi, de asemenea, tencuite cu carton sau hârtie și sunt, la rândul lor, perfecte pentru jocurile distractive ale copiilor. Puteți, de exemplu, să imprimați un șablon de artizanat simplu și gratuit de pe Internet și să creați comoda conform instrucțiunilor date. Deci, nu vă puteți înșela cu dimensiunile, iar trăsăturile arată întotdeauna bine.

cufăr de comori-jucărie-simplu-hârtie-cutie-de-pantofi

Puteți realiza un cufăr la fel de simplu, folosind o cutie de pantofi ca material. Cutiile pentru pantofi sunt potrivite pentru gospodărie și pentru obiecte de artizanat cu copii, deoarece oferă mult spațiu de depozitare și din ele se pot face lucruri frumoase. O cutie de comori funcționează foarte bine și din cutia de pantofi, deoarece are o formă potrivită. Puteți face un comert super rapid singur sau cu copiii acoperind cutia de pantofi cu hârtie maro și decorând colțurile cu hârtie de culoare galbenă. Cu o mică încuietoare galbenă, cutia de pantofi simplă poate fi transformată rapid într-un cufăr de comori grozav.

Cufărul de comori-cârlig-cutie de pantofi-hârtie-cauciuc spumant

Cu toate acestea, dacă doriți să creați un cufăr de tezaur mai atrăgător, puteți decora cutia de pantofi și să rotunjiți cufărul cu un capac asortat. În plus față de hârtia colorată, puteți utiliza și cauciuc spumant. Materialul este ușor de lucrat și îl puteți folosi pentru a masca părțile laterale și a crea o gaură de cheie creativă. Lăsați creativitatea să se elibereze.

Cufărul de comori-claxon-cutie de pantofi-cauciuc spumant

Dacă doriți să pictați cutia de pantofi, ar trebui să o acoperiți mai întâi cu hârtie mache. Suprafața cutiei de pantofi este de obicei dificil de vopsit, ceea ce se face mult mai ușor cu hârtia mache. De asemenea, puteți face curbura tipică pentru cufărul comorilor lipind un obiect curbat pe capacul cutiei de pantofi și apoi acoperindu-l cu hârtie mache. Decorați capacul cu cauciuc spumant strălucitor și marele cufăr de comori pirat este gata.

cufăr de comori-bricolaj-hârtie-pungă-de-hârtie

Puteți folosi chiar și pungi de hârtie disponibile în comerț pentru a realiza cufere simple de comori prin pliere într-un mod adecvat. Mai întâi deschideți punga și puneți-o în poziție verticală. Apoi tăiați toate cele patru colțuri, lăsând partea de jos 6-7 centimetri netăiată. Acum îndoiți marginile mai mici spre interior, precum și una dintre cele mai mari. Apoi, proiectați partea rămasă ca capac al cuferei, așa cum se arată în imagine. Decorați doar cu mânere și o gaură de cheie, iar cufărul de comori simplu este gata.