Idei meșteșugărești

Realizarea dopurilor de flori cu copiii – 6 idei simple cu instrucțiuni

Știfturi de flori Tinker cu idei pentru copii-instrucțiuni-primăvară-vară-toamnă

Căutați ideea de meșteșuguri perfectă cu care să nu puteți doar să condimentați grădina, dar să îi țineți pe micuții dvs. ocupați în același timp? Atunci ce zici dacă ești simplu, dar frumos Știfturi de flori cu copii, cu care îți poți decora apoi paturile de flori și chiar paturile de legume? Există multe variante diferite pe care le puteți încerca și în orice moment al anului. Pregătește-te pentru primăvara care vine cu următoarele instrucțiuni de artizanat în timpul iernii sau folosește ideile pentru artizanat de primăvară cu copiii. Chiar și vara și toamna, este departe de a fi prea târziu pentru DIY cu copii.

Știfturi de flori Tinker cu copii – idei din diferite materiale

dop pentru flori cu materiale pentru copii-reciclare-capace pentru sticle

Folosiți o mare varietate de materiale. Poți juca cu ghinde sau poți folosi mărgele și chiar argilă artizanală cu care poți realiza orice figuri sau elemente pentru figuri împreună cu cei mici. Un astfel de proiect este, de asemenea, ideal pentru reciclare. Deci, dacă aveți încă câteva lucruri pe care vreți să le aruncați, vă puteți răzgândi acum.

Dopuri pentru flori cu copii – flori din capace

bețișoare de flori Tinker cu capac pentru sticlă pentru copii-metal-lipici-vopsea

Pentru această decorație pentru grădină aveți nevoie doar de:

 • 7 capace de sticlă pe floare
 • 1 frigarui de kebab per floare (optional din lemn sau metal)
 • Spray vopsele și lacuri în orice culoare
 • pensulă
 • Pistol de lipit fierbinte sau alt lipici

Capacele sunt lipite împreună ca o floare cu ajutorul lipiciului. În acest scop, un capac servește drept centru, iar celelalte sunt dispuse în jurul acestui capac. Odată ce lipiciul s-a uscat, floarea poate fi vopsită după dorință, cu care cei mici se vor distra foarte mult. Dacă lucrați cu vopsele spray, cel mai bine este să preluați pulverizarea sau să echipați copilul cu o mască de protecție. În plus, vopselele spray sunt utilizate numai în exterior. Odată ce vopseaua s-a uscat, puteți atașa frigarui.

Știfturi de flori Tinker cu copii – instrucțiuni cu vase de sticlă

dopuri de flori cu copii, cu idei de epocă-vase-din-sticlă-vase-farfurii

 • Plăci din sticlă sau plastic transparent
 • vaze mici din același material
 • lipici fierbinte
 • Capace stilou
 • Vopsele pentru sticlă
 • Shish kebab frigarui cu o buclă care se potrivește în capac

dop de flori-tinker-copii-instrucțiuni-materiale-metal-stick-lipici

Puteți proiecta partea inferioară a plăcilor și exteriorul vaselor după cum doriți. Vopsiți în petale de flori sau alte modele, apoi lăsați vopseaua să se usuce. Folosiți adeziv fierbinte pentru a lipi un capac în spatele fiecărei farfurii și o mică vază în față. Apoi puneți frigăruiul în capac și puneți celălalt capăt înapoi în pat.

flori-plug-tinker-copii-farfurii-romantice-gradina-decor-paturi de flori

În loc de vaze, plăcile mai mici pot fi pur și simplu folosite și lipite una peste alta, astfel încât acestea să devină din ce în ce mai mari spre exterior. Plăcile metalice sau tăvile rotunde sunt, de asemenea, minunat de potrivite și adaugă un accent romantic romantic patului dvs. de flori.

Faceți buburuze

dop de flori-jucărie-copii-buburuză-insectă-ambarcațiuni-argilă-ghiveci

Puteți face această buburuză drăguță din lut de artizanat, care este foarte distractiv și ușor pentru copii. Cel mai bun mod de a obține antenele insectelor este cu bucăți mici de sârmă. Aceasta este, de asemenea, o idee minunată pentru artizanatul de primăvară sau dacă doriți să faceți ceva pentru Ziua Mamei. Există argilă artizanală care se întărește în cuptor, dar și argilă care se usucă în aer. Pui cifrele pe o frigăruie de lemn înainte ca acestea să devină tari. Dacă coaceți lutul în cuptor, fie folosiți frigărui metalice, fie pur și simplu înțepați o gaură cu frigăruiul din lemn și puneți-l înapoi numai după coacere. De asemenea, puteți face un bondar în acest fel. Ca decor pentru plantele de casă și grădină, puteți face, de asemenea, fluturi minunate cu flori.

Acadele pentru grădină

dop de flori-tinker-copii-hartie-farfurie-tinker-idee-pictura-celofan

 • Farfurie de hartie
 • celofan
 • culoarea verde și roșie
 • Bastoane de lemn
 • bandă
 • Adeziv fierbinte sau alt adeziv pentru copii

Dacă doriți să faceți aceste dopuri de flori cu copii, v-ați decis un proiect de artizanat foarte simplu. Ați putea fi surprins la început că cartonul este folosit ca decor de grădină, dar este protejat de umiditate de celofan. Plăcile de hârtie sunt proiectate cu modele tipice de acadea pe partea inferioară. Două dintre plăci sunt apoi tăiate și lipite împreună astfel încât să se creeze o cavitate și tăieturile să fie în același loc. Puneți bățul de lemn prin orificiul creat în acest fel. Apoi celofanul este înfășurat în jurul acadele și legat cu o panglică. Puteți pune deja decorațiunile de grădină în pat.

Dop pentru etichetarea plasturii de legume

flower-plug-tinker-children-draw-spoon-mod-podge

Dacă doriți să vă învățați copiii cum să facă grădină, puteți lua cu voi această idee de artizanat și puteți combina grădinăritul cu distracția manuală. La urma urmei, cei mici nu pot distinge toate legumele în funcție de plantele lor. Deci, este doar un avantaj dacă faceți dopuri de flori cu copiii și astfel creați o imagine de ansamblu confortabilă în pat. Puteți folosi linguri metalice vechi pe care le echipați cu desene mici și litere, pe care desigur copiii le desenează și le scriu singuri. Pentru a face acest lucru, desenați varietatea respectivă de legume pe o bucată de hârtie și scrieți numele acesteia. Desigur, desenul nu trebuie să fie mai mare decât lingura. Apoi sunt decupate și lipite pe lingură cu ajutorul Mod Podge, care poate fi cumpărat în magazin. Lucrările de artă terminate sunt apoi plasate convenabil în pământ.

Există multe alte modalități de a realiza conectori de acest tip. De exemplu, un joc vechi de scrabble sau cuvinte, în care lipsesc unele litere pentru a nu mai putea fi jucat, poate fi folosit pentru a lipi legume și ierburi pe bețe de lemn. Acesta este un proiect deosebit de rapid și ușor pentru copii. Fii creativ și lasă-ți imaginația să fugă.

Dopuri de grădină pentru fiecare anotimp cu perle

floare-plug-tinker-copii-margele-colorate-colorate-mânere

Dacă doriți să faceți astfel de dopuri de flori cu copiii, veți avea nevoie de următoarele lucruri:

 • Tije metalice cu filet
 • Nuci pentru a se potrivi cu tija
 • Mânerele pentru ușile dulapului care pot fi înșurubate pe bară
 • Margele cu o gaură suficient de mare pentru tijă

Deșurubați o piuliță la un capăt al tijei. Apoi, puteți atașa perlele după cum doriți și puteți proiecta modele și combinații de culori după cum doriți. Odată ce ați ajuns sus, lăsați un spațiu suficient de mare pentru a înșuruba mânerul. Proiectul este deja finalizat și poate fi folosit pentru decorarea paturilor sau ghivecelor de flori.