Idei meșteșugărești

Realizarea de fluturi cu copii – 24 de idei grozave pentru un decor de primăvară

Faceți fluturi cu amprente pentru copii - vopsele pentru deget-acrilic-idee

Fluturii sunt cu siguranță una dintre cele mai populare insecte. Și copiii se bucură și de fluturii colorați. Pentru a întâmpina primăvara, puteți să vă așezați împreună cu copiii dvs. și să vă distrați după-amiaza cu obiecte de artizanat făcând fluturi drăguți din diferite materiale. Pentru a putea găsi, de asemenea, sugestii minunate, avem câteva idei și instrucțiuni pentru artizanat în acest articol Realizarea de fluturi cu copiii compilat. Cel mai bine este să începeți imediat!

Copiii fac fluturi din ziar

Faceți fluturi cu copii - ziar-ziar-ziar-vopsea-colorat-ori

Puteți folosi un ziar vechi pentru această idee meșteșugărească. Hârtia de ziar este foarte subțire și mai ușor de îndoit. De asemenea, absoarbe minunat culorile. Și începi și cu culorile. Pentru ca copiii să facă fluturi, puneți două bucăți de ziar de orice dimensiune și formă pătrată gata și vopsiți-le în culori strălucitoare frumoase. Tu decizi exact care.

Realizarea de fluturi cu copii – instrucțiuni

Realizarea de fluturi cu copii instrucțiuni-easy-tinker-ideas-paper

Apoi acordați culorilor suficient timp pentru a se usca. La urma urmei, nu doriți să vă colorați inutil mâinile atunci când faceți fluturi cu copii. Între timp, puteți picta al doilea pătrat. Apoi puteți merge mai departe și faceți fluturi din hârtie. În acest scop, hârtia este pliată ca un acordeon dintr-un colț în opus. Legați ambele elemente împreună cu dispozitivul de curățare a țevilor.

Realizarea florilor cu copiii din hârtie, fetru și plastic – 16 idei creative

Realizați decorațiuni frumoase pentru primăvară alături de copii – 15 idei simple

Realizarea florilor de hârtie: 10 instrucțiuni DIY pentru decorațiuni de primăvară din hârtie colorată și creponată

Realizarea de fluturi cu copii – idei cu lână

Faceți fluturi cu copii-înghețată lemn-băț-inspirație-curățator de țevi

A face fluturi cu un curățător de țevi este o idee bună, deoarece poate fi îndoit de copii fără probleme. Puteți face, de asemenea, astfel de fluturi amuzanți cu copii cu bețișoare și lână în orice culoare. În primul rând, lipiți două lipici de gheață împreună sub forma unui “X” și lăsați lipiciul să se usuce bine. Alternativ, puteți omite adezivul și legați tulpinile imediat.

Decorațiuni de primăvară Tinker – instrucțiuni pentru legare

Faceți fluturi cu instrucțiuni de artizanat pentru copii-bețișoare de înghețată-lână-bricolaj

Apoi, puteți trage fluturele ca în instrucțiuni, pur și simplu legându-l. Arătați-le copiilor cum este și lăsați-le pe următorii fluturi. Ultimul pas este modelarea corpului pentru a face fluturi cu copiii. Cel mai simplu mod de a proiecta capul este cu o minge de lemn, cum este folosită pentru bijuterii.

Faceți fluturi cu pâslă

Faceți fluturi cu pâslă pentru copii-țesătură-galben-albastru-sârmă de pluș

A face fluturi cu copii la Paște este o modalitate minunată de a extinde decorațiunile de Paște și de a crea o stare de spirit chiar mai primăvară. Folosiți țesături colorate din fetru sub formă de cerc atunci când faceți fluturi cu copii. Cel mai simplu mod de a obține aspectul ridat este cu ajutorul unui ac. De asemenea, copiii pot lega cercurile de fetru împreună cu un curățator de țevi.

Creați idei pentru copii cu bandă washi

Faceți fluturi cu copii washi-tape-înghețată stick-wiggle ochi-pumn-inimi

Pentru această idee de a face fluturi cu copii, veți avea nevoie de un pumn în formă de inimă sau de a face un șablon pentru a vă asigura că aripile ies la fel. Lipiți câteva benzi colorate de bandă washi pe o foaie de hârtie sau carton și apoi tăiați formele inimii. Lipiți un băț de gheață sau altceva pentru corpul din mijloc. Tot ce lipsește este o pereche de ochi și antene.

Artizanat cu copii primăvara – fluturi din hârtie de construcție ca decor de stilou

Faceți fluturi din hârtie de construcție creion colorat-decorare-accesorii-hârtie de construcție

Din nou, un șablon este un avantaj dacă faceți astfel de fluturi cu hârtie de construcție. Acestea sunt folosite pentru a decora creioane colorate și creioane frumos și pentru a face desenul și scrierea chiar mai plăcute. Dacă doriți să faceți fluturi cu copii, puneți gata hârtie de artizanat de diferite culori și câteva elemente decorative precum aceste stele. Perlele sau sclipici sunt, de asemenea, potrivite.

Realizarea de fluturi din hârtie de construcție a fost ușoară

Faceți fluturi cu copii creion colorat-deco-idee-decorați-stele

Mai întâi, tăiați orice număr de fluturi. Apoi împăturiți acest lucru în jumătate, după care tăiați două fante în cută așa cum se arată în instrucțiunile de mai sus. Dacă faceți aceste fluturi cu copii, cei mici pot continua să decoreze. Puneți niște lipici în locurile dorite, care pot fi marcate și cu un stilou, apoi întindeți decorul pe ele.

Faceți un fluture cu o lingură de lemn

Faceți fluturi cu pixuri pentru copii, hârtie cu pixuri de culoare neon

Ca alternativă la hârtia artizanală colorată, puteți folosi și hârtie de construcție neagră dacă faceți fluturi cu copii. Deoarece fundalul negru poate fi pictat perfect cu culori neon. Orice model poate fi proiectat. Apoi sunt din nou fante în aripi. O lingură de lemn servește ca corp și cap în acest exemplu.

Artizanat cu fidea fluture

fluturi-tineri-copii-paste-vopsea-imagine-lipici

Dacă sunteți în căutarea unei idei pentru copii mici care să nu necesite foarfece, acesta ar putea fi doar lucrul pentru dvs. Tăiței fluture crudi sunt pur și simplu vopsiți și pot fi folosiți apoi într-o varietate de moduri. Ori creezi o astfel de imagine sau folosești pastele vopsite pentru a face fluturi cu copiii.

Tinker mobil

Realizați fluturi din hârtie de construcție mobil-decorați-vă-decorare-primăvară

Multe dintre ideile de a face fluturi cu copii, pe care le-am pus laolaltă aici, sunt potrivite și pentru realizarea personală a unui telefon ca acesta. Pentru a face acest lucru, fluturii sunt pur și simplu agățați de un inel de lemn cu un șir colorat. De asemenea, sunteți binevenit să faceți un inel din sârmă și apoi să-l înfășurați cu un material mai frumos. O ghirlandă poate fi făcută și din fluturi.

Faceți fluturi cu role de toaletă

fluturi-tineri-copii-amuzant-toaletă-role-șablon-creioane-colorate-pagini-de-colorat

Artizanatul cu role de hârtie igienică este la modă și practic, motiv pentru care nu dorim să vă ținem astfel de idei. Rulourile de hârtie igienică pot fi folosite minunat pentru realizarea corpului fluturelui. Puteți înfășura rola cu orice hârtie și o puteți face mai frumoasă sau o puteți picta. Copiilor le este chiar mai ușor să facă fluturi cu următorul șablon.

Fluture șablon de artizanat

fluturi-bricolaj-copii artizanat-șablon fluture-aripi-corp-toaletă-rola-idee de artizanat

După cum am spus, puteți utiliza și acest șablon pentru acest fluture. Acesta este pur și simplu tipărit în dimensiunea corectă și decupat. După aceea, cu ajutorul elementelor, puteți face fluturi cu copii. Rola este lipită de partea verde și aripile pot fi colorate și apoi ajung în spatele rolei.

Faceți poze cu ferestre cu flori uscate

fluturi-tineri-copii-fac-flori-uscate-fereastra-imagine-ta

Primăvara, puteți folosi și flori uscate pentru a face fluturi cu copiii. Mai întâi ai nevoie de un cadru de hârtie în formă de fluture. Apoi distribuie o mulțime de flori în ea. Dacă sunteți mulțumit de compoziție, adăugați o bucată de hârtie de calc în aceeași formă cu cadrul. Aceasta servește ca fundal, ca să spunem așa, închide orice fisuri și ține bine toate florile.

șablon de artizanat fluture

Decorați ferestrele cu fluturi

fluturi-tineri-copii-ferestre-decorare-crepe-hârtie-hârtie-transparentă

Puteți crea o altă variantă a acestui decor de fereastră făcând fluturi cu hârtie de calc. Din nou veți avea nevoie de un cadru de hârtie, care va fi apoi completat cu resturi colorate de hârtie pergament. Alegeți singur culorile. După ce ați făcut aceste fluturi cu copii, le puteți folosi ca imagini de ferestre și puteți decora ferestrele cu ele.

Faceți fluturi cu spirale și tehnica batik

fluturi-tineri-copii-clopot-cu-pânză-efect-batik

De asemenea, puteți folosi țesături de culoare deschisă atunci când faceți fluturi cu copii. Puteți să le pictați după cum doriți sau să utilizați tehnica batik, așa cum se arată aici, pentru a crea culori și modele frumoase ale aripilor. Prosoapele se îndoaie în mijloc cu ajutorul șnururilor. Apoi adăugați ochi googly, gură și antene. Fluturii frumoși pot fi, de asemenea, evocați din tul.

Copiii fac fluturi din tul decoratiuni de primavara

Faceți fluturi cu filtre de cafea

fluturi-tineri-copii-filtru-cafea-filtru-usi-acuarela-usor

Puteți obține un efect similar dacă proiectați filtre de cafea cu culori. Cel mai bine este să folosiți acuarele. Din nou, puteți face fluturi cu sârmă sau cu sârmă de pluș, deoarece astfel veți obține un proiect deosebit de simplu pentru a face fluturi cu copii. Lăsați culorile să curgă frumos unul în celălalt.

Artizanat cu obiecte de uz casnic

fluturi-tineri-copii-saci-filtru-cleme-roz-violet

Deci, a face fluturi cu saci de filtru este o idee deosebit de grozavă și interesant este că nu există doi fluturi care să fie ca celălalt. De asemenea, puteți înlocui dispozitivele de curățare a țevilor cu un cuier pentru haine sau combinați ambele. O țesătură din lemn poate fi, de asemenea, frumos pictată sau decorată cu sclipici.

Faceți aripi pentru fluturi cu hârtie creponată

fluturi-tineri-copii-aripi-crepe-hârtie-benzi-lipici-costum-accesorii

Astfel de aripi consumă mult timp, dar sunt foarte ușor de imitat. Și copiilor tăi nu le va lipsi să petreacă mult timp făcând obiecte de artizanat. Pur și simplu decupați formele aripilor din carton, pe care copiii le pot proiecta apoi cu resturi de hârtie creponată. Aripile sunt legate împreună cu șnur, care este legat în același timp pentru a crea bucle pentru brațe.

Artizanat cu farfurii de hârtie

fluturi-tineri-copii-ferestre-poze-hârtie-farfurii-înghețată-băț-copii-mici-vopsea

Aripile de fluture pot fi realizate dintr-o singură farfurie de hârtie. Lăsați copiii să picteze mai întâi plăcile în forma lor originală. Cei mici aleg singuri culorile și modelele, dar ar trebui să fie cât se poate de veseli. Apoi, plăcile pentru a face fluturi sunt mai întâi tăiate în jumătate cu copiii și apoi în formă de aripi. Aici corpul este format dintr-un băț de gheață, dar poate fi realizat și dintr-un alt material.

Fluture de hârtie

fluturi-tineri-copii-lipici-jumătate-placă-carton-puncte-model

Aici, de exemplu, hârtia a fost utilizată aproape exclusiv pentru a face fluturi cu copii. Doar ochii googly sunt confecționați dintr-un material diferit. Aripile sunt proiectate cu un model de puncte, în timp ce plăcile au fost tăiate cu foarfece speciale, astfel încât marginile să obțină modele frumoase. Veniți cu ceva cu lucruri pe care le aveți la îndemână.

Tinker cu dopuri

fluturi-tineri-copii-plută-idee-inimioare-aripi-construcție-hârtie-ochi zvâcnitori

Acești fluturi plută simpatici sunt practic realizați ca varianta cu rola de toaletă. Aripile în orice formă sunt lipite pur și simplu de spate. Pentru exemplul de mai sus, aripile au fost proiectate în formă de inimă, iar dopul a fost echipat cu ochi googly și o gură pictată. O mare varietate de materiale pot fi folosite pentru a face fluturi cu copii.

Faceți fluturi cu copii din materiale naturale

fluturi-tineri-copii-materiale-naturale-foi-de-hârtie-de-țesut-colorate

Puteți lucra cu materiale naturale. Aripile pot fi realizate din frunze sau petale, în timp ce ramurile și alte lucruri pot fi folosite ca corpuri. Un exemplu frumos este ideea de a face fluturi cu copii din imaginea de mai sus. O foaie de hârtie este folosită ca fundal, care este apoi proiectată cu fluturele.

Instrucțiuni artizanale pentru fluture cu frunze

fluturi-tinereți-copii-corp-modelare-bobble-cap-argilă-pene

Frunzele sunt întinse pe foaie așa cum se arată și lipite. Apoi, modelează un corp din lut de artizanat și folosește o balonare ca cap. Sunteți binevenit să folosiți pomponi pentru întregul corp. Palpatoarele sunt realizate din pene artificiale, în timp ce corpul de lut este decorat cu hârtie de țesut mototolită la sfârșit. Ai terminat deja să faci fluturi cu copii.

Faceți un loc de hrănire pentru fluturi

fluturi-tineri-copii-hranire-loc-insecte-bricolaj-proiect-cana-roz

Puteți face o stație de hrănire și astfel puteți atrage un număr deosebit de mare de fluturi în grădină. Mai întâi ar trebui să faceți fluturi cu copii, pe care apoi să le lipiți pur și simplu pe pahare de hârtie. Îl puteți agăța cu un cablu pe care îl atașați de marginea cănii. Apoi puneți fructe proaspete în ceașcă. De asta se pot hrăni fluturii.

Faceți fluturi cu role de toaletă

fluturi-tineri-inele-copii-inele-toaletă-role-pluș-sârmă-corpuri

Aici puteți vedea o altă variantă a modului în care puteți folosi role de toaletă atunci când faceți fluturi cu copii. Rolurile sunt tăiate în inele, care sunt apoi utilizate pentru a clipește aripile. Fluturii sunt potriviți atât pentru închidere, cât și ca dop pentru ghivece de flori după ce au fost prevăzuți cu frigarui.

Lipirea fluturilor în loc de coasere

fluturi-tineri-copii-adulți-coase-nasturi-culori-primăvară

Întrucât micuții tăi încă nu pot coase încă, poți schimba puțin această idee. Deoarece pâsla este utilizată ca material, puteți folosi cu ușurință adeziv în loc de cusătură atunci când faceți aceste fluturi cu copii. Butoanele pot fi, de asemenea, lipite. În loc de butoane, puteți utiliza și orice alt material pentru corp.

Realizarea de fluturi cu copii – origami pliante

fluturi-tineri-copii-origami-colorate-insecte-hartie-de-constructie

De asemenea, puteți obține fluturi prin simpla pliere. Există diferite variante și instrucțiuni care sunt potrivite pentru a face fluturi cu copii. Fluturii finisați pot fi folosiți din nou pentru ghirlande sau dispozitive mobile. Perdele interesante pot fi, de asemenea, proiectate cu aceste decorațiuni frumoase.

Fluture origami

fluturi-tineri-copii-origami-pliere-instrucțiuni-video

Origami este deosebit de popular atunci când vine vorba de clipe cu pliuri. Puteți plia un fluture frumos ca mai sus, urmând pur și simplu instrucțiunile pentru a face fluturi cu copii. Este mai ușor decât ai putea crede. Cel mai bine este să folosiți hârtie special concepută pentru origami și disponibilă la magazinul de ambarcațiuni.