Idei meșteșugărești

Realizați o poinsettia cu iluminare – 7 instrucțiuni pentru decorarea DIY

În timpul sezonului de Crăciun, când afară se întunecă, avem nevoie de alte tipuri de iluminat. În timp ce lumânările erau folosite în trecut, în zilele noastre avem și surse de lumină artificială sub formă de lămpi. Și la Crăciun acestea creează și o atmosferă romantică și mistică care contribuie la starea de spirit perfectă de Crăciun. Așadar, nu este de mirare că sunt utilizate atât de multe lumini de zână, lumânări și alte surse de lumină decorative. La urma urmei, oferta este, de asemenea, foarte mare. Dacă totuși îți vine să faci ceva tu în timpul și pentru sezonul de Crăciun, poți face o poinsettia cu lumină și apoi o poți folosi pentru a-ți decora casa. Există multe variante diferite cu care puteți juca o stea și am dori să vă prezentăm câteva dintre ele mai jos.

poinsettia tinker with lighting paper ideas fairy lights pridvor

Poinsettia Tinker cu iluminare – idee cu lumini de zână

Steaua de Crăciun lucrează cu iluminarea pentagramei din lemn, înfășurând pur și simplu lumini de zână

Pentru primul nostru exemplu, aveți nevoie doar de 5 bețe din lemn și legături de cablu cu care atașați bețele unul altuia. În loc de legături de cablu, puteți utiliza și șiruri simple sau lipici fierbinți. Lichidele de lemn pot fi înlocuite și cu altele. Nuiele și ramurile arată foarte frumos, de asemenea. După ce ați asamblat steaua, puteți înfășura un șir de lumini în jurul bastoanelor. De asemenea, puteți decide singur dacă folosiți un lanț cu lumină albă modernă, galben clasic sau culori strălucitoare.

Stea luminată ca decor de Crăciun din benzi de lemn și lumini de zână

Steaua arată deosebit de bine atunci când este așezată pe o comodă sau pe un alt raft, deoarece atunci cablul poate fi ascuns în spatele piesei de mobilier. Cu toate acestea, dacă doriți să decorați un perete gol, nimic nu vă stă în cale.

Stele iluminate pentru ferestre și terase

poinsettia tinker cu iluminare în aer liber grădină patio lanterne de hârtie

Dacă doriți, de asemenea, să proiectați zona în aer liber cu stele strălucitoare, asigurați-vă că utilizați lumini de zână care sunt potrivite pentru exterior. Apoi, puteți folosi și astfel de felinare, pe care le puteți obține rapid și ușor într-un magazin de decorațiuni sau meșteșuguri sau online. Se recomandă ca felinarele cu stele să fie perforate, astfel încât lumina să poată străluci.

Stelele de Crăciun felinarele de iluminat fac stele singur

Dacă acum faceți poinsettia cu lumină, tot ce trebuie să faceți este să distribuiți o parte din lanțul de lumini în interiorul stelei. Restul lanțului este apoi folosit pentru a închide.

Realizați poinsettias 3D: instrucțiuni și șabloane

Stea de hârtie Tinker – instrucțiuni de pliere rapidă pentru decorațiunile de Crăciun

Faceți stele fără lipire – creați-vă propriile decorațiuni de Crăciun

Faceți stele strălucitoare

tiners poinsettia cu model de iluminare perforează carton fă-o singur

Simțiți-vă liber să faceți față provocării și să creați singur felinare prin plierea stelelor. În acest scop, cel mai bine este să utilizați un șablon pentru imprimare, care este apoi pur și simplu decupat și utilizat ca șablon. Puteți găsi un link către șablon la sfârșitul articolului. Veți avea nevoie de cinci dintre aceste șabloane pe stea, pe care le puteți utiliza apoi pentru a face cele cinci puncte de stea. Deci, tăiați-le și pliați-le în locurile arătate. Apoi lipiți vârfurile individuale împreună pe filele prevăzute pentru acestea.

poinsettia tinker instrucțiuni de iluminat șablon tipărire lipici fierbinte

Amintiți-vă că iluminarea interioară a stelelor poate fi văzută numai dacă hârtia este suficient de subțire și transparentă. Dacă preferați hârtie robustă din carton sau hârtie de artizanat pentru a lucra cu lumină, puteți perfora și aceasta. Utilizați pumni din magazinul de artizanat cu motivele dorite și pumnul elementelor imprimate după ce le-ați decupat.

poinsettia tinker lumini artizanat Crăciun design romantic acasă

Acum puneți o lumânare sau o lampă cu LED-uri în felinarul terminat pentru a-l lumina. Dacă faceți poinsettias din hârtie, nu utilizați o lumânare adevărată, indiferent cât de bine credeți că o aveți la loc. Poate cădea oricând în caz de umflături sau vânt și poate duce la incendii! Varianta cu șirul de lumini din exemplul de mai sus poate fi folosită și pentru steaua auto-făcută.

Stele de hârtie pentru o ghirlandă strălucitoare

poinsettia tinker iluminat decorare perete idee lămpi DIY pentru Crăciun

Acest proiect este făcut în mod rapid și ușor. În primul rând, obțineți un șir de lumini de lungimea dorită. Pentru fiecare lampă aveți nevoie acum de o stea din hârtie, carton, fetru sau alt material. Pregătiți un șablon pentru aceasta, astfel încât toate stelele să fie la fel sau puneți împreună o ghirlandă cu diferite forme de stea. Dacă doriți să aruncați poinsettia cu lumină, fiecare stea trebuie să fie prevăzută cu o gaură prin care sunt introduse lămpile. Puteți repara acest lucru cu ajutorul lipiciului fierbinte sau a unei benzi adezive simple pe spatele stelei. Agățați luminile de zână finisate pe perete, o fereastră sau pe pomul de Crăciun.

Poinsettia Tinker cu iluminarea ta – un proiect cu lenjerie și sârmă

poinsettia iluminat tinker lenjerie țesătură zână lumini sârmă fă-o tu singur cusut

Acest proiect pentru realizarea poinsettias cu lumină este puțin mai complicat, dar frumos. Două forme de stea sunt îndoite din sârmă, care sunt apoi acoperite cu in. Poate că veți găsi rafturi de sârmă gata făcute pentru a vă ușura munca. Ideea este potrivită în special celor dintre voi care au deja experiență în mașinile de cusut și de cusut. De asemenea, lăsați o mică deschidere în placare prin care puteți introduce sursa de lumină în carcasa stea. Lămpile mici strălucesc apoi prin țesătura de in relativ transparentă.

Stelele Tinker – instrucțiuni cu lumini de zână

poinsettia tinker iluminare idee simplă perete decent modern

Un ghid deosebit de simplu pentru realizarea stelelor este următorul. Dacă sunteți în căutarea unui proiect rapid de ultim moment, ideea este perfectă pentru dvs., deoarece puteți obține un accent destul de rapid în doar câteva minute și cu puține resurse. Steaua este făcută pur și simplu dintr-un șir de lumini și direct pe perete sau pe o fereastră. Folosiți bandă transparentă pentru a fixa cablul și formați treptat forma stelei. Nu mai este necesar nimic! Cât de ușor este să faci niște decorațiuni, nu-i așa??

Îndoiți stelele de hârtie pentru o ghirlandă de lumini

poinsettia iluminat tinker pliabil lămpi origami video instrucțiuni simple

Dacă pliați astfel de stele din hârtie, le puteți folosi și pentru un șir de lumini. Veți găsi, de asemenea, un șablon pentru acest lucru la sfârșitul articolului pe care îl puteți folosi pentru a crea o stea de Crăciun cu iluminare. De asemenea, veți avea nevoie de câteva instrumente pentru decuparea elementelor individuale, precum și de sârmă pentru a atașa luminile la stelele finite. Cât de exact trebuie să pliați aceste șabloane pentru poinsettia, puteți găsi în următorul tutorial video:

Acolo puteți vedea, de asemenea, modul în care șablonul tipărit este transferat pe hârtia ambarcațiunii. După câteva exerciții, veți obține rapid și, în cel mai scurt timp, veți putea face fiecare poinsettia de care aveți nevoie cu iluminare. Dacă depozitați corect luminile de zână cu poinsettias-ul, puteți utiliza, de asemenea, decorul auto-realizat în fiecare an.

Faceți stele din pungile pentru sandvișuri

Faceți poinsettia din pungi sandwich pentru a închide

Dacă sunteți în căutarea instrucțiunilor de artizanat care sunt deosebit de rapide și ușoare, ar trebui să optați pentru astfel de stele făcute din pungi sandwich. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați într-un anumit fel pungile de pâine și să le lipiți puțin, iar acum vom explica exact cum funcționează acest lucru. Pentru mai multe modele și forme, puteți urmări linkul din partea de jos a articolului. Acolo veți găsi șabloane cu care puteți proiecta fiecare poinsettia diferit.

 • 12 pungi de paine
 • Lipici
 • foarfece
 • Perforator
 • Șir pentru agățat

Instrucțiuni meșteșugărești cu pungi de pâine - creați repede poinsettias

Aplicați o mulțime de lipici pe prima pungă și lipiți-o o secundă pe ea. Repetați acest lucru cu toate celelalte pungi în același mod. Apoi tăiați colțurile superioare (cele de pe partea deschisă) într-un unghi și puțin mai jos tăiați partea sacului într-o formă triunghiulară. Aplicați din nou un strat de lipici. Acum ia ambele capete ale acestor straturi și îndepărtează-le ca un acordeon. Lipiți cele două capete împreună. Faceți găuri în stea oriunde și legați șirul pentru a-l închide. Dacă doriți, puteți proiecta poinsettia finită cu culori.

Idee simplă de artizanat pentru o poinsettia din pungi de hârtie

Puteți folosi, de asemenea, pungi albe pentru pâine și pur și simplu tăiați colțurile pentru a obține o poinsettie ca cea din imaginea de mai sus. Dacă doriți să aveți stele din pungi de hârtie cu lumină, pot fi încorporate lanțuri de lumină cu LED. Pentru a face acest lucru, pur și simplu înfășurați lanțul de lumini fie prin găurile din mijloc, cât și în jurul stelei pentru prima variantă sau între vârfurile pentru a doua variantă.

Poinsettia albă iluminată din pungi de pâine

Creați-vă propria stea iluminată din lemn

Vedeta de Crăciun din lemn pentru meșteșugarii hobby cu lanț ușor cu LED

V-am arătat deja o idee minunată despre cum puteți face o stea din lemn cu un lanț de lumini folosind bastoane simple. Meșterii hobby pot crea, de asemenea, o variantă mai complicată pentru o stea de Crăciun din lemn cu iluminare, după cum urmează:

 • Scânduri din lemn (dimensiunea depinde de mărimea stelei)
 • Jigsaw
 • Tacker pentru lemn
 • Ciocan și cuie
 • Hârtie de șlefuit
 • Lac de lemn
 • Lumini de zână cu LED
 • rigla
 • creion
 • Șablon sub formă de zmeu în orice dimensiune

Instrucțiuni pentru o stea de Crăciun din lemn DIY pentru începători

Desenați forma unui zmeu de orice dimensiune (în exemplul lung de 18 cm) pe hârtie albă și decupați-o. Veți utiliza acest șablon mai târziu pentru vârfurile individuale ale zmeului. Cel mai bine este să începeți cu acest pas înainte de a cumpăra plăcile, deoarece atunci puteți alege dimensiunea potrivită pe baza șablonului din magazinul de hardware. Apoi așezați șablonul pe tablă și urmăriți conturul. O riglă pe care o așezați direct pe marginea hârtiei împiedică alunecarea acesteia. Apoi decupați primul punct cu un ferăstrău. Ai nevoie de cinci astfel de elemente pe stea. Apoi puneți elementele împreună ca o stea și fixați-le împreună cu ajutorul pistolului de bază. Faceți o altă poinsettie.

Construiește stele din lemn și asamblează-le cu lipici sau cuie

Apoi, veți avea nevoie de o bucată de lemn pe care o veți atașa între cele două stele. Puteți folosi resturi de lemn pentru aceasta (în exemplu, un cub cu o dimensiune de 5 cm). Acum puteți fie să lipiți acest cub între cele două stele cu adeziv puternic pentru lemn, fie să îl fixați cu un ciocan și cuie mici (de preferință un cui pe element). Dacă doriți să adăugați un băț ca în exemplu, găuriți o gaură adâncă de 2,5 cm în centrul cubului (cu diametrul bățului de lemn ales) și apoi atașați-l între stele. Apoi șlefuiți și vopsiți stelele. De îndată ce lacul s-a uscat, puteți înfășura luminile de zână în jurul cubului de lemn din mijloc. complet!

Stea rustică DIY cu iluminare, construită din plăci de lemn

Stele din hârtie rezistentă la grăsimi cu lumină

Decor romantic cu o stea strălucitoare din hârtie sandwich sau hârtie de copt

În mod similar cu steaua de lemn din instrucțiuni, puteți face, de asemenea, o poinsettia din hârtie rezistentă la grăsimi, hârtie de copt sau alte tipuri de hârtie. Începeți cu un șablon pentru stea. Aceasta poate avea orice formă. Numeroase modele pot fi găsite pe Internet pentru tipărire. Tăiați șablonul și folosiți-l pentru a transfera și tăiați aceeași formă pe hârtia selectată de două ori.

Felinar de Crăciun pentru a închide pentru un frumos decor de Crăciun DIY

Apoi, aveți nevoie de o fâșie îngustă de carton, pe care o pliați pe ambele părți, astfel încât să se creeze o formă în U. Distanța dintre cele două stele depinde și de lungimea acestei benzi. Lipiți banda pe filele rezultate de pe stele și apoi înfășurați un lanț luminos cu LED scurt în jurul cartonului și ați terminat. Acum puteți fixa luminile de zână cu bandă adezivă sau lipici fierbinte, astfel încât să le puteți folosi pentru a închide steaua. Dar puteți utiliza și șiruri.

Faceți o stea de hârtie cu o bec - utilizați orice hârtie sau carton

În exemplu, în locul unui șir de lumini a fost utilizat un bec cu un cablu. Pentru a face acest lucru, banda de carton ar trebui să fie suficient de largă pentru a tăia o gaură cu filete prin care să se potrivească becul. Puteți vedea exact cum ar trebui să arate această gaură în imaginea de mai sus.

Șablon imprimabil pentru felinarul stea Aici.

Stele de hârtie pentru ghirlandă Aici.

Șabloane pentru stele din pungi de pâine Aici.