Idei meșteșugărești

Realizați decorațiuni de toamnă cu copiii folosind diferite materiale – ghirlande, figuri și felinare

Realizați decorațiuni de toamnă cu copii - idei pentru ghirlande, felinare și figuri de dovleac

Copiii sunt mândri în special de lucrările lor atunci când părinții le pun la cale sau le închid după aceea și le folosesc ca decorațiuni. Din acest motiv îți arătăm câteva idei cu care poți realiza decorațiuni grozave de toamnă cu copiii. Fie că sunt ghirlande, felinare sau figuri de toamnă din diferite materiale, ideile noastre de artizanat nu sunt doar super frumoase, ci și ușor de realizat. Și în acest fel, desigur, proiectele de artizanat sunt și mai distractive pentru copii. Deci, dacă doriți să realizați un decor simplu de toamnă cu copii, aruncați o privire la instrucțiunile noastre, obțineți materialele necesare și luați-vă pe dvs. și pe micuții voștri în starea de toamnă potrivită cu o după-amiază creativă!

Faceți decorațiuni de toamnă cu copii – pliați dovleci simpli cu hârtie

Realizați decorațiuni de toamnă cu copii din hârtie împăturită pentru dovleci de toamnă

 • Hârtie manuală în tonuri de galben și portocaliu și verde
 • foarfece
 • bandă cu două fețe
 • Pistol de lipici fierbinte și lipici fierbinte
 • Bastoane
 • Cablu colet

Lipirea și plierea cu copiii

Realizați decorațiuni de toamnă cu copii - instrucțiuni pentru pliere și lipire a hârtiei

Pentru fiecare dovleac DIY aveți nevoie de 5 benzi de hârtie, pe care le tăiați din hârtia de construcție galbenă sau portocalie, precum și două frunze verzi. Toți ar trebui să aibă o lățime de aproximativ trei centimetri. Pentru lungimi aveți nevoie de aproximativ 7,7 cm, de două ori 22,8 cm și de două ori de 28 cm. De asemenea, valorile pot varia puțin, nu este o problemă. Dacă puteți, aveți nevoie doar de o foaie pentru benzi. Acum benzile de hârtie trebuie să fie pliate. Deoarece nu sunt necesare tehnici complicate de pliere pentru acest lucru, chiar și copiii mai mici pot face acest lucru fără probleme. Pur și simplu utilizați tehnici de pliere a hârtiei care împăturesc benzile ca o armonică.

Apoi, formați fiecare bandă într-un inel și lipiți capetele împreună. Deci, la final veți obține 5 inele. Apoi luați cel mai mic inel și lipiți deschiderea din mijloc cu ajutorul lipiciului fierbinte, astfel încât să se creeze un fel de medalion. Apoi, inelele și medalionul sunt stivuite una peste alta. Luați unul dintre inelele de dimensiuni medii, atașați-i inelele mari unul după altul cu lipici și, în cele din urmă, medalionul pe care l-ați făcut din cel mai mic inel. Acum lipiți frunzele, un băț și o bucată de fire în mijloc. Complet! În același mod, puteți face și alte fructe ca decorațiuni de toamnă cu copii, cum ar fi mere, pere sau o vinetă.

Faceți ghirlanda de toamnă din zânele cu frunze împreună cu copiii

Realizați decorațiuni frumoase de toamnă cu ghirlanda pentru copii din frunze artificiale sau reale

 • frunziș real sau artificial
 • Șnururi din lemn
 • Adeziv fierbinte și pistol
 • foarfece
 • marker fin negru
 • Cablu colet
 • stilou, creion sau ruj roșu

Realizați decorațiuni de toamnă cu copii din frunze reale sau artificiale

Ghirlanda DIY din frunze și șnururi ca o idee simplă de artizanat pentru copii

Această ghirlandă de frunze de toamnă arată minunat atât cu frunze reale, cât și cu frunze artificiale. Dacă folosiți altele reale, ar trebui să le uscați și să le apăsați în prealabil. Deoarece lipiciul fierbinte este folosit pentru obiecte de artizanat, aceste instrucțiuni sunt mai potrivite pentru copiii mai mari. Dar puteți folosi și alte lipici și folosiți-le pentru a face decorațiuni de toamnă cu copii, astfel încât să nu existe riscul de arsuri. Tot ce trebuie să faceți este să folosiți frunzele pentru a crea părul și fusta lipindu-le de clemă (părul din spatele părții închise și fusta în jurul părții deschise) și tăiate, dacă este necesar. În cele din urmă, tot ce trebuie să faceți este să desenați fețele cu markerul și, dacă doriți, să adăugați obraji roșii cu stilou, creion sau ruj.

Faceți o ghirlandă de in ca decor de toamnă cu copii

Faceți ghirlanda de țesături cu mere ca ștampilă

 • Țesătură de in
 • Șabloane pentru elementele ghirlandei
 • Un mar
 • vopsea tesatura verde si rosie
 • Perie de spumă
 • Cutie de carton, placă de lemn sau recipient pentru vopsea
 • stilou negru
 • document
 • Inele metalice pentru agățat sau lipici

Instrucțiuni simple pentru realizarea decorațiunilor de toamnă cu copiii

Artizanat cu materiale și culori naturale pentru decorarea ferestrelor

Șabloanele pot avea orice formă. Totul depinde de ce formă doriți să aibă ghirlanda dvs. Desenați pe hârtie motivul dorit, decupați-l, transferați-l pe țesătură și decupați-l din nou. Repetați acest lucru până când obțineți suma dorită. Tăiați mărul în jumătate. Acum puneți vopsea pe scânduri (cutia de carton sau în recipient), ridicați vopseaua cu pensula și acoperiți o jumătate din măr cu ea (cealaltă jumătate cu cealaltă culoare). Acum veți folosi merele ca ștampilă pentru a transfera culoarea pe țesătura de in.

Idei de decorare toamnă bricolaj și obiecte de artizanat pentru copii cu culori de lenjerie și țesături

Cu ajutorul creionului, tija și miezul pot fi acum trase. Apoi lăsați vopselele să se usuce. Puneți inele prin țesătură și treceți-le prin fir pentru a atârna țesătura. Un adeziv adecvat poate fi, de asemenea, utilizat în locul inelelor. Desigur, puteți vopsi manual și alte motive și puteți folosi alte culori dacă faceți acest decor de toamnă cu copii.

Tinker cu copii toamna

Faceți un felinar sau felinar pentru parada lanternelor în toamnă

 • foaie albă de hârtie
 • Hârtie pergament în orice culoare de toamnă
 • Creioane sau creioane
 • Frunza de frunze ca șablon (real sau tipărit)
 • bandă dublă sau lipici
 • foarfece
 • cutie de carton
 • creion

Instrucțiuni pentru plierea hârtiei cu clapete

Felinarele și felinarele frumoase sunt deosebit de populare în anotimpurile mai reci și când vremea este înnorată și ploioasă. Din acest motiv, puteți face decorul perfect de toamnă cu un felinar sau un felinar cu copii. În primul rând, copiii pot vopsi hârtia în orice fel doresc. Desigur, depinde de dvs. dacă ar trebui să fie un amestec de linii ca în exemplu sau un model diferit. Principalul lucru este că sunt folosite culorile de toamnă. Apoi foaia este pliată pe cele două laturi scurte. Este suficientă o bandă lată de 3 până la 5 centimetri.

Adulții îi ajută pe copii cu obiecte de artizanat de toamnă cu hârtie și pergament

Apoi tăiați într-una din părțile mai lungi cu foarfeca pentru a crea clape. Ar trebui să fie suficient de lungi, astfel încât să se suprapună atunci când hârtia este înfășurată (consultați instrucțiunile de mai jos). În cele din urmă, împăturiți și cealaltă parte lungă. Acum aveți nevoie de o deschidere prin care lumina lumânărilor să poată fi văzută mai târziu. Pentru a face acest lucru, utilizați șablonul pentru a desena o foaie în mijlocul foii și apoi tăiați-o. Lipiți o bucată mică de hârtie pergament colorată în spate.

Hârtie în formă de cilindru pentru un felinar de toamnă ca decor

Puneți lipici pe una dintre părțile scurte pliate, înfășurați hârtia și lipiți-o în loc. De asemenea, puteți utiliza bandă dublă. Acum folosiți latura cu clapele ca șablon pentru a tăia un cerc din carton. Puneți lipici pe file și lipiți-le aproximativ împreună. Puneți un pic mai mult adeziv pe el, precum și pe cerc și lipiți-l pe file. Puteți apăsa acest lucru în poziție în interiorul felinarului. La sfârșit aveți nevoie doar de o bucată de hârtie (alternativ puteți folosi un curățător de fire sau țevi), pe care îl atașați la interiorul felinarului ca un mâner. Cel mai bine este să folosiți o lumânare cu LED pentru a evita focul.