Idei meșteșugărești

Proiectează o umbrelă de soare – condimentează vechea protecție solară

umbrelă de soare design pepene verde-idee-grădină-plajă

Există într-adevăr multe modele diferite pentru umbrele de soare. Cu toate acestea, nu este neobișnuit pentru tine pur și simplu să nu o găsești pe cea potrivită. Din fericire, totul poate fi schimbat rapid, mai ales când vine vorba de culori și modele. Sau poate aveți o umbrelă de soare veche care nu mai arată atât de atractivă, dar pe care totuși doriți să o folosiți? Atunci ideea de astăzi este pentru Proiectează o umbrelă de soare tocmai potrivit pentru tine. În doar câțiva pași, veți afla cum puteți pune orice motiv pe umbrelă pentru a crea un aspect individual.

Proiectează o umbrelă de soare cu pepene verde ca motiv

parasolar de protecție solară design-terasă-mobilier-miez-negru

În exemplu, un pepene verde a fost ales ca motiv pentru proiectarea unei umbrele de soare. Acest lucru merge minunat cu primăvara târzie și vara și transformă protecția solară practică într-un accesoriu răcoritor și plin de viață. În plus față de o pensulă, aveți nevoie de vopsea roz, negru, precum și verde deschis și verde închis, un grund sub formă de spray și, eventual, bandă adezivă pentru mascare..

Proiectați o umbrelă de soare – curățați în avans

design-umbrelă-de-curățat-grund-instrucțiuni-ușor

Pentru a vă putea bucura mult timp de noul aspect al umbrelei și vopseaua poate adera bine, este deosebit de important să curățați bine umbrela înainte de a proiecta umbrela. Folosiți o cârpă umedă pentru aceasta sau spălați-o foarte frumos cu furtunul de grădină.

Verificați umbrela

design parasolar alb-vechi-reciclare-idee-accesoriu

De asemenea, trebuie să vă asigurați că cadrul este altfel încă intact. De asemenea, petele de rugină de pe țesătură nu pot fi acoperite doar de vopsea, cel puțin dacă este de culoare deschisă. Deci, gândiți-vă în avans dacă vechiul accesoriu este încă potrivit pentru o umbrelă de soare.

grund

proiectare-umbrelă-de-culoare-roz-vopsea-pensulă-diy-proiect

La fel ca în toate proiectele de vopsire și vopsire, aveți nevoie de un grund la început. Acest lucru este important mai ales dacă țesătura umbrelei este foarte subțire. Grundurile practice sub formă de spray sunt oferite pentru a ușura aplicarea. Aplicați grundul pentru proiectarea umbrelei la interior.

Colorează interiorul

design-parasol-underlay-prelată-grădină-design-facilitate

Apoi este rândul culorii să proiectezi umbrela. Pentru motivul pepenei verzi este necesară o nuanță roz. Aplicați mai întâi vopseaua și apoi lăsați-o să se usuce bine. Apoi se adaugă un al doilea strat. Nu vopsiți marginile căzute de această culoare.

Culoare verde

design-umbrelă de soare-decora-vara-salon-protecție solară-deco

În timp ce așteptați să se usuce vopseaua după primul strat roz, puteți colora interiorul părților agățate pentru a face umbrela. Folosiți culoarea verde închis pentru aceasta. Lăsați un spațiu de aproximativ 7 cm între această culoare verde închis și roz. Acest lucru este pictat în culoarea verde deschis. Ambele nuanțe de culoare sunt completate cu un al doilea strat, prin care primul este foarte important să se usuce bine.

Folosiți bandă

Creați o umbrelă spumă-perie-verde-vopsea-vopsea

Nu este obligatoriu să folosiți două nuanțe de verde pentru umbrelă de soare. Cu toate acestea, motivul pentru pepene verde arată mai real în acest fel, deoarece fructul constă și din diferite nuanțe de verde. Dacă doriți ca toate cele trei culori să fie perfect drepte, puteți folosi bandă izolatoare sau bandă adezivă.

Proiectați exteriorul umbrelei de soare

design-parasol-verde-lac-decorare-fă-o-singur

Următorul pas este de a proiecta exteriorul umbrelei de soare pe rânduri. Elementele triunghiulare individuale sunt colorate alternativ în verde deschis și verde închis. Deoarece umbrela are de obicei un număr par de astfel de elemente, aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Acoperire cu vopsea

design-umbrelă de soare-decorare-exterior-patio-mobilier de grădină-relaxare

Din nou, sunt necesare două straturi pentru a proiecta umbrela de soare, procedând ca și în interior. Un rezultat opac este foarte important, altfel culoarea roz se va arăta. De asemenea, puteți adăuga un al treilea strat, dacă este necesar.

Vopsiți miezurile

Design-umbrelă-de-pepene-verde-sâmburi-vopsea-negru-design

În cele din urmă și după ce toate celelalte culori s-au uscat bine, adăugați miezurile la designul umbrelei cu vopseaua neagră. Le puteți vopsi cu mâna liberă sau puteți proiecta un șablon în avans dacă doriți ca toate miezurile să arate la fel. Miezurile vin în interiorul nuanței pe culoarea roz.

Pune umbrela

design-umbrelă-de-soare-umbră-zonă-de-relaxare-ratan-scaune-mobilier-grădină

După ce ați parcurs toți pașii pentru a proiecta o umbrelă de soare, o puteți seta în sfârșit în grădină. Veți primi un accesoriu atractiv, care vă va aduce într-o minunată dispoziție de primăvară sau vară. Dar noua umbrelă de soare veche nu este doar o atracție reală în grădina dvs. După proiectarea umbrelei, o puteți folosi și pentru lac sau pe plajă pentru a vă proteja de soarele puternic. Aveți garanția că veți pune și pe toată lumea într-o dispoziție excelentă.