Idei meșteșugărești

Proiectează-ți propriul calendar – 12 idei utile de artizanat pentru perete și masă

Pe măsură ce se apropie Anul Nou, este timpul să începem să ne gândim la un nou calendar anual. Dacă nu doriți unul simplu de data aceasta, vă puteți crea propriul calendar individual. Materialele speciale nu sunt absolut necesare pentru aceasta. Chiar și cu articole de uz casnic, puteți crea modele originale, astfel încât să puteți fi mândri de dvs. și de munca dvs. de fiecare dată când priviți calendarul. Noi trebuie sa Tinker calendare singur Puneți împreună idei pe care să le luați în considerare. Creați-vă propriul calendar sau folosiți-l ca cadou.

proiectează-ți propriile idei de calendare-idei-tinte-culori-primăvară

Calendarele Tinker chiar dumneavoastră – creați idei pentru viața de zi cu zi

proiectează-ți propriul calendar tablă-cretă-numere-din-lemn

Deci, cum pot proiecta eu însumi un calendar? Dacă doriți să creați singur un calendar, puteți folosi o mare varietate de materiale, așa cum am spus. Puteți face cifre de acest fel din placaj subțire. Dacă acest lucru este prea complicat pentru dvs., pluta sau cartonul sunt, de asemenea, o variantă. Cifrele au găuri și sunt atașate la o placă cu cârlige. Scrieți-vă luna pe tablă cu cretă.

Calendare Tinker cu vouchere: idei grozave și creative & Sugestii

30 de idei excelente de filofaxare – de ce își înfrumusețează oamenii programările?

Idei & Accesorii Filofaxing cu ajutorul cărora îți poți proiecta propriile jurnale de întâlnire

Proiectează-ți propriul calendar pentru noul an

proiectează-ți propriul calendar panou din lemn-tablă-idee-bricolaj

O altă variantă a creării propriului calendar, pentru care este utilizată o placă, este aceasta. O placă de lemn de orice dimensiune este vopsită după bunul plac. O mică bucată de tablă este lipită de ea. Există două cleme pe marginea superioară. Puteți să proiectați singuri cifrele pe carton sau să le imprimați. Apoi puteți schimba data în fiecare zi. Scrieți luna pe tablă.

Calendare de birou Tinker – foi de calendar pentru imprimare

proiectează-ți propriul suport de calendar-tipărit-lunar-metalic

Cel mai simplu mod, desigur, este de a imprima un calendar. Puteți crea orice tabel în acest scop. Cel mai bine este să imprimați lunile pe carton, pe care să le puteți proiecta după cum doriți. Desenați modele sau proiectați un calendar foto. Apoi așezați cărțile într-un stand adecvat. Plăcile decorative sunt adesea vândute cu astfel de suporturi.

Proiectează-ți propriul calendar într-un liant cu inele

Creați-vă propriul calendar într-o broșură-desen-masă-ușor

Este la fel de ușor să folosiți un liant cu inele pentru calendar pentru a vă proiecta. Aici desenezi în fiecare lună pe o pagină nouă sub forma unui tabel. Avantajul este că astfel obții pătrate mari cu spațiu pentru diverse note. Astfel puteți nota întâlniri importante sau zile de naștere. Dacă doriți să proiectați singur acest calendar, tot ce aveți nevoie este o capsator, o riglă și orice culoare.

Proiectează-ți propriul calendar de birou

calendar-design-birou-calendar-carton-vopsea-cârlig

Dacă lucrați mult la birou, un calendar pentru birou este un lucru util. Vă puteți proiecta propriul calendar de birou în modul de mai sus. Folosiți o cutie gata făcută, hârtie sau carton rezistent și trei cârlige. Puteți proiecta cifrele și abrevierile lunilor în orice culoare. Realizarea acestui model este mai ușoară decât ai putea crede.

Creați-vă propriul calendar cu instrucțiuni simple

design-calendar-cutie-din-lemn-carton-hârtie-srapbooking

Desigur, puteți rearanja cutia în orice mod doriți. Deoarece aceasta era deja o culoare albă frumoasă, doar partea de jos a fost acoperită cu hârtie scrapbooking. Când ați terminat cu designul, cârligele pot fi atașate. Alegeți una dintre cele două părți mai lungi. Alternativ, unghiile simple sau ace pot fi lipite în peretele din spate dacă proiectați singur acest calendar.

Creați cifre și luni

calendar-design-yourself-gold-font-edding-number-months

În cele din urmă, aveți nevoie de cifre pentru date și carduri cu lunile. Modul în care proiectați cardurile depinde de dvs. Dacă proiectați singur calendarul, puteți modela cartonul în orice mod doriți, puteți folosi o mare varietate de culori și elemente decorative. Când ați terminat, pur și simplu atârnați cărțile pe cârlige.

Realizează-ți singur calendare – idei de imitat

Tinker calendare masă-cutie-decorare-lună-zi-dată

De asemenea, puteți utiliza o cutie gata pregătită pentru a proiecta un astfel de calendar. Fiecare carte trebuie să aibă fiecare o înălțime diferită pentru luna, ziua săptămânii și data și apoi sunt pur și simplu plasate în cutie. În partea din spate sunt cele mai mari cărți cu numele lunii, în fața lor zilele săptămânii și chiar în față data. Un mod deosebit de simplu, dar original, de a proiecta singur un calendar.

Creați-vă propriul calendar dintr-o tablă

calendar-design-tinker-magnet-board-lipici-instrucțiuni

Puteți utiliza acest calendar în fiecare lună și în fiecare an, deoarece îl puteți rearanja oricând datorită magneților. Veți avea nevoie de lipici, 31 de magneți, benzi de vinil care imită lemnul, lipici și butoane de mărimea magneților sau mai mari. Ori scrieți singur numerele pe butoane dacă proiectați singur calendarul sau puteți folosi autocolante.

Instrucțiuni de artizanat pentru accesorii de zi cu zi

calendar-proiectează-te-ușor-ideea-de-a-face-perete-magnetic-de-perete

Dacă folosiți autocolante atunci când proiectați singur calendarul, ar trebui mai întâi să le fixați pe butoane. Apoi lipiți magneții la locul lor. Lăsați adezivul să se usuce în timp ce pregătiți placa între timp. Utilizați benzile de vinil pentru a decora marginea plăcii și împărțiți partea superioară în șapte sectoare pentru zilele săptămânii. Puteți proiecta zonele individuale pentru zile cu o riglă și un stilou colorat. Acum distribuiți zilele între zilele respective ale săptămânii, în funcție de lună.

Calendar cu șablon

Creați-vă propriul șablon de calendar de birou-cutie de carton-instrucțiuni de bricolaj

Faceți un astfel de stand pentru diferitele carduri lunare urmând aceste instrucțiuni. Un șablon pentru imprimare poate fi găsit la sfârșitul acestui articol. Șabloane pentru luni sunt, de asemenea, disponibile acolo, dar sunt adaptate pentru anul 2015. Prin urmare, este mai bine să vă proiectați propriile cărți și apoi să le așezați pe suportul finit. Creați-vă o idee rapidă pentru calendar!

Calendar cu fler vintage

Creați-vă propriul cadru de calendar-placare-textilă-vintage-nasturi-thumbtacks

Această idee, cu care poți proiecta singur un calendar, este puțin mai complexă. Cu toate acestea, efortul merită cu siguranță! Este din nou un calendar perpetuu care poate fi folosit în fiecare an. Acoperiți o foaie de spumă sau plută cu orice material. Lipiți acest lucru în spate. Lipiți cercuri de hârtie cu numerele de la 1 la 31 pe butoane.

Artizanat cu butoane

design-calendar-tesatura-rochie-up-butoane-numere

Pe partea din spate a butoanelor lipiți etichete pentru a vă crea propriul calendar, astfel încât să puteți pune numerele în fundal mai târziu. Răspândiți butoanele de pe tablă pentru a vă face o idee aproximativă despre spațiul necesar și apoi desenați o grilă cu cel mai ușor posibil, stilou solubil în apă. Marcați punctele în care liniile verticale și orizontale se încrucișează cu puncte. Veți introduce butoanele acolo mai târziu. Apoi puteți îndepărta liniile cu apă.

Completați calendarul

calendar-design-yourself-felt-sewing-velcro-diy

Singurul lucru care lipsește este numele lunilor și puteți finaliza proiectarea propriului calendar. Imprimați-le pe card sau scrieți-le cu mâna liberă. Aceste mese sunt cusute apoi pe pâslă, dar pot fi lipite doar pe ele. Pe spate și pe marginea superioară a plăcii lipiți velcro, cu care puteți fixa numele lunilor. Pe partea din spate a plăcii puteți lipi un plic pentru a depozita elementele individuale.

Proiectează-ți propriul calendar de zile de naștere

calendar-auto-proiectare-ziua-de-naștere-lemn-plută-culoare-cercuri-agățat

Un calendar de zile de naștere este, de asemenea, foarte practic, deoarece ar trebui să vă amintească de zilele de naștere ale tuturor membrilor familiei și prietenilor. Lucrul practic este că acest calendar poate fi folosit și în fiecare an. Dacă doriți să proiectați singur acest calendar, nu aveți nevoie de multe materiale. Pe o scândură agățați farfurii mici sau etichete din lemn, plută sau carton cu cele douăsprezece luni și sub data și numele copilului de naștere. Calendarul poate fi extins oricând cu dale noi.

Proiectează-ți singur calendare fanteziste

calendar-design-inele-magnet-idee-original

De asemenea, găsim această idee pentru un calendar format din trei inele deosebit de originale. Inelul exterior arată zilele, cel din mijloc lunile și cel interior zilele săptămânii. Dacă doriți să proiectați singur un astfel de calendar, aveți nevoie de magneți. În acest fel, inelele sunt atașate între ele în funcție de dată. O bandă magnetică este potrivită pentru aceasta.

Șablon manual Aici.