Idei meșteșugărești

Piticii fac meserii cu copiii – 10 proiecte interesante pentru fiecare grupă de vârstă

Piticii fac cu copii hârtie colorată

Copiii adoră piticii și poveștile lor. Sunt fascinați de micile creaturi mitice care au abilități magice și visează adesea la o mică lume pitică. Drăguțe Piticii fac meserii cu copiii vă va ajuta fără îndoială să vă transportați micuții într-o lume fantastică rapid. În articolul următor veți găsi proiecte meșteșugărești minunate pentru personajele de basm pentru copii mai mici și mai mari, care garantează multă distracție. Lasă-te inspirat de ideile noastre!

Piticii fac meserii cu copiii – creează creaturi mitice drăguțe

pitici-tineri-lână-pălărie-țesătură

Drăguții pitici din mitologie sunt mici creaturi foarte asemănătoare cu oamenii, care trăiesc adesea în locuințe subterane și sunt mineri și armurieri excelenți. Elfii cu bunăvoință au, de obicei, burți rotunzi, groși și bărbi albe și pufoase. În ceea ce privește îmbrăcămintea dvs., purtați pălării ascuțite viu colorate, veste șic și pantofi robusti. Când urmează următoarea după-amiază manuală cu copiii tăi, poți imita micile creaturi mitice din diverse materiale artizanale.

Piticii realizează obiecte de artizanat cu copii din pâslă, țesătură și lână

grădină gnome-tinker-stuff-beard

Pentru ca gnomii tăi de casă să prindă formă, trebuie mai întâi să creezi corpul. De exemplu, puteți utiliza țesături sau pâslă. Dacă vă place să coaseți, puteți face o pungă mică din orice resturi de țesături pe care copilul dvs. le umple cu vată. Dacă nu aveți bumbac la îndemână, puteți folosi linte sau orez pentru umplutură, care oferă și gnomului sprijinul necesar.

pălărie decorată cu pâslă imp

De asemenea, puteți folosi o șosetă veche pentru corpul mic, pe care pur și simplu o înnodați după umplere. De asemenea, poți face un pitic drăguț din lână cu copii. Pentru capul mic din lână, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să înfășurați un fir subțire de lână în jurul degetului. Continuați să înfășurați lână subțire în jurul smocului rezultat până când obțineți unul suficient de mare. Apoi puneți două lungimi de lână în cruce pe masă și așezați bila în mijloc.

Piticii fac obiecte de artizanat cu copiii – proiectează pălării ascuțite și barbă

țesătură-barba-Crăciun-pitic

Acum trebuie să strângeți strâns toate cele patru capete ale lânii peste bila de lână și să le legați în jurul gâtului. Pentru mai multă stabilitate, puteți crea un con solid din lână pe care o alunecați sub cap. Desigur, un urs nu ar trebui lăsat fără o pălărie destul de ascuțită. În funcție de mărimea pe care o doriți, tăiați un cerc din țesătură sau fetru și faceți un triunghi din el. Acum pliați țesătura ca o geantă de școală și coaseți marginile împreună. Dacă doriți, puteți rula marginea și coase un clopot în partea de sus a pălăriei. O bucată de sârmă de ambarcațiuni poate ține pălăria în poziție verticală. Când piticii fac joc de copii, barba lungă pitică face parte, de asemenea, din poveste. Puteți fie să tăiați barba din pâslă, să o formați din vată, fie să obțineți blănuri false. Puteți atașa barba auto-făcută sub pălărie.

sticlă de vin-barba-fetru-pălărie-pitici-tineri

Tot ce trebuie să faceți este să atașați nasul mic și rotund. Luați o mărgele din lemn sau plastic și lipiți-o pe barbă. Piticul drăguț este acum terminat și copilul tău poate folosi acum acest personaj pentru a se muta în lumea basmului Albă ca Zăpada și a celor șapte pitici sau pentru a readuce povestea. Piticul de casă este un decor minunat pentru camera copiilor sau pentru masă pentru o petrecere tematică, o zi de naștere sau pentru diverse alte ocazii. Pixii sunt, de asemenea, o idee excelentă de decorare de Crăciun. Puteți așeza micile figuri sub brad sau le puteți proiecta ca ornamente pentru brad. Dacă vrei să faci pitici mai mari, poți folosi sticle goale de sticlă pentru corp și folosește piticii originali ca decorațiuni de iarnă.

Piticii realizează meșteșuguri cu copii din materiale naturale

Pâslă de pin din minge de lemn pentru copii

Puteți face obiecte de artizanat cu copiii folosind diverse materiale pe care natura le oferă. Marile figuri pitice pot fi realizate din conuri de brad sau pin pentru a decora camera copiilor. Data viitoare când faceți o plimbare în parc, colectați conuri frumoase, care, de preferință, stau bine. Puteți folosi o minge mică de bumbac sau o minge de poliestir ca cap pentru micul gnom conic. Bile de lemn mai mari sunt de asemenea ideale pentru aceasta. Dacă doriți, copiii dvs. își pot picta fața pe minge și pot folosi vată pentru a modela un nas mic și a-l lipi. Puteți folosi, de asemenea, ochi googly din magazinul de artizanat sau le puteți crea singuri. Acum tot ce trebuie să faceți este să faceți pălăria din fetru și să o atașați. Tăiați un semicerc din resturi de țesătură sau pâslă, înfășurați-l ca un știft și lipiți marginile tăiate împreună. Dacă doriți, puteți echipa gnomul cu o eșarfă pentru zilele reci.

con-pitic-lipici-fetru

Castanele sunt, de asemenea, un material de artizanat ideal pentru creaturile destul de mitice. Luați o castană și găuriți pentru brațe, picioare și cap. Brațele, picioarele și gâtul pot fi realizate din scobitori. Puneți-i copilul să deseneze o față pe un castan mai mic și să-și pună capul pe gât. Legați o eșarfă în jurul gâtului piticului, astfel încât frumosul pixie să poată supraviețui zilelor mai reci.

Piticii mici realizează obiecte de artizanat cu copii din pâslă și plută

lemn de pâslă-toamnă-ghindă-pitici

Dacă aveți plute vechi acasă, puteți face gnomi mici din ei cu puțin efort. Găuriți două găuri în partea laterală a plutei, în care lipiți brațele din curățătoare de țevi. Lipiți o mărgele de lemn pentru cap și faceți o haină caldă și o pălărie din fetru. Acești pitici mici sunt un decor potrivit pentru o plantă de apartament și pentru pervazul ferestrei.

Piticii fac meserii cu copiii din lemn

marker de grădină-pitici-din-lemn

Acești markeri pitici simpli, dar eficienți, sunt o idee excelentă pentru micii gnomi de grădină din materiale naturale. Tot ce aveți nevoie pentru acest proiect de artizanat rapid sunt ramuri mai groase pe care le tăiați la dimensiunea dorită și îndreptați-le la un capăt. Va fi capacul ascuțit al elfului. Apoi, lăsați-l pe copilul dvs. să dea gnomului de grădină din lemn o față. Pălăriile în culori diferite arată grozav și vă permit să vă găsiți rapid drumul între paturi. Școlarii sunt bineveniți să scrie pe fiecare marker.

Piticii realizează obiecte de artizanat cu copii din role de hârtie igienică

pitici-tineri-role-de-hârtie-igienică

Cu copiii foarte mici, puteți face gnomi drăguți din rulouri goale de hârtie igienică. Această mare activitate manuală sprijină dezvoltarea copilului dumneavoastră și îi învață cum să folosească foarfeca și lipiciul. Dacă vrei să te joci cu cei șapte pitici, ai nevoie de hârtie în mai multe culori care să fie lipită în jurul rolei. Fiecare pitic poartă o vestă sau o haină diferită și este mai ușor să se facă distincția între cele două creaturi în timp ce se joacă. Copiii își pot vopsi fața și barba sau le pot tăia din hârtie colorată și le pot pune împreună. De asemenea, puteți tăia pălăria din hârtie într-o culoare adecvată și lipiți-o pe rolă.

Gnomii origami fac obiecte de artizanat cu copiii

hârtie pitic origami pitic

Dacă doriți să creați gnomi drăguți din hârtie împreună cu copiii dvs., aveți opțiunea de a plia gnomii origami. Copiii sunt curioși în mod natural, dispuși să învețe și dornici să experimenteze. Dacă sunteți în căutarea unei activități interesante pentru copiii mai mari, această tehnică meșteșugărească este foarte fascinantă pentru cei mici. Origami necesită multă practică și este, de asemenea, complicat, dar promovează dexteritatea mâinilor mici. Aici este nevoie de sprijinul dvs. activ. Veți găsi numeroase instrucțiuni de pliere video pe Internet care vă vor ghida pas cu pas într-o frumoasă figură pixie. Sarcina solicitantă și rezultatele adorabile îl vor face pe copilul tău mândru de sine.

Creați accesorii pitice drăguțe din mărgele de fier

pictură-de-hârtie-de-construcție-claxonare-pitică

Dacă copilul tău este la fel de fascinat de mărgelele de fier ca și de creaturile mitice, poți crea și gnomi mici din mărgelele colorate din plastic. Cu șablonul potrivit, puteți crea figuri pixie în funcție de propriile idei. Cu antrenament și puțină răbdare, veți putea evoca un inel de cheie foarte personal pentru copilul dvs. sau o frumoasă decorație tematică pentru camera copiilor. De asemenea, puteți proiecta alte accesorii creative cu pitici din margele de fier. Dacă doriți să vă inspirați și mai mult copiii, puteți construi, de asemenea, o casă pitică pentru gnomii de casă afară, în grădină.

Costum de șapte pitici 

costum geanta fata pitic

O idee minunată pentru Mardi Gras sau pentru o petrecere tematică în grădină sau o petrecere de ziua copiilor este un costum pitic amuzant. Nu trebuie neapărat să obțineți haine speciale pentru acest lucru, dar puteți folosi haine normale de zi cu zi. Pantalonii în verde sau maro și o bluză verde cu o vestă vă vor servi bine. Desigur, ai nevoie de o barbă mare, albă și de o pălărie tipică ascuțită pentru costumul mare pentru copii. Sunteți binevenit să atașați o bandă de cauciuc la pălărie, astfel încât să rămână pe cap atunci când copilul se rotește. Dacă doriți, puteți lipi părul de înger în jurul pălăriei. Puteți face o barbă lungă din păr de înger pentru costum. Dacă a rămas o barbă artificială de Crăciun, nu ezitați să o folosiți pentru costumul pitic.

pălărie pitică simțită grădiniță

Vata din lână, pe care o atârnă peste o bucată de elastic de pălărie, creează o barbă perfectă. Și jambierele vor fi cu siguranță un hit. Diverse accesorii mici, cum ar fi o geantă pentru instrumente pentru minerit sau un felinar, completează costumul unic. Vrei să organizezi o petrecere pitică tematică pentru copilul tău, la care copilul tău să se joace cu oaspeții săi pitici în aer liber? Atunci merită să vă gândiți la jocuri, mâncare și băutură, decorațiuni și cadouri. Având în vedere acest lucru, puteți face, probabil, o pălărie de elf pentru fiecare mic oaspet de onoare și așezați-o pe farfurie. Dacă copilul dumneavoastră așteaptă mai mulți oaspeți, puteți face și pălării ascuțite din hârtie.