Idei meșteșugărești

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă – 28 de idei drăguțe pentru copii și adulți

Meșteșuguri de Paște cu cutii de ouă iepuraș-cupe-ouă-bumbac-lână-picioare-pluș-urechi-sârmă

Dacă sunteți în căutarea unor idei de artizanat deosebit de simple, potrivite pentru Paști, puteți face o mare varietate de lucruri cu cutii goale de ouă. Nu este doar un material foarte stabil. Forma elementelor individuale ale cutiilor poate fi de asemenea folosită așa cum sunt, astfel încât să puteți implementa o mare varietate de proiecte Basel de Paște chiar și cu copii mici. Dar ce puteți face din cutii de ouă? Puteți afla în articolul de astăzi despre Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă, în care am pus laolaltă idei inspiratoare.

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă – pui și iepuri

Meșteșuguri de Paște cu cartoane de ouă pui-idee-aripi-ambarcațiuni-hârtie-Paște-iepuraș-gri

Diverse animale sunt asociate cu Paștele și pot fi folosite pentru decorațiuni și idei de artizanat. Cu ce ​​poți să te joci cu cutii de ouă pentru a crea forma animalelor? De exemplu, puii, iepurașii de Paști sau găinile, dar și oile sunt potrivite dacă doriți să creați decorațiuni drăguțe și de casă.

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă – idei de meșteșuguri pentru copii

Meșteșuguri de Paște cu cartoane de ou hârtie-copii-jucărie-pui-cioc-stilou

Ideea pe care am dori să o prezentăm poate fi, de asemenea, adaptată copiilor. Alegeți doar proiectele potrivite în funcție de vârsta copilului. Deoarece cupele din cutii pot fi folosite fără modificări, chiar și copiii mai mici au ocazia să facă obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă. La fel și acești pui, pentru care două căni erau pur și simplu lipite între ele. După aceea, adăugați fața.

Tinker cutii mici

Meșteșuguri de Paște cu cutii de cutii de ouă-capace-bomboane-amuzante-mini-de-Paște-ouă

Cavitatea creată poate fi folosită și pentru o astfel de cutie. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii de ouă, nu lipiți cupele împreună cu lipici, ci doar conectați-le la spate cu o bucată de bandă adezivă. Acum, ceașca superioară servește drept capac, în timp ce cea inferioară poate fi umplută cu bomboane și alte lucruri.

Meșteșuguri de Paște cu copii

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă vopsea ușoară pentru copii

Iepurașii pe care îi poți face din cutii cu ouă par cel puțin la fel de drăguți ca puii. Iepurașul de Paște de mai sus este potrivit chiar și pentru copiii mici. Doar o ceașcă a fost folosită pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă. Urechile sunt, de asemenea, făcute din părți ale cutiei cu ouă, în timp ce fața este pur și simplu pictată pe.

Artizanat cu cutii cu ouă de Paște – iepurași amuzanți de Paște

Meșteșuguri de Paște cu cartoane de ouă în picioare-iepuri-gri-albe-urechi-carton-pictură pe față

Dacă doriți să proiectați nu doar un cap de iepure, ci întregul corp, pur și simplu folosiți din nou două căni pentru artizanat de Paște cu cutii cu ouă. Puteți echipa iepurașii de Paște nu numai cu urechi și față, ci și cu picioare, pur și simplu folosind din nou părți din cutiile de ouă și lipind cupele de mai jos. De asemenea, puteți decora cu arcuri sau alte decorațiuni.

Artizanat cu cutii de ouă – animale în cuiburi

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă mini-paște-cuib-idei-pui-bumbac-iepuraș-wckelaugen

Pentru a lucra cu cutii de ouă și copii, ar trebui bineînțeles să nu alegeți proiecte care sunt prea complicate. La urma urmei, copiii ar trebui să se distreze și, în final, să fie mândri de rezultatele lor. O idee simplă este să folosiți cupele pentru meșteșugurile de Paște cu cutii de ouă pentru cuiburi mici. În fiecare cuib puteți pune orice animal pe care îl puteți face din vată.

Calendare Tinker cu cutii de ouă

Meșteșuguri de Paște cu cutii de ouă calendarul de Paște-Advent-original-ouă-plastic

Dacă există un calendar de advent pentru Crăciun, de ce ar trebui să lipsească de Paști? Folosește această idee pentru a-i surprinde pe cei dragi cu propriul lor calendar de Paște. Umpleți ouăle de plastic cu bomboane sau alte cadouri și etichetați-le cu numere. Pur și simplu puneți ouăle în cutia pentru ouă. Dar, deoarece acest aspect pare destul de plictisitor, îl puteți reproiecta și pentru artizanat de Paște cu cutii cu ouă, pictându-le sau lipindu-le.

Faceți un coș de Paște cu cutii de ouă pentru Paște

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă Curățitor de coș-țevi de Paște-hârtie de țesut-floare

Puteți face chiar coșuri de Paște din cutiile ouălor. Folosiți o ceașcă, coșul este destul de mic. În schimb, puteți pur și simplu să lăsați până la patru căni împreună și să le conectați pentru un mâner. Pentru meșteșugurile de Paște cu cutii cu ouă, adăugați puțină culoare și decorați, de exemplu, cu hârtie de țesut.

Faceți coșuri mici de Paște cu carton de ou

Meșteșuguri de Paște cu cartoane de ou coșuri de Paște-cutii cu ouă-sârmă-cuib-iarbă de Paște

Aici puteți vedea o idee deosebit de simplă pentru obiecte de artizanat de Paști cu cutii cu ouă. Cana este prevăzută cu un fir simplu, care poate fi apoi decorat după dorință. În acest caz a fost utilizată o buclă. Apoi umpleți coșul cu iarbă de Paște de orice culoare și așezați în ea ouă de ciocolată sau bomboane. Puteți vopsi din nou cutia la exterior sau o puteți proiecta cu autocolante.

Realizarea măștilor cu copiii

Meșteșuguri de Paște cu măști de cutii cu ouă - iepurași de Paște-culori-multicolore

Astfel de măști în formă de iepuraș de Paște sunt, de asemenea, o idee amuzantă. Pot fi făcute la o petrecere de ziua copiilor și folosite ulterior sau făcute pentru un simplu joc de după-amiază. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă aveți nevoie de o cutie mică pentru ouă pentru șase ouă și o ceașcă suplimentară pentru nas. Puteți face urechi, mustăți, gene și dinți din hârtie sau din fetru.

Tinker cock

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-decorare-hârtie mache-cocoș-pene-colorate-jucărie

Ce zici să faci acest impresionant coș de Paște în formă de cocoș? În plus față de cutiile pentru ouă, veți avea nevoie și de un castron de hârtie pe care îl puteți face singur. În prima parte a instrucțiunilor pentru realizarea meșteșugurilor de Paște cu cutii cu ouă, veți vedea cum puteți face un cap cu cioc și gât. Cutia este vopsită doar la sfârșit.

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă – instrucțiuni de imitat

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-instrucțiuni-Paște-animale-decorare grădină

După cap, faceți cele două aripi și penele cozii. Atunci este rândul corpului. Lipiți benzi de ziar înmuiate în adeziv pe un balon oval umflat și lăsați totul să se usuce. Apoi sparge balonul și ai o coajă pe care o lipiți cu aripile, partea capului și penele cozii. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă, puteți vopsi cocoșul în culori vii.

Vopsiți cutia cu ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-vopsea-culori-colorate-modele-puncte-dungi-Paște-cuib-bricolaj

Dacă doriți să faceți un coș simplu de Paște într-o cutie cu ouă, nici nu trebuie să îl tăiați. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă, pur și simplu folosiți întreaga cutie de orice dimensiune și vopsiți-o în culori strălucitoare de primăvară și cu modele vesele, ca în acest exemplu. Puteți umple apoi cutiile cu iarbă de Paște. Acum puteți așeza ouă de Paște, figurine de Paște sau dulciuri în cuib.

Decorațiuni de masă Tinker cu cutie de ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-vaze-buchet-bricolaj-luxuriant-roz-roz-flori

De asemenea, puteți utiliza întreaga cutie pentru ouă pentru acest aranjament atractiv și o puteți decora după cum doriți în avans. Puteți așeza apoi pahare de sticlă sau de plastic etanșe în cupe, pe care apoi le puteți folosi drept vaze. În acest fel puteți decora masa festivă de Paște cu idei pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă.

Flori de hârtie într-o cutie cu ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-ghiveci-de-flori-idee-de-hârtie-flori-face-te-tu-mușchi artificial

De asemenea, puteți folosi flori de hârtie pentru a confecționa cutii de ouă în locul celor reale. În acest caz, puteți folosi cu ușurință cutia pentru ouă ca ghiveci de flori. Umpleți din nou cupele cu iarbă de Paște. Alternativ, este adecvat și mușchiul artificial. Faceți flori din hârtie, cutii pentru ouă, fetru sau alt material și creați o mini-grădină artificială cu obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă.

Faceți singur decorațiuni de Paște într-un borcan cu clopote

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-decorare-borcan cu clopote-cutie cu ouă-mușchi-pui

De asemenea, puteți decora masa de Paște cu un clopot de sticlă frumos proiectat. Folosiți o cutie confecționată din orice material pentru artizanatul de Paști cu cutii cu ouă. Sunt potrivite și cele din plastic. Umpleți-le cu mușchi artificial și ouă, figuri sau flori și așezați aranjamentul pe un disc de lemn. Apoi acoperiți totul cu un borcan pentru clopote.

Idei meșteșugărești drăguțe și amuzante

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-decorați-iepurașul de Paște-amuzant-fereastră-decorare-masă-decorare-vaze

Decorează pervazul cu astfel de figurine de Paște. Acestea pot fi realizate în formă de iepurași sau pui. unde se folosește sârmă de pluș pentru picioare și cupele cutiilor de ouă pentru lucrările de artizanat de Paște cu cutii de ou servesc drept corp. Poate fi folosită și cutia pentru ouă de la frigiderul din plastic. De exemplu, așezați lumânări sau ghivece cu flori cu creștet din coji de ou.

Realizați decorațiuni de masă cu cutii cu ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-masă de cină-decorare de masă-cuib de Paști-Paște-cuib-aur-ouă

Dacă faceți un coș mic de Paște din cutie cu ouă, îl puteți folosi ca decor de masă pentru masa de Paște. Fiecare scaun are propriul cuib cu ouă de ciocolată sau alte dulciuri. Acest mic cadou va aduce bucurie tuturor tuturor și este rapid și ușor de făcut. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii de ouă aveți nevoie de iarbă artificială, pe care o puteți face și voi în tocător.

Cadouri de Paști Tinker

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-cadouri de Paște-meșteșuguri-coacere-brioșe-ambalaje

În timp ce ne referim la ideile de cadouri de Paști, am dori să vă prezentăm și o idee pentru ambalarea manualelor de Paști cu cutii cu ouă. Puteți folosi cutia pentru a oferi brioșe sau cupcakes. Faceți o scobitură în briose, astfel încât să arate ca un cuib și așezați ouă înăuntru. Decorați faianța de ou cu hârtie, bandă de washi sau alte obiecte.

Coji de ouă din cutii de ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-clocire-pui-coajă-vopsire

De asemenea, puteți imita cojile de ouă cu cupele din cutia de ouă. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii de ou, aveți nevoie de două căni fiecare cu o margine zimțată. în pui este apoi plasat în ceașca inferioară și i se dă o glugă prin cealaltă ceașcă. Deci, se pare că puiul este pe cale să iasă dintr-un ou.

Faceți un pui dintr-o cutie de ouă

Meșteșuguri de Paște-cartoane de ouă-cocoș-găină-pui-idee-ouă-cupă-mic dejun-ou

Ați văzut deja în imaginea de copertă cum puteți face o ceașcă de ouă din cutii de ouă. Dar puteți face și o ceașcă în formă de pui în același mod. Pur și simplu echipați partea în formă de pâlnie cu cioc, ochi și pieptene de cocoș pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă. De asemenea, sunteți binevenit să faceți o coadă din pene artificiale.

Ideea pentru iepurașii de Paște

Meșteșuguri de Paște-cartoane de ouă-idei-copii-iepure-bricolaj-ochi mișcați

De asemenea, puteți proiecta un iepuraș de Paște în acest fel. Toate elementele, cu excepția ochilor, sunt realizate din cutii pentru ouă și pot fi vopsite în alb sau gri pentru a imita culoarea blănii naturale a iepurilor. Realizând obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă, se pot realiza tot felul de figuri cu puțină imaginație.

Flori de carton de ouă

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-flori de primăvară-narcise-clopote de Paște-buchet

Puteți face chiar și flori cu cutii de ouă. Cel mai bine este să alegeți flori de primăvară pentru Paști. Puteți obține narcise foarte ușor. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă, decupați mai întâi elementele necesare și apoi vopsiți-le cu vopsea galbenă sau combinați alb și galben pentru clopotele strălucitoare de Paște.

Meșteșuguri de Paște cu cutii cu ouă – idei de flori

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-narcise-primăvară-inspirație-jucărie

Puteți face clopotele de Paști în întregime din cutie cu ouă sau combinați cutia cu hârtie sau pâslă. De asemenea, puteți face tulpini din diferite materiale pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă. De exemplu, sârmă și pâslă de pluș au fost folosite mai sus. Florile sunt o idee minunată pentru lucrările de primăvară cu copiii.

Artizanat cu cutii de ouă primăvara

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-murală-pânză-flori-fă-te-singur-sârmă

De asemenea, puteți folosi flori pentru a face o astfel de imagine pe o pânză. Mai întâi vopsiți pânza în orice culoare. Tăiați florile și vopsiți-le. Apoi folosiți un curățator de țevi pentru a face un buchet de tulpini pe care le lipiți pe pânză. În cele din urmă, aranjează florile după ce le-ai decorat cu nasturi.

Faceți o coroană de Paști

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-coroană de ușă-flori colorate-lipici-hârtie-carton

Dacă faceți flori de cutie cu ouă, le puteți pune împreună pentru a face o coroană de ușă. Pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii de ouă, ar trebui mai întâi să decupați un inel de carton și câteva frunze și apoi să le vopsiți în verde. Apoi, faceți o mulțime de flori în diferite culori și lipiți-le pe întregul inel.

Realizați chiar decorațiuni frumoase pentru Paști

Meșteșuguri de Paște-cutii de ouă-vopsea-luncă-ouă de Paște-păsări-pâslă-idee-meșteșug

De asemenea, puteți utiliza cutii cu ouă pentru a afișa ouăle de Paște. În acest exemplu, cutia reprezintă o pajiște cu un gard. Ouăle de Paști au fost din nou făcute cu pâslă și hârtie ca păsările. De asemenea, puteți face iepuri, pui sau oi în acest fel și apoi puneți-i în cutia pentru ouă. Nu veți găsi o idee simplă, dar originală, pentru obiecte de artizanat de Paște cu cutii cu ouă?