Idei meșteșugărești

Idei pentru artizanat cu frunze de toamnă – faceți decorațiuni frumoase

clipește cu idei de frunze de toamnă-decorare-adulți-copii-ușor-repede

Dacă îți vine să faci obiecte de artizanat cu materiale naturale, perioada perfectă a anului va fi acum disponibilă cel târziu în câteva săptămâni. Deoarece natura oferă acum un număr deosebit de mare de materiale adecvate și aceasta include și frunzele, care pot fi folosite și în alte anotimpuri, dar nu sunt la fel de frumos colorate ca acum. Și poți face cele mai frumoase decorațiuni cu frunze și să faci toată casa toamnă în acest fel. Dar cu ce te poți juca cu frunzele de toamnă? Am pus la dispoziție câteva posibilități pentru artizanat cu frunze de toamnă. Găsiți activitatea perfectă pentru după-amiaza rece și ploioasă și condimentați interiorul cu noi decorațiuni!

Faceți trandafiri cu frunze de toamnă

clipește cu frunze de toamnă trandafir-frunze de arțar-roșu-portocaliu-buchet-decor de masă

Sunt sigur că tuturor le place să aibă trandafiri în apartamentul lor, dar toamna nu se găsesc deloc sau deloc în grădină. Deci, ar fi o idee bună să vă creați propriile idei de decor de toamnă și să le folosiți pentru a decora masa. Cel mai bine este să folosiți frunze de arțar roșu, portocaliu sau galben. Acestea au forma perfectă. Desigur, puteți încerca, de asemenea, trandafirii cu alte frunze de copac și să puneți împreună diferite modele.

clipește cu frunze de toamnă instrucțiuni-bricolaj-simple-crenguțe-materiale naturale

De asemenea, aveți nevoie de ramuri de orice lungime și bandă adezivă sau o altă bandă frumoasă într-o culoare naturală. Pentru acesta din urmă, ar trebui să aveți și lipiciul pregătit. Puteți vedea exact modul în care realizați aceste obiecte de artizanat atractive din frunze în instrucțiuni. Pur și simplu atașați floarea de trandafir finită la ramură cu banda adezivă. Așezați trandafirul de frunze de toamnă individual sau în grupuri într-o vază frumoasă.

Idei de artizanat de toamnă pentru perete

clipește cu frunze de toamnă perete-art-frunze-copii-învață-copaci

Ce zici de dacă aranjezi un decor de perete cu frunze de toamnă? Cel mai bun mod de a face acest lucru este să folosiți cât mai multe tipuri diferite de frunze pe care le puteți găsi. Dacă doriți să faceți obiecte de artizanat cu copii în toamnă în același timp, puteți transforma acest proiect într-o după-amiază educativă explicând micilor copaci și frunzele lor. Frunzele pe care le-ați adunat împreună vor fi presate în cărți grele doar câteva zile. Apoi lipiți fiecare foaie pe o foaie separată de hârtie. Acum le puteți conecta ca ghirlande, prin care puteți crea mai multe rânduri. Fixează-l pe perete și ai un decor frumos de toamnă.

Faceți un lanț de fanion toamna

frunze-toamnă-frunze-fanion-ghirlandă-frunze-cărți-hârtie

Acest lanț de fanion este realizat într-un mod similar. Frunzele copacului, uscate și presate în prealabil, sunt lipite de hârtie, pe care fie le tăiați ca aici, fie sub formă de triunghiuri. Nu numai hârtia albă, ci și cea colorată sau paginile cărților vechi și ale hârtiei de ziar sunt potrivite ca hârtie. Lipiți șirul în spate. Faceți distanța cât mai uniformă posibil. Lanțul de fanion auto-fabricat este deosebit de frumos dacă îl faceți din frunze, fiecare dintre acestea având o culoare diferită sau un model de culoare.

Idei de decor și artizanat pentru toamnă – proiectează-ți singur o față de masă

tinker-toamnă-frunze-față-de-masă-face-tu-singur-model de alergător de masă

Ti-ar fi venit ideea de a realiza o astfel de decorare de masa cu frunze de toamna? Este o față de masă simplă pe care o puteți rearanja cu ușurință cu orice model și culoare. Puteți obține modelele cu ajutorul frunzelor, în timp ce cel mai bine este să folosiți vopseaua textilă ca culoare, astfel încât să dureze și la spălare. Se poate folosi o mare varietate de forme de frunze.

tinker-frunze-de-toamnă-față-de-masă-imprimare-frunze-imprimeuri-textil-culoare-instrucțiuni

De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza o singură formă de frunză pentru a proiecta țesătura sau puteți combina diferite variante între ele. Acesta este un mod minunat de a condimenta o țesătură plictisitoare. Cel mai bine este să folosiți un burete pentru a aplica vopseaua pe foaie. Apoi amprenta pe țesătură va fi puțin mai subtilă. De asemenea, poți face obiecte de artizanat cu frunze de toamnă în acest fel dacă vrei să faci singur perdele sau alte lucruri care să se potrivească toamnei.

Faceți poze metalice cu frunze proaspete de toamnă

frunze-toamna-frunze-metalice-moderne-folie-aluminiu-design-mural

Ce zici dacă faci astfel de picturi murale atractive cu frunze? Puteți face singuri decorațiunile atractive de toamnă în doar câțiva pași și pur și simplu să cochetați cu frunzele de toamnă. Obțineți diverse foi de hârtie pentru artizanat, precum și plăci sau pânze de lemn, folie de aluminiu, adeziv spray, lână de oțel foarte moale și vopsea neagră, mată, spray. Mai întâi, pulverizați adeziv pe lemn și pe suprafața frunzelor și apoi lipiți-le pe loc. După aceea, pulverizați un alt strat peste frunze. Acum luați folia de aluminiu și înfășurați placa cu ea. Partea strălucitoare ar trebui să fie cu fața în sus și filmul ar trebui să fie strâns, astfel încât frunzele să poată intra în propriile lor. Puteți face acest lucru, de asemenea, trecând degetele peste suprafață după aceea.

În cele din urmă, pulverizați lacul negru uniform peste imagine. O altă culoare poate fi folosită dacă faceți această idee cu frunze de toamnă. Este o chestiune de gust. Doar experimentați! Cu ajutorul vatei de oțel, puteți îndepărta acum vopseaua neagră în orice moment. Fiți extrem de atenți atunci când faceți acest lucru, astfel încât filmul să nu se rupă. Dacă ți se întâmplă oricum, poți ascunde gaura cu vopseaua spray. Tu decizi singur cât de mult argint vrei să arăți.

Lumini de zână Tinker toamna – idei pentru o atmosferă confortabilă

Tinker-frunze de toamnă-lumini de zână-ghirlandă-scară-balustradă-decorare

Pe cât de colorată este toamna, din păcate are și câteva zile ploioase și întunecate. Puteți face acest lucru mult mai confortabil cu câteva lumini plăcute în casă. De asemenea, puteți reproiecta cu ușurință un șir simplu de lumini și îl puteți folosi pentru obiecte de artizanat cu frunze colorate de toamnă. În plus față de șirul de lumini și frunze colorate, veți avea nevoie și de hârtie de ceară, un fier și un adeziv de bufniță.

frunze-toamnă-frunze-romantice-toamnă-bricolaj-idei-toamnă

Frunzele colectate trebuie mai întâi să fie durabile. Cel mai rapid mod de a face acest lucru este să puneți o foaie de hârtie între două foi de hârtie cerată și să le periați cu fierul de călcat. Ceara este transferată pe frunze și le sigilează. Pentru ca frunzele să acopere întotdeauna partea din față a lămpii, este un avantaj dacă atârnați mai întâi lanțul ușor în locul dorit. Aceasta poate fi o balustradă, o coloană, dar și fereastră. Abia atunci lipiți frunzele pe lămpi. Altfel s-ar răsuci sau cădea atunci când lanțul este atașat. Când aprindeți luminile de zână, lumina sclipeste printre frunzele colorate.

Realizați decorațiuni strălucitoare de toamnă

frunze-cad frunze-decora-cad-sclipici-aur-glamour

De asemenea, este foarte ușor să faci un decor sclipitor cu frunze de toamnă. Puteți acoperi întreaga foaie sau puteți crea anumite modele cu sclipici. Vă recomandăm culori strălucitoare care se potrivesc cu toamna. Cu ajutorul unei pensule aplicați lipici pe frunze, pe care apoi le acoperiți cu sclipici și le lăsați să se usuce. Cu frunzele proiectate puteți crea ghirlande sau le puteți folosi ca imagini de fereastră. Chiar și doar întinse pe masă, arată foarte drăguț și plin de farmec toamna.