Idei meșteșugărești

Idei de artizanat pentru Paști pentru tineri și bătrâni – iepurași drăguți și alte motive

Idei de artizanat pentru ouă de Paște-design-iepuri-flori-artificiale

Obiectele de artizanat de Paște sunt distractive și vor fi savurate pe tot parcursul Paștelui. Din acest motiv, astăzi ne-ar plăcea să vă prezentăm câteva idei minunate de artizanat pentru Paști pe care le puteți face singuri sau împreună cu copiii voștri. Există inspirații excelente pentru iepurașul de Paște, precum și pentru alte figuri și idei de decorare care se potrivesc bine cu festivalul popular. Deci, dacă vrei cu adevărat să intri în starea de spirit de Paște, nu rata următoarele exemple!

Idei meșteșugărești de Paște – iepuraș de bibelou

idei-tinere-decor-de-gradina-de-pasca-idee-lemn-iepuras-de-paste-roz-alb-decor-de-flori

Meșteșugurile de Paște se pot face cu multe materiale diferite. Lemnul este, de asemenea, foarte popular pentru acest lucru. Cu toate acestea, decorațiunile de Paște din lemn sunt adesea mai dificil de realizat și implică utilizarea unor instrumente precum un ferăstrău. Dacă totuși vrei să te aventurezi într-un decor, poți imita și acești iepuri. Pe lângă lemn, folosiți lac și sârmă.

Idei meșteșugărești pentru petrecerea de Paște pălărie-iepuraș-pâlnie-mustăți-hârtie

Ce zici dacă faci Paști haioase de petrecere pe care toată lumea trebuie să le poarte în timpul cinei în ziua de Paști? Copiii tăi, în special, vor găsi acest lucru foarte amuzant. Pentru a face acest lucru, pur și simplu faceți o pâlnie din hârtie, pe care apoi o adăugați urechi, ochi, nas și mustăți. Pur și simplu folosiți hârtie și pentru asta. Cu un stilou, vopsiți gura, după care adăugați o bandă de cauciuc pentru a împiedica pălăria să vă alunece de pe cap.

Idei de artizanat pentru șosete de Paște-iepuraș de Paște-roz-gri-panglici

Dacă sunteți în căutarea unor meșteșuguri de Paște cu copii, puteți alege și această idee pentru a proiecta un iepuraș de Paște. Tot ce aveți nevoie este un ciorap, panglici frumoase, ochi googly, o balonare pentru coadă și pâslă din care vă puteți crea propriul nas, dinți și stomac. Șoseta este umplută cu vată sintetică și apoi legată așa cum se arată pentru a modela corpul.

Idei de artizanat-pâine-pânză-pansament-din-lemn-iepure-cuie-fire-rpsa-murală

De asemenea, puteți face această decorație de Paște din lemn. Puteți picta o placă în orice culoare sau o puteți acoperi cu țesătură sau hârtie. După aceea, folosește un șablon pentru a crea un iepuraș cu unghii. Apoi le conectați cu fir. Dacă doriți să faceți acest decor pentru Paști, puteți folosi alternativ o pânză și ace.

Idei de meșteșuguri pentru grinzi de Paște-lemn-iepurași-Paști-cauciuc-burete

Acești iepurași drăguți, care au fost realizați din bucăți de grinzi de diferite dimensiuni, sunt, de asemenea, idei minunate de artizanat pentru Paști din lemn. Grinzile de lemn erau pur și simplu vopsite aproximativ în vopsea albă. Fața este din cauciuc spumant pentru nas și dinți, vopsea alb-negru pentru ochi și sârmă pentru mustăți. De asemenea, puteți decora iepurii cu arcuri.

Idei de artizanat pentru ghirlanda de Paște-iepuri-hârtie-colorată-lipită

De asemenea, îți poți decora frumos casa făcând ghirlande de Paște. Folosiți și un șablon pentru aceasta, astfel încât toate motivele să fie la fel. Poate că veți găsi, de asemenea, un pumn potrivit în magazinul de artizanat pentru a vă ușura și mai mult. Folosiți hârtie de diferite culori și cu modele viu colorate. Faceți găuri în urechi (cu un pumn), introduceți șirul și puteți închide ghirlanda.

idei-ciuperci-ajutoare-pascale-natura-conuri de pin-materiale-naturale-ochi-fetru

Oamenilor le place, de asemenea, să facă obiecte de artizanat cu materiale naturale. Puteți face o decorație de masă de Paște, de exemplu cu un iepuraș de Paște dintr-un con de pin. Din nou, utilizați fetru pentru urechi, pe care apoi îl lipiți pur și simplu în conuri. Aveți ochi deosebit de repede și ușor, obținând ochi tâmpiți. Nasul, la rândul său, este format dintr-o mărgele de lemn.

Idei meșteșugărești-materiale-naturale-de-Paște-iepuraș-frunze-de-Paște-urechi-nas-bobule

De asemenea, puteți face decorațiunile de Paște cu ajutorul naturii în acest fel. Acest iepure a luat pur și simplu picioare din conurile ghindelor, în timp ce urechile sunt făcute din frunze. Aici a fost folosită o bobocă pentru nas. Decorează fiecare farfurie cu un iepure și folosește decorul ca un cadou drăguț de care toată lumea din familie va fi fericită!

Idei-meșteșuguri-lemn-de-Paște-adulți-pictură-siluetă-urechi-iepure

Puteți face o mulțime de lucruri cu lemn de Paști. O astfel de siluetă de iepure, care a fost proiectată pe o bucată pătrată de lemn. Pentru a face acest lucru, schițați iepurele cu un creion. Un șablon poate fi din nou util. Mascați zona care nu trebuie vopsită cu bandă de hârtie și vopsiți placa în orice culoare. Scoateți cu atenție banda înainte ca vopseaua să se usuce.

Idei meșteșugărești-coroană de Paște-urechi-iepure-pâslă-pene-blănuri-false

Această coroană este, de asemenea, foarte ușor de realizat. Puteți folosi un inel finisat din sârmă, spumă sau lemn sau puteți face unul din carton. Tăiați urechile din fetru roz și adăugați-le pluș. De asemenea, îl puteți folosi pentru a decora inelul. Lipiți urechile, iar drăguțul iepuraș este gata și poate fi îmbrăcat.

Idei-DIY-ușă-casă-de-Paști-decorare-iepuraș-de-Paște-simplu-panglică-galbenă

Un astfel de iepure este o alternativă plăcută la coroana clasică a ușii și poate fi făcută rapid. Pregătiți o foaie de hârtie, carton, bandă washi, marker negru, panglică și vopsea spray galbenă. Poți începe să te joci imediat. Primul lucru de care aveți nevoie este un șablon pe care îl veți face din foaia de hârtie.

Crafting-ideas-Easter-template-tăiere-hârtie-carton-instrucțiuni-copii-adulți

De asemenea, puteți desena iepurele direct pe carton și apoi tăiați-l. Decideți-vă ce vă este mai ușor. Cel mai simplu mod de a obține corpul și capul iepurelui este să folosești o busolă. Mai întâi desenați un cerc mare și apoi unul mai mic care îl intersectează pe cel mare. Desenați urechile cu mâna liberă.

Idei-meșteșuguri-ușă-de-Paște-decorare-bun-venit-din-carton-îmbrăcat-cu-model-de-hârtie

Apoi pulverizați iepurele tăiat cu vopseaua spray. După aceea, lăsați-le să se usuce bine înainte de a continua. Acum a venit rândul benzii washi. Aceasta va ascunde marginea inestetică a cartonului. Lipiți banda de-a lungul marginii, astfel încât să iasă. Acum este incizat la intervale regulate și apoi pliat treptat în jos. În acest fel, evitați cutele care apar atunci când lipiți zone rotunjite.

idei de tinuturi-ghiveci-de-flori-de-Paște-tinerețe-ochi-de-hârtie-roz-iepure

Iepurașii din ghivece de flori sunt, de asemenea, idei excelente de artizanat pentru Paști pentru copii. Folosiți unul precolorat sau vopsiți-l singur în orice culoare. Urechile pot fi făcute acum din hârtie, pâslă sau cauciuc spumos, după care le puteți lipi pe sârmă de pluș și apoi le lipiți pe ghiveciul de flori. Tot ce lipsește este o balonare pentru coadă, precum și fața din pixuri și ochi googly.

idei-de-ciuperci-copii-de-Paști-bule-de-lână-iepurași-bătăuș

Copiii pot, de asemenea, să facă pom poms singuri. Și după aceea, le puteți folosi pentru obiecte de artizanat de Paște cu copiii. Ce zici de astfel de iepurași drăguți de Paște? Fiecare dintre ele constă dintr-un balon mare pentru corp și unul mai mic pentru cap. Puteți proiecta fața și urechile din mini-pomponi finisate, precum și din fetru și ochi googly.

Idei meșteșugărești-măști de Paște-Paști-idei deghizări-cusut de pâslă

De asemenea, puteți combina pălăria de petrecere prezentată mai sus cu astfel de măști. Sunt minunate idei de artizanat pentru Paști făcute din pâslă și vor plăcea mai ales copiii. Puteți fie să coaseți măștile, fie să le proiectați doar cu adeziv. Acesta este avantajul de a lucra cu pâslă în loc de alte țesături.

Crafting-ideas-Easter-felt-instructions-masti-iepure-cauciuc

Aici puteți vedea părțile individuale de care aveți nevoie pentru o mască de iepure. Se taie ușor din pâslă. Puteți folosi bucăți de lână sau produse de curățat pentru țevi pentru mustăți sau puteți veni cu ceva singur. Orice culoare poate fi, de asemenea, selectată. Chiar și începătorii pot obține cu ușurință această idee.

Crafting-ideas-Easter-paper-toilet-bunny-kids-tinkering

Ideile de artizanat din hârtie pentru Paști sunt la fel de populare. Un iepuraș de Paște poate fi făcut la fel de repede și ușor cu hârtie de ambalat pâine și o rolă de toaletă. Rolul este pur și simplu acoperit cu hârtie. Puteți face urechile dintr-o coală obișnuită de hârtie. Puteți obține benzi pentru mustăți din tocătorul de hârtie și nasul din hârtie roz.

Idei DIY pentru curățarea țevilor de Paște-roz-iepuraș-iepuraș-îndoire

Acești iepuri sunt, de asemenea, foarte simpatici. Deci, dacă sunteți în căutarea unor idei de artizanat pentru iepurași de Paște și aveți în continuare sârmă de pluș disponibilă, puteți face rapid iepurași de acest gen împreună cu copiii. Înfășurați o bucată în jurul unui băț de lemn, creion sau orice altceva aveți la îndemână. Din a doua piesă, formează litera M. Apoi treci cele două capete prin spirală și formează picioarele. Tot ce lipsește sunt pomponii pentru nas și coadă și ochi googly.

Idei de artizanat pentru sârmă de pluș de Paște-violet-iepure-bricolaj-ușor-pentru copii

Acest iepure este făcut într-un mod similar. Cu toate acestea, veți avea nevoie de trei piese aici – una pentru corp, una pentru picioare și alta pentru urechi. Ideile de artizanat pentru Paști cu instrucțiuni sunt minunat potrivite pentru după-amiezile spontane, deoarece sunt rapide și ușor de realizat. Acești iepurași sunt, de asemenea, perfecți ca cadou pentru oaspeți.

Alte idei meșteșugărești de Paști

Idei de artizanat de Paști, curățare cu țevi portocalii-morcov-morcov-morcov

Și de ce nu faci un morcov potrivit pentru iepure? Și pentru aceasta aveți nevoie de curățătoare de țevi doar în portocaliu și verde. Pe măsură ce modelați spirala, asigurați-vă că creați o formă de pâlnie, astfel încât morcovul să devină mai îngust spre partea de jos. Apoi fabricați verdele morcovului și lipiți-l în spirală.

Idei de artizanat pentru cuib de Paște-crenguțe-muguri-ouă-decorare

Dacă doriți să vă amestecați cu materiale naturale, puteți face și un coș de Paște din ramuri. Cel mai bun mod de a le păstra laolaltă și în formă este să le legați aici și colo cu șnur subțire. Cuibul este îngust în partea de jos și se lărgește spre vârf. După aceea, îl puteți umple cu orice ouă de Paște doriți. Nici măcar iarba artificială nu trebuie neapărat să intre aici.

idei de ciuperci pentru pahare de cupru-sârmă-cuib-cuiburi-ciuperci-ouă

Cuibul devine deosebit de modern dacă pur și simplu folosiți sârmă de cupru în loc de crenguțe. Obțineți un decor frumos, minimalist, pe care îl puteți combina minunat cu alte decorațiuni. Iar ideea funcționează foarte bine, mai ales cu beton. Poate veți găsi un ou din beton sau ați dori să faceți un ou singur și apoi să-l așezați în cuibul terminat.

Idei de artizanat pentru instrucțiuni de Paște-cleste-sârmă-de-cupru-îndoire-decor-modern-minimalist

Tot ce ai nevoie este sârmă de cupru. Mai întâi înfășurați o porție în jurul unui ou pentru a obține dimensiunea potrivită. Acum puteți face circumferința mai largă spre partea de jos pentru a imita un cuib. Lucrul grozav este că nu trebuie să obțineți exact linii drepte atunci când vă îndoiți. Proiectează valurile oricum vrei. Cu cât este mai confuz, cu atât mai bine! Dacă sunteți mulțumit de cuib, pur și simplu tăiați firul rămas cu o clește.

idei-claxonare-lână-de-Paște-bumbacuri-claxonare-oi-ușor

Ce părere aveți despre oile drăguțe ca idei de Paște? Le puteți obține foarte repede de la pompoane și chiar mai repede dacă utilizați pompoane gata preparate. Puteți face oi de orice dimensiune. Și în grupuri arată deosebit de frumos ca decor. Puteți face cu ușurință picioarele și capul oilor din lut negru pentru ambarcațiuni.

Idei-meșteșuguri-Paști-oi-instrucțiuni-picioare-sârmă-jucării-decorare

Odată ce ați obosit, urcați pe membre, cap și, dacă doriți, o pereche de urechi. După ce le-ați sculptat din lut, lipiți sârmă în ele. În acest fel puteți atașa mai bine părțile individuale la corpul oilor. Sârma este pur și simplu pusă în balon. Oile nu sunt cu adevărat minunate idei meșteșugărești de Paști?

Idei de artizanat-meșteșuguri de Paște-Paște-ghirlandă-ouă-Paște-ploaie-podea-culori-colorate

În multe forme și culori, ghirlandele sunt idei meșteșugărești perfecte pentru Paști. Ați văzut deja o variantă făcută din iepurași de Paște. Dar puteți folosi și alte motive tipice pentru Paști. Ce zici de ouăle de Paște, de exemplu? Ele pot fi monocrome, cu modele sau, așa cum se arată aici, în culori combinate pentru a crea un model curcubeu.

idei-ciuperci-model-de-Paște-perete-vopsea-ombre-ciuperci

Puteți face cu ușurință ouăle de Paște din exemplare de cărți pentru culorile pereților. Acest lucru vă economisește timp, deoarece nu trebuie să pictați singur umbra. Desigur, puteți folosi și hârtie obișnuită pentru ambarcațiuni. Decizi pentru tine. Folosește un șablon sau chiar un pumn pentru ouă de aceeași dimensiune și formă. Apoi găuriți în ele și filetați o panglică prin ele.

Craft-ideas-Easter-styrofoam-egg-blossom-design-pins

De asemenea, această idee pentru ouăle de Paște ni se pare foarte plăcută. Sunt făcute din ouă din spumă de poliester. Apoi, aveți nevoie de câteva flori mici, în orice culoare și ace. Este o alternativă drăguță la bine-cunoscutele ouă de paiete. Începeți oriunde și fixați o floare în loc. Următoarea ar trebui să o acopere puțin pe cea anterioară, astfel încât poliuretanul să nu poată fi văzut la sfârșit.

Idei de bricolaj pentru rame pentru imagini de Paște-mini-ouă-colorate-pentru-proiectare-imagine

De asemenea, puteți proiecta foarte ușor o pictură murală frumoasă. Obțineți o ramă foto și mini ouă de Paște. Tot ce trebuie să faceți acum este să lipiți ouăle în interiorul cadrului. Folosiți adeziv fierbinte sau orice alt adeziv care se va lipi de sticlă. Desigur, puteți scoate și sticla și puteți lucra direct cu fundalul sau puteți crea singur un fundal din hârtie colorată.

idei de ciuperci pentru decorul de păstăi din lemn-rotund-vesel-cu-veselă

Aici puteți vedea o altă idee interesantă din lemn. Puteți vedea cercul pentru a vă măsura singur, pentru a-l tăia la dimensiune la magazinul de hardware sau puteți utiliza pur și simplu o placă de tăiere rotundă în acest scop. Vopsiți suprafața în orice culoare. Aici a fost folosit rozul vechi. Odată ce vopseaua s-a uscat, puteți adăuga orice litere doriți.

Craft-ideas-Easter-morcov-portocaliu-idee-dă-departe-geantă

Dacă vrei să faci un cadou interesant de Paști, ce părere ai despre această idee? Veți avea nevoie de o pungă în formă de pâlnie ca cea folosită pentru unele dulciuri. Acum umpleți vârful cu niște hârtie creponată portocalie și apoi cu portocale. Înainte de a lega punga, adăugați niște hârtie creponată verde pentru a imita frunzele morcovului.

jucărie-idei-copii-Paști-mici-jucării-cărți-imagini-pâslă-liniște-carte-abilități motorii fine

De Paște, puteți face și un pui de Paște și îl puteți folosi pentru o carte liniștită. Îl faci pe pui din pâslă, pentru că atunci copilul mic nu se poate răni în timp ce se joacă. Un ou de Paște sau orice alt motiv de Paște este la fel de potrivit. Vino cu idei creative de artizanat de Paști și concepe un manual de joc pe această temă.

idei de jucărie pentru lalele de Paște-flori-artificiale-pix-stilou-idee-cadou

Obiectele meșteșugărești de Paște înseamnă și obiecte de artizanat primăvara. De aceea, florile de primăvară sunt potrivite și pentru Paști. Acest Kulli original este, de asemenea, o idee minunată de cadou și nici nu necesită mult timp și efort. Veți avea nevoie de un stilou, o lalea artificială, un fir alb și un șnur gros, precum și foarfece, lipici și tăietori de sârmă.

Idei de artizanat pentru cadou de Paști de Paște-clătire-lipici fierbinte-primăvară-idee

Tulpina goală a lalelei de plastic are sârmă pe care nu ar trebui să o îndepărtați. Frunzele de pe lalea pot fi îndepărtate sau lăsate aprinse. Decizi pentru tine. Tot ce îți trebuie de la kulli este paiul cu cerneală. Aplicați adezivul pe acesta, apoi îl lipiți rapid în tulpina goală a lalelei. Înfășurați partea inferioară mai întâi cu sfoară și apoi cu sfoară, adăugând puțin adeziv la intervale regulate.

idei-claxonare-pasca-pasca-cuib-idee-gard-iarba-alba-pasca

Dacă doriți să faceți un coș de Paște, nu trebuie neapărat să aibă forma clasică a cuibului; este posibil să găsiți astfel de garduri sau puteți să vă construiți propriile lor din bețe de gheață. Apoi mai ai nevoie de un tampon din orice material. Lipiți gardurile pe aceasta. Odată ce lipiciul s-a uscat, puteți decora gardurile cu panglici și alte lucruri. Umpleți cu iarbă de Paște și ouă de Paște.

idei-de-clătit-carton-de-Paște-ou-de-clătit-colorat-de-lână-decor-de-perete

Ouăle de Paște sunt idei minunate de artizanat de bricolaj pentru Paști. Tot ce ai nevoie pentru această idee este un ou de carton de orice dimensiune și lână în diferite culori. De asemenea, sunteți binevenit să proiectați oul într-o singură culoare. Mai întâi adăugați o gaură și legați lână pentru agățat. Acum așezați bucăți de lână și lipiți prima bucată de carton. După aceea, ia o altă culoare. Continuați să faceți acest lucru până când tot cartonul este acoperit.

idei de tinuturi-ouă de Paște-Paște-ouăle-de-tinker-bobbles-lipici-plastic-ou

Puteți crea, de asemenea, ouă originale de Paște cu mici pomponi. Folosiți un ou mare de plastic sau unul din polistiren. Și aici atașați mai întâi bucla pentru a închide din nou. În același moment, începeți apoi să lipiți primii pomponi în loc. Treceți treptat în jos până când întregul ou este acoperit. De asemenea, puteți crea dungi sau un model pestriț în acest fel.

Idei meșteșugărești-coroană de Paște-inel de carton-ouă-lipici-fire-învelite-coroană de ușă

Din nou, această coroană de flori este ușurată decât ai putea crede. Pentru idei de artizanat pentru Paști ca acesta, folosește un inel din carton pe care îl poți face și tu. Acest lucru ar trebui să fie puțin mai îngust decât ouăle. Acum lipiți ouăle împreună. De asemenea, puteți aranja ouăle pe carton mai întâi pentru a obține dimensiunea corectă, astfel încât numărul să apară și niciun loc inestetic să nu rămână liber la final. Odată ce lipiciul s-a uscat, începeți să înfășurați sfoară în jurul coroanei, întotdeauna acolo unde ouăle ating.