Idei meșteșugărești

Idei de artizanat de Paști de oferit – Idei de cadouri DIY iubitoare de Paște

Fie pentru mama și tată, bunica și bunicul, un prieten drag, sora și fratele sau vărul și verișoara – cadourile care vin din inimă sunt solicitate la Paște. Iar lucrurile făcute de sine sunt exact ideea potrivită. Câteva dulciuri delicioase ambalate frumos, o felicitare de Paște DIY sau figuri destul de auto-făcute pentru a pune jos nu contează. Există într-adevăr nenumărate idei de bricolaj pe care le puteți implementa împreună cu copiii și sunt perfecte ca idei de cadouri iubitoare. Am reunit câteva dintre aceste idei creative de artizanat de Paști pentru a le oferi, astfel încât să fiți sigur că veți găsi ceea ce căutați. Petreceți o după-amiază distractivă de obiecte de artizanat și apoi faceți câteva fețe zâmbitoare cu proiectele terminate.

Idei de artizanat de Paști de oferit - obiecte de artă creative de cadouri de Paște cu copiii

Idei de artizanat de Paști de oferit – felicitări din hârtie colorată

Idei meșteșugărești de Paști de oferit - Felicitări 3D frumoase pentru deschiderea Paștelui

Nu trebuie să fie întotdeauna ceva mare dacă vrei să faci pe cineva fericit. O felicitare de Paște drăguță, dar de casă, este, de asemenea, un gest frumos și este garantată pentru a face inima mamei, a bunicii sau a mătușii să bată mai repede. Ce zici de astfel de idei creative de artizanat de Paști de oferit? Puteți face un ghiveci cu lalele din hârtie colorată și puteți primi un card pliabil, pe interiorul căruia puteți scrie. De ce ai nevoie:

 • Hârtie colorată în două nuanțe de bej sau maro
 • Hârtie colorată pentru flori (în exemplul galben, dar, desigur, sunt permise și alte culori ale florilor)
 • hârtie albă pentru realizarea unui șablon
 • scobitoare
 • foarfece
 • Lipici
 • Sfoară de iută sau panglică drăguță
 • Pumn de găuri și perforator de motive opțional, pentru lipirea inimilor sau a oricărui alt motiv

Felicitare cu lalele

Idei meșteșugărești de Paște de dat - decupează un ghiveci de flori din hârtie meșteșugară bej

Modelele de felicitări, ca idei de artizanat de Paști pentru a oferi, sunt din abundență. Pentru această idee, decupați un trapez de orice dimensiune din hârtia albă. Apoi folosiți-l ca șablon pentru al transfera pe hârtia de culoare mai deschisă. Apoi așezați șablonul pe trapezul înregistrat (cea mai scurtă dintre cele două părți paralele cu cea scurtă). Apoi decupați trapezele, dar nu le separați. În schimb, împăturiți hârtia la linia unde se întâlnesc. Acum aveți nevoie de o bandă largă de hârtie mai închisă la culoare, care ar trebui să fie puțin mai lungă decât partea lungă a trapezului. Decupați această bandă și folosiți-o ca șablon pentru a doua. Acum puteți lipi benzi pe trapezoide, așa cum se arată în schița de mai sus, și găuri găuri în stânga și în dreapta.

Idei meșteșugărești de Paști de oferit copiilor - obiecte de artizanat cu hârtie și scobitori

Apoi, puteți face lalele. Aveți nevoie de trei petale pe floare, care constau dintr-o formă de lacrimă mare și două ușor mai mici. Îndoiți-i pe cei doi mici pe jumătate în lung. Lipiți scobitoarea în mijlocul petalei mari și lipiți celelalte petale la stânga și la dreapta acesteia, acoperind scobitoarea. Ai nevoie de trei astfel de flori de lalele pe card.

Idei meșteșugărești de Paște de oferit - Card simplu de Paște cu lalele și ghiveci de flori

Desfaceți cardul și lipiți florile în interiorul spatelui. Apoi, puteți scrie pe card. Motivele mici pot fi, de asemenea, perforate cu un pumn de motiv și apoi lipite de oală pentru a o decora (în exemplu, inimile). De asemenea, puteți adăuga un fel de etichetă sau pur și simplu puteți scrie pe partea din față cu mâna. Înfășurați fire sau o panglică drăguță prin găuri și legați cartea de felicitare de Paști. Cel mai bine este să faceți mai multe dintre aceste idei meșteșugărești de Paște pentru a le oferi!

Iepurașul de Paște cu fereastră din farfurii de hârtie umplute cu bomboane

Artizanat pentru copii de Paște - Instrucțiuni simple pentru iepurași din farfurii de hârtie

Un cadou care se potrivește aspectului de Paște și, în același timp, oferă o mică perspectivă asupra interiorului – acești iepurași drăguți de Paște nu numai că sunt ușor de făcut, dar vor încânta copiii. Ideea de cadou perfectă pentru toți cei dragi, deoarece poate fi realizată rapid și completată în funcție de preferințele destinatarului. Vărul are ceva pentru produse cosmetice? Pune fard de ochi, ojă și alte articole cosmetice mici în iepuraș. Tata are un adevărat dinte dulce? Apoi, pralinele, dulciurile sau gingiile din fructe ar fi foarte potrivite! Acesta este modul în care iepurașii de Paște sunt făcuți să ofere idei meșteșugărești de Paște:

 • 4 farfurii de hârtie pe iepuraș
 • folie
 • curățătoare de țevi negre
 • Bâlbâi
 • hârtie colorată pentru arc (ondulată în exemplu)
 • Pixuri cu pâslă
 • Butoane

instrucțiuni

Oferiți dulciuri în ambalaje creative pentru iepuri din plăci de hârtie

Luați prima farfurie de hârtie și tăiați fundul. Lipiți folie în interior. Desenați fața iepurelui pe o a doua farfurie (la exterior), tăiați dispozitivele de curățat la lungimea dorită și lipiți-le pe farfurie cu fața ca mustăți. Apoi decupați formele pentru urechile de iepure și labele din spate dintr-o a treia placă și vopsiți-le cu un stilou roz. De asemenea, sunteți binevenit să utilizați alte culori, cum ar fi vopsele pentru degete, acuarele sau vopsele acrilice.

Realizarea de cadouri pentru familie - iepurașul de Paște cu o fereastră din farfurii de hârtie

Lipiți labele pe inel, inelul pe placa pentru cap și pe cap urechile. Apoi puteți întoarce iepurele, umple „burta” și apoi închide-l cu o a patra placă de hârtie lipindu-l de inel, astfel încât să se creeze o cavitate. Lipiți o coadă în loc pentru coadă. Si asta e! Dacă faceți iepurașii de Paște împreună cu copiii și vă ajutați reciproc, veți primi mai multe cadouri în cel mai scurt timp cu aceste idei de artizanat de Paște.

Alternativ, puteți lăsa fereastra și, în schimb, puteți proiecta două buzunare pe spate din jumătăți de plăci pentru umplere. Apoi, puteți echipa acest tip de idei de artizanat de Paști pentru a le oferi cu lucruri la alegere și astfel faceți o plăcere foarte individuală.

Ambalaj frumos pentru a oferi dulciuri sau alte lucruri mărunte

Idei meșteșugărești de Paște pentru a da cu cusut - morcovii ca ambalaje din țesătură

Deoarece această idee necesită cusut cu o mașină de cusut, este mai potrivită pentru adulți. Copiii mai mari sunt, de asemenea, bineveniți să taie țesătura sau chiar să ajute la cusut, dacă doriți să îi învățați să coasă. Este un proiect de cusut foarte simplu pe care chiar și începătorii îl pot face cu ușurință. Acesta este modul în care pungile de morcovi sunt făcute pentru a fi oferite ca idei de ambarcațiuni de Paște:

 • Țesături – verde (15 cm) și portocaliu (20 cm) sau orice alte culori
 • Mașină de cusut și fire în culori potrivite
 • foarfece
 • Fire de iută
 • Pinii
 • șablon pentru morcov

Decupați țesăturile în formă de zigzag și păstrați țesătura pentru pungile de morcovi

Imprimați șablonul pentru morcovi, decupați formele și transferați-le în țesătura portocalie. În imaginea de mai sus puteți vedea cum puteți distribui sau aranja modelul de morcov pe material pentru a economisi material. Ai nevoie de două pătrate și două triunghiuri pentru fiecare pungă cadou. Așezați partea scurtă a triunghiului portocaliu de-a lungul marginii unui pătrat verde, laturile drepte împreună și coaseți ambele țesături împreună. Repetați cu celălalt triunghi și pătrat. Apoi puneți aceste două părți părțile drepte împreună și fixați-le împreună. Coaseți cele două triunghiuri împreună de-a lungul celor două laturi lungi. După aceea, puteți tăia vârful chiar deasupra cusăturii.

Instrucțiuni de cusut pentru ambalajul tematic de cadouri de Paște - coaseți un morcov

Apoi folosiți fir verde pentru a coase părțile laterale ale pătratelor, lăsând partea superioară deschisă pentru umplere. Îndoiți partea verde în exterior până când marginea este la același nivel cu cusătura. Fixați țesăturile și coaseți-le împreună. Acum puteți întoarce morcovul în afară, umpleți-l cu orice cadou și legați-l cu sfoara de iută. Aceste pungi sunt idei minunate de artizanat de Paști pentru a le oferi dacă totuși căutați ambalaje adecvate.

Coaseți țesătura verde și portocalie într-un morcov

Ghiveci decorativ din lenjerie ca idei meșteșugărești de Paști pentru a le oferi

Proiectează-ți propriile cache-uri de lenjerie în formă de iepuri

Cachepoturile din in sau alte țesături sunt în sine un decor cu adevărat frumos, care se potrivește cu stiluri de mobilier diferite și creează o atmosferă confortabilă. Deci, acestea sunt ideea de cadou perfectă pentru prietenii și rudele care se bucură de plante. Pentru ca ghivecele decorative din țesătură să se potrivească și ocaziei, le puteți proiecta. Pentru a face acest lucru, puteți, de exemplu, să desenați mâinile libere pe ghivece cu creioane textile. Dar transferurile de călcat sunt, de asemenea, ideale. Desigur, pe lângă iepurașii de Paște, sunt posibile și alte motive.

Ideea de decor rece pentru Paști cu o oală din țesătură, transferuri de călcat și decor din fetru

Dacă nu găsiți o jardiniere cu țesături de iepure, obțineți o țesătură potrivită și coaseți-o singură. Sarcina devine și mai ușoară dacă pur și simplu tăiați forme de ureche din pâslă și lipici sau le coaseți în oală. Apoi, puteți începe să proiectați. În exemplu, ghivecele au fost, de asemenea, furnizate cu alte detalii făcute de sine, ca idei de artizanat de Paști pentru a le oferi. De asemenea, puteți vedea în imagine ce elemente trebuie să le faceți (cele gri sunt pentru un arc, celelalte pentru flori cu frunze).

Idei de cadouri de Paște Tinker – rame cu mușchi și ouă de Paște

Idei de artizanat de Paște rapide și ușor de dat - decorați ramele cu mușchi și ouă

Aceste rame de imagini reproiectate cu ouă de Paște sunt incredibil de simpatice și, de asemenea, sunt foarte ușor de imitat. De asemenea, puteți crea idei de artizanat de Paști pentru a oferi împreună cu copiii și pentru a experimenta decorațiunile. Ai nevoie:

 • Ramă foto
 • lipici lichid și perie (sau lipici fierbinte)
 • mușchi artificial
 • Ouă de Paște sau alte decorațiuni

Înveliți paharul ramei cu lipici și întindeți mușchiul peste el. Apoi întindeți niște ouă ici și colo și lipiți-le. Deoarece proiectul este atât de rapid și ușor, puteți realiza mai multe dintre aceste rame pentru toți prietenii și rudele dvs. în același timp. Ideile meșteșugărești de Paști finalizate pentru oferire pot fi configurate sau închise. Dacă veți fi oaspete la Paște și doriți să faceți gazda fericită, puteți face acest cadru ca un suvenir de Paște.

Idei de artizanat pentru Paști ca cadouri pentru adulți

Idei meșteșugărești de Paște pentru a oferi cu materiale naturale - scoarță cu vaze din coji de ouă

Puteți folosi coji de ouă de mic dejun sau ouă suflate ca vaze. Aceasta este de câțiva ani o idee de decorare foarte populară pentru sărbătorile de Paște. Prin urmare, le puteți folosi ca cadouri pentru diverse idei de ambarcațiuni de Paști. Această idee este potrivită în mod ideal ca proiect de artizanat pentru adulți și se face după cum urmează:

 • latra
 • Cojile de ouă
 • mușchi artificial
 • lipici fierbinte
 • flori mici, reale sau artificiale după bunul plac
 • Ouă de prepeliță, de preferință artificiale, deoarece au o durată lungă de valabilitate

Cojile de ou, fierte sau suflate, trebuie clătite cu apă cu săpun pentru a evita mirosurile mai târziu. Lipiți mușchi ici și colo pe o bucată de scoarță. Apoi aplicați o picătură de adeziv fierbinte în locurile dorite și lipiți cojile de ou în poziție verticală. Între ele puteți distribui câteva ouă de prepeliță. Cojile de ouă pot fi apoi decorate cu puțină apă și flori mici. Rezultatul este decorațiuni minunate de masă ca idei de Paști de oferit, de care destinatarul este garantat că va fi încântat!

Faceți felinarul pascal

Dă un felinar și proiectează cu coji de ouă și flori uscate

Sau ce zici de această idee? Lanternele pot decora masa de luat masa, o masă laterală, căminul, pervazul ferestrei și multe alte zone din casă și sunt, de asemenea, perfecte pentru Paști. Desigur, mai aveți nevoie de o anumită reglare fină pentru a vă potrivi foarte bine ocaziei. Nu găsești cumva cadoul potrivit pentru tine? Deci, ce bine că există idei minunate de artizanat de Paști de oferit, ca acestea în exemplul de mai sus! Ai nevoie:

 • jumătate de coji de ou, colorate după dorință
 • un vânt transparent
 • Flori uscate, iarbă uscată / fân, paie sau alte obiecte
 • oua mici de prepelita
 • lipici fierbinte

Clătiți bine ouăle cu apă cu săpun. Tot ce trebuie să faceți pentru a oferi astfel de felinare, cum ar fi ideile de artizanat de Paști, este să lipiți cojile de ou în jurul felinarului. Asigurați-vă că deschiderea este ușor în sus și că cojile de ou ating, de asemenea, solul, astfel încât să nu atârne liber în aer. Acest lucru va face decorul puțin mai stabil. De îndată ce cojile de ouă sunt bine uscate, le puteți umple cu plantele uscate și ouă de prepeliță, puneți o lumină în felinar și aduceți cadoul cu mândrie.