Idei meșteșugărești

Felicitări de Paște Tinker cu copii – idei simple cu și fără șabloane

Felicitările sunt perfecte atunci când vrei să-i întâmpini pe cei dragi de Paște. Sunt personale și, din păcate, sunt mult prea neglijate în aceste zile. Sunt o plăcere atât de mare! Deci, este ideal dacă sunteți în căutarea de idei pentru obiecte de artizanat de Paște cu copii. Pentru că cărțile sunt și mai bune dacă le creezi singur. Cu instrucțiunile și șabloanele de astăzi puteți face minunate cărți de Paște cu copiii și astfel puteți spori anticiparea pentru festivalul care vine. Cu materiale simple, puteți face felicitări cu adevărat frumoase, care sunt mult mai bune decât cele pe care le-ați cumpărat.

Faceți cărți de Paște cu copii - pui, ouă de Paște și iepurași de Paște ca motive

Faceți cărți de Paște cu copii – ouă de Paște și iepurași de Paște ca motive

Faceți cărți de Paște cu copiii cu hârtie și lână - șabloane pentru imprimare

Iepurașul de Paște și ouăle de Paște sunt probabil cele mai tipice motive de Paște și, de asemenea, decorează primele noastre cărți. Pentru a vă ușura puțin munca și pentru copiii mai mici, puteți folosi șabloane pentru obiecte de artizanat de Paște, pe care le puteți găsi în linkurile de mai jos. Dacă doriți, puteți desena, de asemenea, motivele cu mâna liberă. Următoarele proiecte de artizanat sunt foarte ușor de implementat și, prin urmare, sunt potrivite și pentru cei mici. Este pur și simplu pliat, tăiat și lipit. Iată cum puteți face frumoasele cărți de Paște cu copiii:

Realizați singur cărți de iepuraș de Paște

Faceți cărți de Paște cu copiii cu iepurași și pomponi drăguți

 • Carton pentru card (sau altă hârtie robustă)
 • hârtie sau bandă modelată
 • hartie alba
 • Bâlbâi
 • șabloane de cărți de Paște tipărite
 • Lipici
 • foarfece

Faceți cărți de Paște cu copii - iepuri pe hârtie modelată sau cu bandă adezivă

În primul rând, puteți face iepurii pentru cărțile de Paște împreună cu copiii. Decupați iepurii pe care i-ați imprimat pentru a face șabloane. Dacă utilizați hârtie modelată, puteți transfera contururile direct pe hârtie. Dacă utilizați bandă adezivă (de exemplu, bandă washi), lipiți mai întâi banda pe hârtie albă și abia apoi transferați formele de iepure. Apoi decupați iepurașii și lipiți mici pontoane pentru cozi. Apoi pregătește cărțile. Pentru a face acest lucru, măsurați mijlocul pe ambele părți lungi, conectați ambele puncte cu o linie și tăiați cele două jumătăți ale frunzei. Îndoiți dreptunghiurile pe care le-ați primit în mijloc și aveți baza pentru cărțile de Paște. Acum lipiți iepurașii de Paște pregătiți în față și ați terminat!

Faceți cărți de Paște simple cu copii – ouăle de Paște

Faceți cărți de Paște cu copii cu motive geometrice pentru ouăle de Paște

 • Carton pentru card (sau altă hârtie robustă)
 • Hârtie colorată pentru ouă
 • șabloane de cărți de Paște tipărite
 • hârtie sclipitoare autoadezivă (sau altele)
 • foarfece
 • Lipici

În principiu, puteți face versiunea cu ouăle de Paște la fel ca cărțile de Paște de mai sus cu copiii. Singura diferență este că de această dată tăiați triunghiuri de diferite dimensiuni din hârtie sclipitoare sau de altă natură și apoi le lipiți pe ouă după ce le-ați lipit pe carton. Desigur, puteți veni și cu alte forme.

Proiectează ouă de Paște cu hârtie autoadezivă - triunghiuri din hârtie sclipitoare

Acoperiți oul cu triunghiuri

Faceți cărți de Paște cu copiii ca idei simple de artizanat pentru Paști pentru tineri și bătrâni

Meșteșuguri de Paște pentru copii – iepurași din lână

Faceți cărți de Paște cu copiii cu siluete de iepuraș și fire colorate de lână

Sau ce zici de folosirea firelor de lână pentru a face un iepuraș de Paște cu copiii? Este cu adevărat colorat și oferă tuturor dispoziția perfectă de primăvară, dar, desigur, puteți opta și pentru un ou de Paște în locul iepurelui. Funcționează atât de ușor:

 • Carton pentru card (sau altă hârtie robustă)
 • hartie alba
 • Lână în orice culoare
 • șablon
 • creion
 • Lipici
 • foarfece

Tăiați lână și lipiți-o pe card cu silueta unui iepure

Imprimați și decupați șablonul. Luați bucata albă de hârtie și măsurați mijlocul pe laturile lungi, pe care le marcați apoi cu o linie de creion. Transferă iepurașul din dreapta. Tăiați fire de lână mai lungi decât lățimea iepurașului și împăturiți-le împreună în gradientul de culoare dorit. Apoi aplicați lipici pe iepuraș și întindeți firele de lână peste el. Lucrați rapid, astfel încât lipiciul să nu se usuce prematur sau să lucreze în secțiuni.

Apoi transferați iepurașul și pe cealaltă jumătate a hârtiei și tăiați interiorul. Îndoiți latura, astfel încât deschiderea să se sprijine pe firele de lână și acestea să rămână vizibile prin deschidere. Lipiți cele două jumătăți de hârtie împreună. Acum puteți lipi iepurele pe o carte.

Faceți cărți de Paște cu copii – șabloane:

pentru iepuri.

pentru ouăle de Paște.

Faceți obiecte de artizanat cu hârtie de Paști – felicitări cu siluete pe un stick de gheață

Decorează iepurașul de Paște și puiul pe un băț de gheață cu panglică

Cu siluetele date pentru imprimare sau cu propria alegere, puteți face și aceste frumoase cărți de Paște cu copiii. Motivele de pe tulpină pot fi, de asemenea, îndepărtate de pe card după ce le-au dat și utilizate pentru decorare. De exemplu, arată foarte frumos ca niște șuruburi de flori în ghivece. Ideea de artizanat pentru copii la Paște este atât de simplă:

 • hârtie albă pe care veți imprima șabloanele
 • Carton pentru card, alb sau colorat după dorință
 • Hartie colorata
 • Bastoane de gheață
 • bandă
 • perle opționale
 • Foarfece și tăietor (cuțit cutie sau cuțit ascuțit de bucătărie)
 • Lipici

Creați-vă propriile cărți de Paște cu șabloane cu copii - iepuraș și pui pe băț

În primul rând, puteți face dopurile pentru cărțile de Paște împreună cu copiii. Imprimați și decupați siluetele. Transferați-le pe hârtia dorită și tăiați-le și ele. Apoi aplicați un lipici pe unul dintre capetele unei tulpini și lipiți tulpina în centrul unui motiv. Întoarceți conectorul primit și decorați partea din față cu o bucată de panglică. În primul rând, lipiți cele două capete ale benzii pe tijă, creând un inel. Apoi lipiți mijlocul părții superioare a benzii în același mod. Acest lucru creează bucle pe ambele părți. De asemenea, ați putea decora punctul de lipici cu o perlă sau un stras.

Instrucțiuni meșteșugărești pentru decor creativ pentru felicitări de Paști - creați-vă propria priză

Mufele dvs. sunt acum gata și trebuie doar să fie fixate pe card. Faceți cartonașul din carton: Tăiați hârtia separat în mijlocul laturilor lungi și apoi îndoiți din nou dreptunghiurile mai mici rezultate în mijloc pe lungime. Apoi faceți două intersecții mici pe partea din față care se desfășoară paralel una cu cealaltă. Aveți grijă să nu tăiați și spatele. Puteți plasa o scândură sau un obiect similar între față și spate pentru protecție. Introduceți conectorul prin aceste sloturi. complet!

Faceți cărți de Paște pentru copii cu foarfece cu motive – ouă de Paște curcubeu fericit

Faceți cărți de Paște cu copii - ouă de Paște cu benzi colorate de hârtie

O idee similară cu iepurașii de lână din exemplul de mai sus sunt aceste ouă curcubeu, care sunt făcute din fâșii de hârtie. Puteți tăia benzi normale cu foarfece normale (sau le puteți cumpăra gata făcute), dar cu foarfece cu motive ca în exemplu arată mult mai bine, nu credeți? Îți place un model ca acesta? Acesta este modul în care puteți face cărțile de Paște cu copiii:

 • Hartie colorata
 • foarfece normale și cu motive
 • lipici
 • pumn de motiv opțional pentru accente mici
 • Șablon pentru un ou

Tăiați fâșii de hârtie colorată cu foarfece cu motive și lipiți-le pe ele

Îndoiți hârtia colorată o dată pentru a face o cartelă articulată. Cu ajutorul unui șablon sau cu mâna liberă, trageți un ou mare de Paște pe față și decupați interiorul. Acum decupați fâșii de hârtie colorată cu foarfece cu motive. Puteți, de asemenea, să înțepați unele dintre benzi și colțurile cărții cu un pumn de motiv pentru a adăuga câteva accente ici și colo cu motive de Paște.

Faceți singuri din hârtie felicitări pentru Paști - idee ușoară pentru copii

Răsuciți cardul și aplicați lipici în interiorul cardului în jurul oului. Acum puteți lipi treptat benzile pregătite de jos în sus peste deschidere și puteți proiecta orice gradient de culoare. Cel mai bine este să vă gândiți la acest lucru în prealabil și să puneți benzile împreună, astfel încât să puteți lucra mai repede cu adezivul. Fâșiile care ies pe laturi după lipire pot fi pur și simplu tăiate și apoi ați terminat. De asemenea, puteți alege alte motive atunci când faceți aceste cărți de Paște cu copiii.

Motive pascale realizate din cercuri sau cu furculiță

Idei de meșteșuguri prietenoase copiilor pentru Paști cu hârtie și vopsele

Este bine dacă copiii folosesc meșteșugurile de Paște pentru a practica foarfeca, dar dacă este rapid și ușor sau dacă faceți cărți de Paște cu copii mici, un pumn este alternativa perfectă. Cu un pumn circular simplu, puteți juca cu puii și găinile drăguțe din exemplele de mai sus pentru a decora felicitări cu ele. Dar un pui amuzant poate fi, de asemenea, evocat cu o furculiță. Deoarece aceste obiecte de artizanat sunt atât de ușoare, ele sunt, de asemenea, minunate de utilizat atunci când faceți o felicitare de Paști în școala elementară.

Felicitari de Paste Tinker cu copii cu pumni circulari

Faceți pui și pui dintr-un cerc de hârtie

Dacă doriți să faceți aceste cărți de Paște cu copii, dați un cerc din hârtie albă sau galbenă și tăiați-l oriunde până în centru. Apoi îndoiți partea dreaptă până la linia centrală (un sfert din cerc, ca să spun așa). Acest lucru vă va oferi spatele, coada și aripile puiului / puiului în același timp. Lipiți cercul pe cartelă, tăiați un cioc și, dacă este necesar, un pieptene de cocoș din hârtie și lipiți-le și pe loc. Apoi folosiți un stilou pentru a desena picioarele și ochii și, dacă doriți, o pajiște.

Cu pumni de cerc și inimă

Realizați motive de Paște cu un pumn de motive pentru cercuri și inimi

Sau ce zici de această idee dacă faci motive pentru cărțile de Paști cu copiii? Un pumn pentru inimă poate fi folosit și pentru aripi și coadă. Mai întâi scoateți un cerc și tăiați-l în jumătate. Primești corpurile pentru două găini sau cocoși. Ai nevoie de o inimă și jumătate pentru coadă: pe prima o poți tăia puțin în mijloc, astfel încât umflăturile să devină mai înguste. Lipiți jumătate din inimă între aceste două umflături. Apoi decupați pieptenele și ciocul cocoșului, lipiți totul pe carte și desenați ochii și picioarele.

Felicitari de Paste Tinker cu copii – pui cu furculita

Proiectează un pui cu culori și o furculiță ca motiv pentru cartea de Paște

Puneți vopsea acrilică galbenă sau altă vopsea opacă pe o farfurie de plastic sau hârtie și înmuiați o furculiță de plastic în vopsea. Furca se transformă într-o ștampilă pe care o folosiți pentru a transfera culoarea pe card într-o manieră circulară. Vârfurile furculiței creează o rochie de pene pufoasă. Odată ce vopseaua s-a uscat, puteți lipi ochii googly (sau vopsiți-i) și desenați picioarele puiului. Dacă faceți cărți de Paște cu copiii cu ajutorul unei furculițe, pot fi proiectate și alte animale. De exemplu, puteți ștampila o oaie cu vopsea albă pe un fundal întunecat.

Ou colorat de Paște cu hârtie de țesut

Faceți cărți de Paște cu copii - sfărâmați hârtie de șervețel și lipiți-o pe motiv

Hârtia de țesut este minunată să lucrezi și multe lucrări de artizanat sunt posibile cu această hârtie delicată. Acest ou de Paște este ideal chiar și pentru copiii mici, deoarece un părinte poate pregăti cardul, iar copilul trebuie doar să-l lipească. Acesta este modul în care puteți face aceste tipuri de cărți de Paște cu copiii:

Artizanat frumos pentru primăvară și Paște - ou de Paște realizat din hârtie de țesut

Îndoiți cartonul de ambarcațiuni de orice culoare în mijloc pentru a crea un card pliabil. Cu ajutorul unui șablon sau a unei mâini libere, trageți un ou de Paște pe față (dar din spate) și decupați interiorul. Închideți din nou cardul și urmăriți conturul oului pentru a-l transfera și în interiorul spatelui. Apoi oul poate fi proiectat în orice culoare cu hârtie de șervețel răsucită. De exemplu, puneți lipici pe o zonă mică, lăsați copilul să lipească, apoi aplicați lipici în secțiunea următoare.

Puteți găsi un șablon pentru acest ou Aici.