Idei meșteșugărești

Faceți vedete frumoase cu copii de Crăciun și alte ocazii

stelele trăsnesc cu idei pentru copii tinciți ușor butoane de hârtie

Stelele sunt motive grozave care nu numai că pot fi folosite pentru decorarea Crăciunului, dar arată și minunat cu alte ocazii și anotimpuri. Acesta este motivul pentru care sunt atât de populare ca idei simple de artizanat. Creați oricând o după-amiază cu obiecte de artizanat împreună cu copiii dvs. și apoi încercați una dintre următoarele instrucțiuni și idei despre artizanat. Fiecare dintre ele poate fi schimbat individual, în funcție de ocazia în care faceți vedetele cu copiii. De exemplu, dacă sunt destinate Crăciunului, folosiți pur și simplu culori potrivite precum roșu, verde, alb, auriu sau argintiu sau o nuanță albastră de iarnă. Obțineți imediat materialele de care aveți nevoie și începeți!

Faceți stele simple cu copii din lut de artizanat

stelele trandafiresc cu copii meșteșuguri din argilă aluat de sare pandantiv cu hârtie de aur

Întindeți argila ambarcațiunii ca aluatul la grosimea dorită, după care tăiați stelele cu un tăietor de prăjituri. Acest lucru este garantat pentru a fi foarte distractiv pentru copii. Apoi adăugați o gaură într-una dintre vârfuri. Pentru aceasta puteți folosi o scobitoare sau o frigarui de kebab. Acum lucrați cu lutul așa cum este descris în instrucțiunile producătorului și, în funcție de model, lăsați-l să se usuce la aer sau în cuptor.

Dacă este necesar, lăsați argila să se răcească pentru a o termina cu frunza de aur. Instrucțiuni despre cum să lucrați cu această hârtie atunci când creați stele cu hârtie aurie, trebuie să fie date pe ambalajul hârtiei. În loc de hârtie aurie, se poate folosi și sclipici. Pentru a face acest lucru, întindeți adeziv lichid pe stea, presărați-l cu sclipici și apoi lăsați-l să se usuce. Apoi, scutură excesul. Introduceți șirul prin gaură și creați o buclă. Acum steaua poate fi agățată oriunde.

Faceți stele din scobitori cu copii de Crăciun

star tinker with children scobitoare lemn simple brad decoratiuni deco

Decorurile pomului de Crăciun și decorațiunile realizate din materiale naturale sunt foarte populare. Și dacă folosiți și materiale din viața de zi cu zi, nimic nu împiedică o după-amiază spontană de artizanat. Puteți face un astfel de pandantiv pentru pomul de Crăciun din scobitori simple sau frigarui de kebab. Se pot folosi și bețișoare din lemn de la magazin. Cu toate acestea, dacă aveți de gând să faceți o plimbare înainte de a face meserii, puteți lua în considerare și crenguțe. Sunt necesare cinci scobitori sau crenguțe pe stea.

Acestea sunt acum lipite într-un anumit mod, pe care le puteți vedea în instrucțiunile de mai sus. Folosiți bandă washi sau orice fel de clei pentru a atașa scobitorii împreună și apoi decorați un buchet de Crăciun, fereastră sau brad cu steaua finită. Dacă faceți mai multe stele cu copii, veți obține un decor deosebit de ieftin pe care îl puteți folosi de Crăciun în fiecare an.

Faceți stele pentru fereastră cu copii

Vedetele jucăresc cu petrecerea copiilor vopsesc bastoane de înghețată cu pompoane colorate

Dacă doriți să faceți stele cu copii, pot fi folosite și bețe de gheață. Și dacă stelele sunt potrivite pentru Crăciun, pentru o petrecere pentru copii sau ca decor pentru camera copiilor depinde în întregime de schema de culori. De asemenea, obțineți baloane în culorile dorite și pregătiți lipiciul. Bastoanele din gheață sunt vopsite cu vopsea și apoi atașate una la cealaltă ca în instrucțiunile de mai sus, doar că de data aceasta folosești lipici. Lasă-l să se usuce. Între timp poți face încă câteva stele cu copiii.

De îndată ce vedeta este gata, este timpul să decorați. Pomponiile pe care le-ați obținut sunt excelente pentru modele pestrițe sau monocrome. Cu toate acestea, pot fi utilizate și alte elemente decorative, cum ar fi nasturi, strasuri și altele asemenea. Pentru un look de iarnă, nuanțele de albastru și de ce nu unele accente de sclipici sunt grozave.

Faceți stele din hârtie cu copiii

stele tinere copii pâine hârtie cusut lipire ambalaj cadou

Aceste stele de hârtie nu sunt doar un decor unic. De asemenea, sunt ideale ca ambalaje pentru cadouri. Puteți face stelele cu hârtie rezistentă la grăsimi, dar sunt potrivite și alte tipuri de hârtie. Există două opțiuni de artizanat. În funcție de alegerea pe care o faceți, cei mici vor avea cu siguranță nevoie de ajutorul vostru. Puteți face stelele de hârtie lipindu-le sau cusându-le împreună. Luați hârtia și tăiați două stele de dimensiuni diferite. Prin urmare, acestea nu trebuie să aibă aceeași dimensiune, astfel încât atunci când sunt lipite sau cusute împreună, se poate crea o cavitate în mijlocul în care cadoul poate fi depozitat.

Acum puneți cele două stele una peste alta și asigurați-vă că marginile ambelor coincid exact. Steaua mai mare este crescută puțin. Acum începeți să lipiți sau să coaseți marginile împreună. Nu uitați să lăsați o zonă suficient de mare pentru a pune cadoul înăuntru. În loc de cadou, puteți folosi și vată sau alt material de umplutură dacă creați astfel de stele 3D originale cu copii. Apoi, puteți închide steaua complet.

Tinker stea într-un buton

stea tineri copii cap decorare panglică galben face decorațiuni pom de Crăciun singur

Acest buton cu o stea este foarte ușor și rapid de realizat. Folosiți orice buton de dimensiune care are cel puțin cinci găuri. Firul sau o panglică frumoasă este apoi infilată prin aceste găuri în așa fel încât să se creeze o formă de stea. Legați un nod într-unul dintre capete și puneți șirul prin prima gaură. Acum puteți trece la o gaură opusă sau puteți alege gaura de lângă ea. Doar experimentați pentru a obține un aspect diferit!

Îndoiți steaua

stelele jucăresc copiii culori colorate pliază instrucțiunile video

Ce zici de un origami de casă? Atunci nu aveți nevoie de alte materiale în afară de hârtie atunci când creați stele cu copii. Hârtia manuală este tăiată mai întâi în benzi pentru astfel de stele tridimensionale. Cu cât banda este mai largă, cu atât steaua devine mai mare.

Puteți arunca o privire mai atentă asupra modului în care banda de hârtie trebuie apoi pliată în instrucțiunile video de mai sus. Mai întâi, arătați copiilor cum funcționează. Cu siguranță veți obține repede.

stele tineri copii pandantive ornamente mărgele de Crăciun decorare perete decor fereastră

Apoi puteți utiliza stelele finite pentru a crea o mare varietate de decorațiuni. Distribuiți-le pe masa de banchet la o petrecere sau de Crăciun, agățați-le pe fereastră sau combinați-le cu perle ca în exemplul de mai sus pentru a face decorațiuni frumoase de Crăciun pe care apoi le puteți închide. De asemenea, este recomandabil să folosiți culori de Crăciun adecvate sau hârtie frumoasă cu motive de Crăciun.

Meșteșuguri de Crăciun și idei de meșteșuguri pentru Crăciun cu hârtie de sârmă

stele tineri copii frumoasa decoratiune faceti-o singura hârtie DIY zăpadă artificială

De asemenea, puteți plia stele frumoase cu hârtia delicată. Instrucțiunile pentru realizarea stelelor cu copiii arată cam complicate la prima vedere. Dar, odată ce te vei obișnui, vei primi rapid și ușor poinsettias din hârtie pe care le poți folosi pentru decorare și de care copiii tăi, în special, pot fi foarte mândri. Veți avea nevoie de o bucată de hârtie pătrată pentru lucrări.

stelele fac copii copii origami hârtie de hârtie instrucțiuni albastru deschis

Dacă nu aveți hârtie de țesut, puteți folosi și hârtie simplă sau origami. Puteți chiar lucra minunat cu șervețele de hârtie. Așa că sunteți în continuare în căutarea unor accente frumoase pentru masă, chemați-vă copiii împreună și lăsați-i să ajute la design prin plierea personală a șervețelelor stea. Folosiți orice culoare.

stele tineri copii pliază șervețel ideea pur și simplu decora

Puteți vedea pașii individuali în instrucțiuni. Este indicat să pregătiți una sau chiar mai multe stele pentru cei mici înainte ca aceștia să poată continua singuri. Veți vedea că această idee este, de asemenea, foarte potrivită dacă faceți stele cu copii. Sunteți binevenit să adăugați șir la stelele finite și să le utilizați pentru agățat.