Idei meșteșugărești

Faceți-vă săpun – 10 rețete ușoare pentru începători

Faceți-vă propriul săpun colorat-violet-galben-verde

Săpunurile de casă sunt un produs excepțional pentru îngrijirea zilei. Nu conțin ingrediente dăunătoare, pot fi proiectate în mai multe forme și sunt întotdeauna un cadou excelent pentru orice ocazie. Faceți-vă săpun nu este deloc dificil. Apare dintr-o reacție chimică între uleiuri și leșie și, din punct de vedere chimic, este de fapt săruri de acizi grași. Lasă-te inspirat de ideile noastre și creează săpunuri parfumate și frumoase pentru tine, familia ta sau prietenii tăi.

Asigurați-vă săpun colorat – idee pentru săpun în trei culori

Asigurați-vă săpunuri-materiale-colorate-instrucțiuni-rețetă

Pentru acest săpun în trei culori, aveți nevoie de săpun brut, mucegai de săpun, vopsea de săpun, spirtoase minerale și uleiuri esențiale. Tăiați săpunul crud în cuburi, puneți-l într-un vas de sticlă și topiți-l la cuptorul cu microunde câteva minute. Apoi puteți adăuga câteva picături de uleiuri esențiale și una dintre culorile săpunului și amestecați bine. În același mod, puteți face mixuri în trei culori diferite.

Faceți-vă săpun – efecte interesante cu culori

Faceți-vă propriul săpun colorat-galben-violet-verde-turnat

Folosiți o carte pentru a poziționa matrița așa cum se arată în imagine și turnați săpunul lichid în diferite culori în straturi. După aplicarea fiecărui strat, presărați spirtoase minerale – acest lucru va preveni bulele.

Experimentați cu culorile și mirosurile și creați-vă propria combinație unică

Asigurați-vă propriul săpun colorat-verde-galben-portocaliu-violet-roz

Faceți-vă săpun de piatră prețioasă

Faceți-vă săpunuri săpunuri de piatră prețioasă-instrucțiuni-colorate

Acest săpun este un adevărat punct de atracție care poate fi, de asemenea, ușor de jucat. Veți avea nevoie de săpun cu glicerină clară și albă, culoare pentru mâncare sau săpun, vase mici din plastic, recipient pentru microunde, cupe din plastic, foarfece și un cuțit mare.

Obțineți o mulțime de complimente cu săpunul din piatră prețioasă

Săpun-face-te-glicerină-piatră prețioasă-săpun-violet-roșu-alb

Tăiați săpunul alb de glicerină în cuburi, topiți-l în cuptorul cu microunde și turnați-l în paharele mici de plastic. Colorează fiecare ceașcă individuală și lasă-o să se răcească până când săpunul este din nou solid și poate fi îndepărtat cu ușurință prin apăsare.

Scoateți săpunul din ceașcă

Săpun-face-te-singur-piatră-prețioasă-săpun-glicerină-toarnă-topit

Umpleți o ceașcă de plastic cu bare de săpun colorate pe care le tăiați în bucăți mici. Topiți săpunul clar de glicerină și turnați-l până la refuz în ceașcă cu bucățile colorate. Lăsați săpunul să se răcească până se întărește, tăiați ceașca pentru a slăbi forma și tăiați cu cuțitul ca o bijuterie.

Faceți săpunuri frumoase din pietre prețioase în multe alte culori

săpun-face-te-singur-piatră-prețioasă-săpun-violet-alb-roșu

Pentru ca culorile să se amestece mai bine, puteți lăsa cana din nou în cuptorul cu microunde câteva secunde înainte ca mucegaiul să fie declanșat. Aveți grijă să nu topiți cana în sine.

Faceți-vă săpunuri clare de glicerină – rețetă cu ierburi și condimente

face-ti-sapun-glicerina-ierburi-flori-condimente

Pentru această idee de artizanat, aveți nevoie pur și simplu de săpun clar de glicerină, o matriță de turnare, uleiuri esențiale, flori uscate, ierburi, coajă de citrice sau condimente. Cel mai bine ar fi dacă utilizați o matriță din silicon – săpunul este mai ușor de îndepărtat din el.

Aranjați frunzele și ierburile

Săpun-face-te-ierburi-condimente-glicerină-rețetă

Tăiați săpunul clar de glicerină în cuburi și topiți-l la cuptorul cu microunde, conform instrucțiunilor anterioare. Aranjați frunze, flori, ierburi în forme și creați compoziții frumoase. Turnați săpunul în forme, scoateți săpunurile finite după ce s-au răcit.

Faceți-vă singur săpun lucios de confetti – un cadou minunat

Săpun-face-te-confetti-sclipici-glicerină-limpede-colorată

Încântați-vă prietenii cu acest săpun colorat de confetti. Aveți nevoie de săpun clar de glicerină, uleiuri esențiale, mucegai pentru săpunuri, confetti sau sclipici, bețișoare din lemn și un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.

După ce săpunul este gata, îl puteți înfășura în hârtie de ambalat colorată

Săpun-face-te-confetti-sclipici-glicerină-tinker

Tăiați și topiți săpunul cu glicerină în cuptorul cu microunde. Apoi se toarnă în matriță și se presară cu confetti sau sclipici. Puteți amesteca confetti cu bățul de lemn. Se lasă să se răcească și se înfășoară în hârtie colorată.

Săpun minunat cu lavandă, lămâie și miere

Săpun-fă-te-tu-cu-lavandă-miere-lămâie-instrucțiuni

Lasă-te răsfățat cu acest minunat săpun natural. Aveți nevoie de săpun crud alb, coajă de lămâie uscată, lavandă, ulei de levender, ulei de lămâie, miere și mucegai. Topiți săpunul și tăiați coaja de lămâie și lavanda în bucăți mici. Mai întâi adăugați uleiurile apoi celelalte ingrediente în săpun și turnați amestecul într-o matriță. Înfășurați săpunurile finite într-o panglică de iută și decorați-le cu lavandă – astfel veți avea un cadou de basm. Lavanda are un efect calmant și ajută la problemele de adormire și la sistemul nervos.

Faceți-vă săpun – o combinație irezistibilă de parfum răcoritor de lămâie și rozmarin

Săpun-do-it-yourself-lămâie-glicerină-rozmarin-galben

Parfumul lămâilor îmbunătățește starea de spirit și reîmprospătează simțurile. Dacă aveți săpun de glicerină limpede, ulei de lămâie, ulei de semințe de struguri și rozmarin, puteți face cu ușurință acest săpun singur. Topiți săpunul cu glicerină, turnați uleiurile parfumate și amestecați bine. Adăugați, de asemenea, culoarea săpunului rozmarin și galben. Se toarnă amestecul într-o matriță pentru săpunuri și se lasă să se răcească. Culoarea galbenă în combinație cu parfumul de lămâie are un efect anti-stres relaxant.

Săpun cu cafea și scorțișoară pentru dușul de dimineață

Instrucțiuni pentru săpun-face-te-scorțișoară-cafea-exfiltrare

Uleiul de scorțișoară se încălzește și cafeaua are un efect exfoliant în același timp. Acest săpun este un instrument excelent pentru îmbunătățirea circulației sângelui și eliminarea celulelor moarte de pe stratul superior al pielii. Se topește săpunul crud și se adaugă ulei de scorțișoară și cafea măcinată, se toarnă într-o matriță și se lasă să se răcească.

Distrează-te și fă-ți săpun cu copiii

Săpun-face-te-cu-copii-cu-glicerină-color-curcubeu

Să faci singur săpun este jocul copiilor. Faceți acest săpun colorat curcubeu împreună cu copiii dvs. Aveți nevoie de săpun de glicerină limpede, vopsea de săpun și o tigaie dreptunghiulară, îngustă.

Mai multe straturi viu colorate de săpun topit sunt turnate unul pe altul

Săpun-fă-te-cu-copii-tineri-face-glicerină-colorată-toarnă

Topiți săpunul limpede și distribuiți-l în câteva boluri. Colorează fiecare castron cu câteva picături din culorile săpunului – cu cât mai multe culori, cu atât mai bine. Se toarnă straturi de diferite culori în tigaie și se lasă să se întărească puțin.

Înainte ca săpunul să se răcească complet, tăiați săpunul

Săpun-face-te-singur-cu-copii-tăiate-straturi-de-curcubeu

Un astfel de săpun cu pește este un cadou foarte original

Săpun-face-te-cu-copii-cu-glicerină-pește

Faceți acest săpun neobișnuit cu pește direct în punga de plastic. Aveți nevoie de săpun clar de glicerină, figurină din plastic de pește și pungă de plastic. Puneți peștele în pungă și turnați peste el săpunul de glicerină topită. Legați punga cu o panglică sau o fundă.

Săpun de burete și ghimbir Luffa într-unul

Săpun-fă-te-tu-loofah-burete-ghimbir-ceai alb

Buretele Loofah ajută împotriva celulitei, cosurilor și acneei și are un efect exfoliant. Este fabricat din tărtăcuță care crește în Europa, Africa și Asia. Faceți un amestec de săpun de glicerină topită, ghimbir și uleiuri de ceai. Tăiați bucăți de loofah și aranjați-le în forme rotunde. Se toarnă săpunul peste el și se lasă să se răcească.

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpunul în trei culori Aici

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpunul din piatră prețioasă Aici

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpunul limpede cu condimente și ierburi Aici

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpunul confetti Aici

* Consultați instrucțiunile complete pentru săpun cu lavandă Aici

* Consultați instrucțiunile complete pentru săpunul de lămâie și rozmarin Aici

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpunul cu cafea și scorțișoară Aici

* Consultați instrucțiunile complete pentru săpunul pentru figura de pește Aici

* Puteți găsi instrucțiuni complete pentru săpun de ghimbir cu burete Loofah Aici