Idei meșteșugărești

Faceți-vă decorarea păpădiei ca cadou – 8 idei de meșteșuguri frumoase din flori adevărate

Păpădia este, fără îndoială, destul de privită și nu fără motiv un motiv atât de popular pentru decorațiuni. Dar adevăratele flori sunt, de asemenea, un material perfect pentru artizanat și decorațiuni. V-am explicat deja cum puteți păstra o păpădie. Astăzi vă vom arăta câteva idei minunate pe care le puteți face cu păpădia terminată. Fie ca un cadou sau pentru a vă decora propria casă, următoarele idei, cu care puteți crea decor din păpădie, sunt pur și simplu uluitoare de frumos și sunt garantate pentru a atrage atenția tuturor și a aduce bucurie!

Creați un decor de păpădie cu rășină epoxidică

Realizați-vă chiar pandantive din rășină epoxidică pentru artizanat cu semințe de păpădie în interior

Rășina sintetică poate fi utilizată pentru a face decorațiuni frumoase, bijuterii și alte lucruri, și este foarte ușor. Deci, dacă nu ați mai lucrat cu acest material, faceți acest lucru. În cele ce urmează, vă vom arăta cum puteți face propriul decor păpădie conservat din rășină epoxidică și astfel să-l faceți și mai durabil. Ai nevoie:

 • rășină sintetică limpede
 • Matrite pentru turnare
 • Păpădia

Instrucțiuni pentru păpădia turnată în rășină sintetică

Asigurați-vă că alegeți o formă care să se potrivească florii, astfel încât să poată fi acoperită cu epoxid pe toate părțile. Amestecați rășina conform instrucțiunilor ambalajului. Acum se toarnă un strat subțire în matriță și se lasă să se usuce până când are o consistență asemănătoare gelului. În funcție de temperatura camerei și de produs, aceasta poate dura până la 2 ore. Apoi puneți cu grijă floarea cu capul în jos în matriță. Puteți păstra păpădia în avans. Dar dacă turnați rășina în matriță încet și la margine, chiar și o floare netratată nu ar trebui să se destrame.

Decor de păpădie decorat cu rășină sintetică - afișaje frumoase de oferit

Lasă floarea să se odihnească în gel încă câteva ore, apoi umple cu atenție matrița. Lasă Dandelion Deko să se întărească câteva zile. Apoi este gata și poți să dai cadoul frumosului păpădie sau să-l aranjezi, să faci o gaură și să-l închizi sau orice îți vine în minte.

Păpădie într-un pahar ca decor

Decor de păpădie într-un pahar ca împlinire a dorinței - cadou de ziua rece pentru prieteni și familie

Păpădia într-un pahar ca împlinire a dorințelor este o idee de cadou cu adevărat minunată. Puteți face cadoul singur cu un păpădie într-un pahar sau îl puteți combina cu un șir de lumini și chiar mici note cu dorințe. Alegerea este a ta. Vă recomandăm un borcan mai mare, care poate fi, de asemenea, blocat. Apoi mai ai nevoie de păpădie păstrată. Aruncați o privire la celălalt articol despre conservarea păpădiei, găsirea unei metode și pregătirea florilor. Apoi, puteți face singur decorul de păpădie:

Creați-vă împlinitori de dorințe cu păpădie - combinați cu lumini și urări de zână

Dacă doriți să puneți un șir de lumini în pahar, cel mai bine este să începeți cu el. Apoi adăugați câteva flori și, dacă este necesar, distribuiți câteva dorințe în jurul lor. Apoi, mai multe flori vin în pahar până când îl umpleți complet. Sigilați borcanul. Alternativ, puteți scrie dorințele dvs. pe o etichetă și apoi le puteți atârna pe gâtul paharului. O idee minunată dacă doriți să păstrați o păpădie și să o păstrați într-un borcan!

Păpădia sub un borcan cu clopot

Decor de păpădie sub un clopot de sticlă - aranjamente florale pentru florarii hobby

V-am arătat deja numeroase idei cu privire la modul în care puteți aranja aranjamente frumoase pentru diferite ocazii sub un borcan. Ce zici de adăugarea păpădiei la aranjament de această dată? Mai ales atunci când puneți împreună (dar nu numai) aranjamente de uscare, aceste flori pufoase se dovedesc a fi accente perfecte.

Decor de păpădie într-un borcan cu clopote cu flori uscate ca idee de cadou

Puteți cumpăra clopote de sticlă în diferite dimensiuni, forme și cu baze diferite. Obțineți materiale suplimentare, cum ar fi spumă florală, mușchi sau alte flori. Plantele pot fi, de asemenea, artificiale dacă doriți să creați un decor de păpădie deosebit de durabil. Puteți folosi această idee și pentru o păpădie într-un pahar drept cadou și să faceți pe cineva foarte special. Nu uitați să ventilați regulat acest vas închis pentru a evita acumularea de umiditate.

Aranjament romantic de uscare într-un clopot de sticlă în formă de ou cu bază de plută

În terariu

Proiectați aranjamentul cu păpădie și mușchi în terariu

Similar cu borcanul cu clopote, terariul este, de asemenea, preferat borcanului cu clopote, în special în facilitățile moderne. Dar principiul este același. Principala diferență este că terariile sunt deschise și, prin urmare, mai bine ventilate. În caz contrar, puteți oferi, de asemenea, o păpădie într-un pahar în acest fel sau o puteți folosi în scopuri proprii. Dacă utilizați flori și plante reale și vii pentru amenajare, alegeți mai târziu o locație care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Decor colorat cu păpădie

Decor de păpădie în culori vii - colorarea florilor cu colorant alimentar

Doriți să adăugați câteva accente colorate cu păpădie colorată? După cum am explicat mai devreme, pentru a păstra păpădia, trebuie să le colectați înainte de a se deschide. Atâta timp cât se află în această stare, le puteți colora și ele. Cum anume, explicăm acum:

Colorarea păpădiei și crearea de decorațiuni colorate

 • Puneți sârmă prin tulpini și prin floare.
 • Într-o cratiță, amestecați apă (suficientă pentru ca floarea să fie complet scufundată) cu cantitatea dorită de colorant alimentar (nu este nevoie să o folosiți cu ușurință) și 2 până la 3 linguri de oțet.
 • Aduceți apa la fierbere și reduceți focul la foc mic.
 • Scufundați florile în apă și țineți-le timp de 5 până la 7 secunde.
 • Puneți florile împreună cu sârma în spumă de poliester, spumă florală sau alt material adecvat. De asemenea, puteți pune păpădia individuală într-un pahar. Lasă florile să stea câteva zile, astfel încât să se poată deschide.

Tinker cu păpădie – mai multe idei

Idei de bricolaj cu păpădie și alte materiale naturale - ghirlande, discuri din lemn, decorațiuni de masă

Bineînțeles, acestea nu sunt în niciun caz singurele modalități de a face joc cu păpădia păstrată și de a deveni creativi. Mai jos mai avem câteva sugestii care vă vor fi sigure:

 • Ghirlanda cu păpădie fă-o singur: o ghirlandă de păpădie făcută de sine este romantică și discretă. Dacă doriți să creați un decor de fereastră cu păpădia, ghirlanda este o idee cu adevărat grozavă! Pregătiți-le imediat ce ați colectat florile pe jumătate deschise (adică nu după ce s-au deschis). Luați un ac și filetați și filetați florile. Pur și simplu băgați acul prin floare. Dacă floarea ar trebui să alunece prea mult după aceea, o puteți fixa cu noduri simple înainte și după floare și o puteți ține la loc. Agățați ghirlanda finită în locul dorit și așteptați ca păpădia să se deschidă singuri.

Realizați singuri decorațiuni de masă cu păpădie

Idei creative de artizanat cu materiale naturale - folosiți păpădie uriașă

 • Un singur păpădie ca dar pe o felie de copac: Pregătiți grătarul copacului găurind o gaură în mijloc. Apoi introduceți floarea în care ați introdus deja sârmă pentru a o păstra cu o pâlc de adeziv (de exemplu, adeziv fierbinte) în această gaură. Dacă ați conservat florile cu fixativ, îndepărtați tulpinile și lipiți ramurile de flori la locul lor. Dacă faceți cadouri cu discuri de copac și păpădie, puteți, de asemenea, eticheta discurile de copac cu o vorbă frumoasă sau o felicitare. De asemenea, puteți atașa păpădia în grupuri mai mari la un grătar mare de copaci.
 • Banda de lemn ca decor de masă: Puteți realiza, de asemenea, decorațiuni grozave de masă în același mod. Luați o bandă de lemn, găuriți-o în lung și la o distanță suficientă, vopsiți-o de culoarea dorită și apoi lipiți păpădia în găuri. Așezați bara terminată în mijlocul mesei.
 • Decorare individuală Păpădie într-un pahar tinker: Mai sus ai primit deja două idei despre cum să faci păpădia durabilă în pahar. Altul ar fi lipirea unei singure flori pe capacul unui borcan de zidărie (cu bandă adezivă sau lipici fierbinte), așa cum ați face pentru un glob de zăpadă. Apoi pur și simplu puneți paharul peste el, închideți capacul și gata!
 • Decor de păpădie uriaș: Încercați să folosiți păpădia uriașă pentru una dintre decorațiunile de păpădie enumerate.

Decor de păpădie cu rășină epoxidică, în sticlă sau colorat - idei și instrucțiuni