Idei meșteșugărești

Faceți pungi de hârtie și decorați cu culori – idei de bricolaj cu instrucțiuni

pungile de hârtie fac idei-ambalaje cadou-bricolaj-instrucțiuni

Dacă nu aveți talentul sau nervul de a împacheta cadouri cu hârtie de ambalat, veți fi fericiți de selecția largă de pungi pentru cadouri. Dar acestea nu sunt de obicei ieftine și mai ales la festivaluri precum Crăciunul sau Paștele, unde trebuie să împachetați mai multe cadouri simultan, aceste pungi pot duce la cheltuieli mari neașteptat. Atunci este mai bine să faceți pur și simplu pungile cadou! Și puteți folosi orice hârtie pentru asta. Hârtia de ambalaj maro este deosebit de populară și poate fi, de asemenea, proiectată într-un mod frumos la sfârșit. Avem un ghid simplu de utilizat Pungi de hârtie Tinker poate, precum și câteva idei pentru proiectarea cu culoare. Începeți imediat!

Confecționarea pungilor de hârtie – instrucțiuni pentru pliere

pungile de hârtie Tinker care învelesc mânerele cu bandă-washi-pliant

Puteți face cu ușurință pungi de hârtie prin plierea hârtiei de ambalat maro. În instrucțiunile de mai sus puteți vedea pașii individuali pe care trebuie să îi urmați. Un ajutor este banda washi, care poate avea orice tipar. Este deosebit de important ca podeaua să fie frumoasă și stabilă. Sigur doriți să faceți pungi de hârtie cu mânere. În cele din urmă, lipiți două mânere în interior sau în exterior și aveți pungi auto-făcute.

Tinker și design pungi de hârtie maro

saci-de-hârtie-tinker-dungi-diagonale-galben-maro-alb

Desigur, puteți cumpăra, de asemenea, pungi de hârtie gata pentru obiecte de artizanat pentru vopsire, pentru a economisi timp. Indiferent de varianta pe care o folosiți, un design frumos al geantă este la fel de important. Puteți veni singur cu ceva și puteți adapta tiparul la ocazie. Găsim, de exemplu, acest model de dungă diagonală pe care îl adăugați după ce ați făcut pungile de hârtie foarte originale.

Genți de cadou de casă din hârtie

pungile de hârtie cu culori-pictura-motive-pungi-cadou-fără-lipire

Deci, după ce ați făcut pungile de hârtie din hârtie de ambalat, așezați orice culori. În acest caz, albul și aurul au fost alese pentru dungile diagonale. Dar, desigur, este o chestiune de gust și o puteți schimba. Vrem doar să vă arătăm ce tehnică puteți folosi pentru a trasa linii drepte după ce ați realizat pungile de hârtie.

Faceți o pungă de hârtie cu bandă adezivă pentru mascare

pungi de hârtie Tinker cu bandă izolatoare-lipire-model-design-tinkering-idee

Ai nevoie de benzi adezive pentru a face pungi de hârtie. Există modele speciale pentru pictori care pot fi îndepărtate cu ușurință după aceea. Banda de hârtie simplă este, de asemenea, potrivită. Este important doar ca adezivul să nu fie prea puternic, astfel încât banda să nu rupă suprafața pungii de hârtie atunci când este decojită.

Pungi de hârtie – Ghid de vopsire ușor

pungile de hârtie de bricolaj diagonală-bandă-adezivă-imprimare-bricolaj-idee-cadou-perii-de-vopsit

Fâșiile sunt apoi lipite de geantă la orice distanță una de cealaltă și în funcție de modelul pe care doriți să îl proiectați. Cel mai bine este să creați spații diferite între ele. Pare mai interesant. După ce ați terminat totul, puteți folosi pungile de hârtie pentru a desena spațiile dintre ele. Îndepărtați banda adezivă înainte ca vopseaua să se usuce, deoarece s-ar putea rupe dacă este uscată. Prin urmare, este mai bine să mascați o bandă după cealaltă.

Pungi de hârtie cu modele

Pungi de hârtie Tinker ambalaj cadou metalic-auriu

Modelul final poate arăta cam așa. Culoarea aurie arată deosebit de festivă și elegantă. Cu modelul cu dungi poți proiecta întreaga suprafață a geantă sau poți pur și simplu pune un accent frumos într-unul din colțuri. Puteți încerca pur și simplu diferite variante ale diferitelor pungi cadou după ce ați realizat pungile de hârtie.

Faceți pungi de hârtie cadou și proiectați-le cu triunghiuri

saci-de-hârtie-bricolaj-bricolaj-triunghiuri-vopsea-saci-de-sac

Pungile de transport din hârtie arată foarte bine cu orice model. De asemenea, puteți proiecta triunghiuri drepte cu bandă adezivă și în orice dimensiune. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să te joci cu pungile de hârtie. Apoi lipiți trei bucăți de bandă pe fiecare dintre pungi, formând un triunghi în care colorați din nou.

Pungi de hârtie pentru artizanat

saci-de-hârtie-bricolaj-triunghiuri-cu-model-moderne-albe-aurii-roșii

Aveți grijă când scoateți banda. Fâșiile se suprapun de această dată și, prin urmare, sunt puțin mai dificil de îndepărtat. Dar dacă îți dai suficient timp, îi vei scoate din geantă în cel mai scurt timp. De asemenea, puteți desena triunghiuri cu mâna liberă. Pur și simplu schițați-le subțire cu un creion. Fiți foarte atenți la colorare, altfel marginile nu vor fi drepte.

Folosiți autocolante

saci-de-hârtie-tinker-maro-sac-de-hârtie-ambalaj-de-hârtie-fă-o singur

Alternativ, puteți tăia triunghiuri din hârtie colorată și apoi le lipiți pe punga cadou. Acest lucru necesită mai mult timp, dar arată la fel de elegant. Această idee devine și mai ușoară dacă folosiți autocolante gata făcute. Dar nu uitați că faptul că totul este de casă conferă ambalajului farmecul său. Deci, cu cât faci mai mult singur când faci pungile de hârtie, cu atât mai bine!

Faceți pungi de hârtie fără a lipi bandă adezivă

saci-de-hârtie-tinker-decora-lovituri-cu-model-perie-acrilic

Chiar și fără bandă, puteți crea modele frumoase după ce ați făcut pungile de hârtie. Cu o pensulă largă, de exemplu, creați un model ca mai sus. Cel mai bine este să alternați mai multe culori, astfel încât modelul cu dungi să arate mai atractiv. Dacă îndrăznești, poți chiar să pictezi poze întregi pe punga de hârtie.

Modele moderne, geometrice

saci-de-hârtie-buzunare-saci-pentru-vopsea-vopsea-acrilică-fă-o-singur

Dacă proiectați modele diferite, cadourile de sub brad vor arăta mult mai plăcute și mai interesante. Un alt avantaj al fabricării pungilor de hârtie este că pot fi refolosite de fiecare dată și nu ajung în coșul de gunoi ca hârtia de ambalat. Acest lucru este mai ecologic și vă este mai ușor să împachetați cadourile data viitoare.

Pungă cadou din hârtie punctată

pungă-de-hârtie-tinker-paint-pattern-dot-pattern-cute-simple-instructions

Modelele de puncte sunt, de asemenea, foarte drăguțe. Deoarece acestea sunt dificil de vopsit cu mâna liberă, cel mai bine este să utilizați o ștampilă. Aceasta este disponibilă gata făcută din spumă. Are un mâner practic care face imprimarea mai ușoară. De asemenea, puteți combina aceste puncte cu unul dintre modelele prezentate mai sus după ce ați realizat pungile de hârtie.

Proiectează genți de transport cu imprimeu

pungi-de-hârtie-jucărie-decorare-puncte-albe-instrumente-instrumente

De asemenea, puteți improviza și tăia un cartof pentru o ștampilă. Ștampila este apoi scufundată în culoarea aleasă. Aveți grijă să nu luați prea multă sau prea puțină vopsea. Apoi apăsați ștampila pe pungă și repetați-o de câte ori doriți. În cele din urmă, lăsați vopseaua să se usuce bine. De altfel, vopseaua acrilică este potrivită în acest scop.

Lucrul cu șabloanele

saci-de-hârtie-tinker-frumoase-idei-flori-dantelă-modele

Modele mai complicate pot fi aplicate cu ajutorul șabloanelor după ce ați realizat pungile de hârtie. Desigur, puteți trage gratuit acest model de dantelă. Cu formele și dimensiunile potrivite ale pensulei, veți obține rapid atenția. Mai întâi puteți încerca pe o foaie de hârtie dacă aveți cu adevărat nevoie de șabloane.

Faceți saci de hârtie frumoși cu modele de dantelă

sac-de-hârtie-șifonat-idee-șablon-simplu-vintage-motive-dantelă

Dacă v-ați decis șabloanele, designul pentru confecționarea pungilor de hârtie este altceva decât dificil. Așezați șablonul pe punga de hârtie. Ca măsură de precauție, le puteți lipi cu bandă adezivă și le puteți fixa în poziție, astfel încât șablonul să nu alunece în timp ce vopsiți. Apoi luați câteva vopsele și folosiți o pensulă pentru a le vopsi peste motivele decupate de pe șablon.