Idei meșteșugărești

Faceți o cutie de explozie pentru Crăciun – cadou și felicitare într-una!

Ai auzit vreodată de așa-numita cutie explozivă? Ei bine, așa cum sugerează și numele, este o cutie sau o cutie. Dar nu vă imaginați o cutie obișnuită pentru depozitarea diferitelor lucruri. În schimb, este un model realizat din hârtie sau hârtie de artizanat, care poate fi frumos decorat în funcție de ocazie și „se destramă” într-un mod interesant atunci când capacul este deschis pentru a-și dezvălui interiorul. Puteți construi cu ușurință o astfel de cutie de explozie și puteți alege între modele pătrate, dar și hexagonale sau octogonale. Astăzi veți învăța cum să faceți această alternativă la felicitările de Crăciun.

Șablon și instrucțiuni pentru realizarea cutiei

tinker explozie cutie motive idei spărgător de nuci Moș Crăciun om de zăpadă bile de Crăciun

Dacă doriți să creați singur o astfel de cutie, ați ajuns la locul potrivit, deoarece am pus la punct câteva șabloane și instrucțiuni pe care le puteți utiliza pentru proiectul dvs. Mai precis, este vorba despre modul în care puteți crea cel mai bine o cutie de explozie pentru Crăciun, prin care șabloanele pot fi, desigur, folosite și pentru alte ocazii. Folosiți hârtie în culori potrivite de Crăciun atunci când creați cutia surpriză pentru Crăciun. Imaginația dvs. este necesară și atunci când proiectați interiorul. Vino cu surprize interesante pentru a face pe cineva fericit într-un mod special.

Faceți o cutie de explozie – Instrucțiuni pentru o cutie în formă de cub

Cutia de explozie Tinker face singură o cutie cubică pătrată

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este probabil cutia clasică în formă de cub. Pentru forma de bază aveți nevoie de cutia în sine și apoi de un capac, ambele pe care le puteți tăia din hârtie de construcție și le puteți plia. În instrucțiunile din caseta de explozie de mai sus puteți vedea, de asemenea, exact cum. Începi cu un pătrat mare. Împărțiți acest lucru în 9 pătrate de dimensiuni egale (fiecare 8 x 8 cm) și marcați-le subțire cu un creion. Apoi tăiați cele patru colțuri ale pătratului mare în diagonală. Pentru capac ai nevoie din nou de un pătrat care constă din 9 pătrate de 8,5 x 8,5 cm fiecare. La aceasta adăugați pereți laterali, fiecare dintre aceștia ar trebui să aibă o lățime de 2 cm, precum și clape adezive cu lățimea de 0,5 cm. Folosiți aceste două elemente pentru a face cutia.

Faceți-vă prăjituri cu o surpriză în interior – 20 de idei neobișnuite

Tinker o felicitare de Crăciun 3D cu un pom de Crăciun: origami, tehnică pop-up și multe altele

Carduri de bani Tinker – idei creative pentru fiecare ocazie, inclusiv instrucțiuni

Explozie cutie instrucțiuni tinker idei hârtie stampil sus

Puteți apoi echipa acest lucru cu cruci de hârtie afișate, ceea ce face cutia și mai interesantă și mai diversă. Primul este alcătuit din pătrate care măsoară 7 x 7 cm, iar al doilea este de 6 x 6 cm. Pentru a obține forma crucii, pur și simplu tăiați cele patru pătrate de colț. După aceea, pliați totul și așezați crucile în cutia de explozie așa cum se arată. Pătratul de bază, ca să spunem așa de jos, este lipit de partea de jos a cutiei. Crucile pot fi acum etichetate sau proiectate după cum doriți. Desigur, nu trebuie neapărat să clipești cutia de explozie în acest fel. Dacă ați venit cu altceva pentru interior, puteți schimba ceva.

Faceți singur cutia de explozie hexagonală

tinker cutie explozie cutie hexagonală capac quilling stelare măcinare

O altă variantă a formei este hexagonul. Asta face căsuța și mai interesantă fără îndoială. Acest lucru vă oferă și mai mult spațiu pentru a decora. Dacă doriți să creați caseta de explozie hexagonală, puteți utiliza următoarele șabloane. Deoarece elementele sunt la o scară mai mică, ele servesc mai mult ca ghid pentru formele necesare. Cu toate acestea, sunt date și dimensiunile pentru cutia originală de surpriză.

Cutie explozie șablon tinker de hârtie cutie hexagonală simplă

În prima parte puteți vedea forma de bază a cutiei și în următoarea elementele pentru designul interior, precum și forma și dimensiunea necesare pentru capac. Puteți arunca o privire mai atentă asupra dimensiunilor din linkul de la sfârșitul articolului. Folosiți orice culoare de hârtie și faceți cutia mai mare sau mai mică decât cea indicată.

Decorați cutia de explozie de Crăciun

Idei explozie cutie explozie decor brad cadouri carte de Crăciun alternativă

Dacă creați singur o cutie de Crăciun, designul este, desigur, cel mai important lucru în cele din urmă. Și care nu sunt toate posibilitățile aici! Cutia de explozie Stampin up este deosebit de atractivă. Poate că ați mai văzut cărți de felicitare Stampin ‘up. De fapt, aceasta este o companie sau un magazin online unde pot fi găsite toate lucrurile despre artizanat cu hârtie. Aceasta include ștampile, autocolante, lipici și multe altele. Aceasta înseamnă că pot fi implementate idei de design atractive, inclusiv motive și elemente 3D interesante. Deci, ia în considerare varianta dacă faci o cutie de explozie.

Figurile 3D de casă din hârtie, care sunt lipite în mijlocul cutiei și apar atunci când sunt deschise, sunt, de asemenea, deosebit de originale. Și aici ar trebui să fie frumos și Crăciun, cu condiția să doriți să creați o cutie de explozie pentru Crăciun. Un pom de Crăciun din hârtie (de exemplu, realizat cu tehnica quilling), un mic turn de cadouri sau alte motive pe care le puteți lăsa cu ajutorul scobitorilor, fac o impresie extraordinară. Puteți lipi motive decupate din felicitări de Crăciun sau chiar fotografii pe interiorul pereților laterali.

Faceți o cutie de explozie – o idee de cadou frumoasă și originală

Cutie explozie tinker felicitare cadou vintage iarnă DIY

De asemenea, este o idee practică să umpleți cutia surpriză cu mici cadouri. Printre altele, acestea pot fi și bancnote care sunt înfășurate și plasate în cutie. Dulciurile mici sunt, de asemenea, minunate pe lângă decorațiunile din hârtie. Fie că bomboanele, dulciurile sau fursecurile de casă nu contează! Sau ce zici de o minge de pom de Crăciun auto-proiectată sau de un alt ornament de copac? Vino cu ceva mic!

tinker explozie cutie cutie idee vânt lumină led lumânare

De asemenea, găsim această idee foarte interesantă și originală, pe care sunteți binevenită să o folosiți atunci când vă creați propria cutie de explozie. În cutia de explozie există o altă cutie care a fost perforată cu motive de fulgi de zăpadă și servește drept felinar. Desigur, nu se folosește nicio lumânare adevărată. În schimb, pot fi folosite lumini de ceai cu LED, pe care le puteți aprinde rapid cu puțin timp înainte de a da cutia. În jurul tău poți vedea motive frumoase de Crăciun în optica 3D.

Cutie de tinker cu imagini proeminente

explozie cutie de Crăciun tinker efect 3D case motive deco idee cadou Crăciun

Dacă omiteți capacul cutiei surpriză, puteți utiliza și astfel de motive și figuri proeminente pentru proiectarea cutiei. În acest caz, pereții laterali nu trebuie neapărat să cadă într-o parte. Dar dacă o faceți, le puteți ține împreună cu o panglică în loc de un capac. Deci, după cum puteți vedea, există multe lucruri care pot fi făcute dacă doriți să creați o cutie de explozie. Fiecare instrucțiune pentru o cutie de explozie poate fi modificată individual.

Instrucțiuni pentru cutia hexagonală Aici.