Idei meșteșugărești

Efectuarea de lumânări din conuri de pin – Cum să faci singuri suporturi de lumânări atât de frumoase

Un material atât de simplu din natură și în același timp atât de versatil – conurile de pin decorează apartamentul în timpul toamnei și iernii de mult timp și creează o atmosferă deosebit de confortabilă și rustică. Nu e de mirare că din ce în ce mai multe idei de artizanat creativ umple netul. Pentru a face zilele ploioase și ploioase puțin mai confortabile în anotimpurile următoare, puteți face lumini de ceai din conuri de pin. Vă vom arăta cum!

Faceți lumânări din conuri de pin – decor simplu, cu un efect excelent

Faceți lumini de lumină din conuri de pin și verde de pin

Oricât de simplu pare acest decor, face o impresie cu adevărat mare pe masă. Mai ales în grupuri, suporturile pentru luminițe sunt foarte plăcute să privească și creează atmosfera perfectă pentru cină. Dacă doriți să faceți luminile din conuri de pin, aveți nevoie de puțină răbdare, dar cu greu de materiale. Așa se face proiectul:

  • conuri de pin mari (suficient de largi pentru a se potrivi luminilor de ceai)
  • pahar mic pentru lumini de ceai
  • Argilă / lut de modelat / argilă auto-uscată
  • clești
  • Hârtie de șlefuit
  • Adeziv fierbinte și pistol
  • opțional: vopsea spray, vopsele acrilice, sclipici

Realizarea luminilor din conuri de pin - instrucțiuni DIY pentru decorațiuni de toamnă

Înainte de a face luminile din conuri de pin, puteți curăța conurile cu apă și săpun. Apoi, trebuie să le lăsați să se usuce bine. Curățarea este deosebit de avantajoasă dacă doriți, de asemenea, să pictați, să lacuiți sau să proiectați altfel conurile (de exemplu, cu sclipici). Folosiți o clește pentru a îndepărta primele solzi ai conului la capătul ascuțit. Câte rânduri sunt necesare depinde, în principiu, de mărimea știftului. În cele din urmă, ar trebui să aveți o zonă suficient de mare pentru a găzdui o lumină de ceai.

Creați idei cu materiale naturale din pădure - conuri mari ca decorațiuni de toamnă

Acum șlefuiți suprafața obținută netedă cu șmirghel pentru a obține o suprafață plană. Acum puteți proiecta și conul cu culori sau sclipici. Apoi, trebuie să proiectați o bază cu lut de modelat, lut de modelat sau altele asemenea, astfel încât suportul pentru lumânare să fie stabil mai târziu. Pentru a face acest lucru, luați o cantitate mică și formați o minge. Apăsați ușor pe capătul rotund al cuierului și apăsați cuierul pe o suprafață pentru a aplatiza puțin masa. Apoi lipiți sticla de lumină cu adeziv fierbinte pe suprafața superioară și puteți seta suportul de lumină. Luminile de ceai cu LED pot fi folosite și în locul lumânărilor reale.

Utilizați solzi de con de pin

Proiectați suporturi de lumină și felinare cu cântare din conuri

Puteți vedea o variantă mai complexă în imaginea de mai sus. Dacă doriți să faceți acest tip de suport pentru lumânări din conuri de pin, aveți nevoie de cântare. Deoarece sunt foarte stabile cu conurile de pin și sunt dificil de îndepărtat, este mai bine să folosiți conuri de molid sau larice pentru acest proiect de artizanat. Acestea sunt mai subțiri și mai ușor de tăiat. Apoi luați un felinar cu ceai și începeți să lipiți cântarul în exterior.

Adezivul fierbinte este foarte potrivit în acest scop. Începând din partea de sus a borcanului, lipiți un rând pe loc, apoi treceți la rândul următor, suprapunându-l puțin pe primul (cum ar fi solzi de pește). Continuați să faceți acest lucru până când ajungeți la fund și întregul pahar este acoperit. Rezultatul este foarte frumos de privit și poate decora nu numai masa de luat masa, ci și mese laterale, comode sau chiar cămăruța. Puteți face, de asemenea, acest suport de lumânări creativ pentru lumini de ceai din conuri de pin pentru a da.

Faceți o alternativă la luminile de lumină din conurile de pin

Faceți-vă singuri suporturi pentru lumânări pentru lumini de ceai și lumânări de masă

Desigur, instrucțiunile de artizanat de mai sus nu sunt potrivite doar pentru conurile de pin. Dacă aveți doar conuri mai mici pe care nu există spațiu pentru luminile de ceai, puteți folosi la fel de ușor lumânări lungi și înguste de masă. Puteți lipi acest lucru direct pe conul pregătit (așa cum este descris în instrucțiunile de mai sus) sau puteți utiliza un suport adecvat, îl puteți lipi și apoi introduceți lumânarea. Amintiți-vă că conul lumânării de masă va fi cel mai probabil picurat de ceară, deoarece ceara nu se află într-un recipient metalic, așa cum este cazul cu lumina de lumină.

Decorați conurile

Idei pentru artizanat toamna - creați-vă propriul suport pentru lumânări

După cum sa menționat deja, puteți decora conurile după cum doriți. Cu spray sau vopsea acrilică, veți obține ceea ce este probabil cea mai rapidă variantă de design. Puteți folosi, de asemenea, acrilic pentru a picta doar vârfurile cântarelor în loc de întregul vârf. Alte posibilități sunt:

Faceți lumânări din conuri de pin și decorați masa toamna și iarna

  • Sclipici: Dacă doriți să decorați întregul con, puteți folosi adeziv spray, pulverizați conul și apoi presărați rapid sclipici peste el. Acordați adezivului ceva timp să se usuce, apoi atingeți ușor tenonul de pe masă pentru a elimina excesul de sclipici. De asemenea, puteți pune doar adeziv (de exemplu, adeziv fierbinte) pe vârfuri și apoi le puteți decora cu sclipici. Sau puteți folosi imediat lipici cu sclipici.
  • Frunza de aur: Frunza de aur este un material foarte frumos pe care nu trebuie să-l uiți atunci când faci decorațiuni, mai ales toamna și de Crăciun. Ai nevoie de adeziv special pentru a fixa aurul fin. Cel mai bine este să solicitați sfaturi în acest sens de la un magazin de artizanat.
  • albire: Dacă vă plac decorațiunile puriste sau dacă doriți doar ceva diferit, puteți înălbi și conurile. Acest aspect original este garantat pentru a atrage atenția tuturor.

Realizarea luminilor din conuri de pin - instrucțiuni simple pentru decorațiuni creative de masă